Zoek
Sluit dit zoekvak.

NYC Expert Last Lip Lacquer

 photo NYC-Expert-Last-Lip_zps0176f36f.png

Vorige week liet ik jullie de prachtige gepigmenteerde lipglossjes van Miss Sporty zien. Nu zijn deze pareltjes van NYC aan de beurt. Stiekem lijken ze wel heel erg op elkaar. De kleuren wijken niet heel erg af van elkaar en ze hebben ook dezelfde uitwerking. Zouden deze net zo mooi zijn als de Miss Sporty lipgloss? Ze beloven in ieder geval een mooie en kleurrijke dekking!

 photo NYC-Expert-Last-Lip2_zpsbb460ee6.png

Lipstick in een lipgloss verpakking, het is een echte hype tegenwoordig. We willen geen transparante kleurtjes meer. Nee, we willen goed dekkende kleuren met een prachtige glans dat comfortabel aanvoelt. Ook NYC gaat mee in deze trend met de nieuwe NYC Expert Last Lip Lacquer! Ze beloven makkelijk aan te brengen op de lippen en een intense kleur af te geven. Ze beloven ook nog eens longlasting te zijn en je lippen te hydrateren door een toegevoegde vitamine E.

 photo NYC-Expert-Last-Lip1_zpsa3e41651.png

Ze zijn er in zes verschillende kleuren die goed passen in het assortiment. Voor iedereen zit er wel een kleur tussen en het zijn veilige kleuren die altijd wel goed in de smaak vallen. Maar een knallende en bijzondere kleur zit er niet echt tussen.

 photo NYC-Expert-Last-Lip3_zps8b77fbf5.png

De verpakking ziet er leuk uit, volwassen en je wordt meteen vrolijk van de kleuren! Het merk staat er leuk op gedrukt en ik vind het fijn dat de huls transparant is zodat je goed kan zien met welke kleur je te maken hebt. Alle lipglossjes zijn afgesloten met een sticker, is deze dus verbroken weet je dat hij al een keer open is geweest of gebruikt, handig om te weten voor in de winkel. Zelf vind ik het niet zo een prettig idee dat mijn product al door andere onbekenden is gebruikt.

 photo NYC-Expert-Last-Lip4_zpsd87316ca.png

De lipgloss heeft een standaard lipgloss applicator, daar is niets bijzonders aan. Maar ik vind deze applicator ook altijd erg fijn en precies werken, dus ik vind het helemaal niet erg.

 photo NYC-Expert-Last-Lip5_zps1f77d244.png

Swatches van de kleuren, kijk hier worden we blij van! Goed gepigementeerde kleuren die er echt uit knallen met een prachtige glans. Ze hebben trouwens een heerlijke romige structuur met een enorme glans. Ze plakken niet en ruiken ook nog eens heel erg zoet! Jummie.

 photo NYC-Expert-Last-Lip13_zps03c10c3c.png

 photo NYC-Expert-Last-Lip7_zpsb25cce8c.png

Bare Brooklyn is een nude kleur die ik altijd een beetje eng vind, het maakt me een beetje ziekig. Maar met een andere huidskleur kan hij prachtig zijn!

 photo NYC-Expert-Last-Lip14_zpsc71828a1.png

 photo NYC-Expert-Last-Lip8_zpsf599fa7d.png

Central Park Passion, dit is mijn lievelingskleur! Ik vind oud roze altijd erg mooi en deze dekt perfect en zit erg lekker!

 photo NYC-Expert-Last-Lip15_zpsc69ab1f0.png

 photo NYC-Expert-Last-Lip9_zps5726d2b3.png

FiDi Fuchsia, een fuchsia kleur kan natuurlijk niet ontbreken in een lipgloss of lipstick collectie. Ik vind hem erg gaaf en hij dekt perfect!

 photo NYC-Expert-Last-Lip16_zps248040df.png

 photo NYC-Expert-Last-Lip10_zps3cbf2564.png

Big City Berry, een mooie rode bessenkleur. Hij staat erg fris en is nog best wel een knallende kleur.

 photo NYC-Expert-Last-Lip17_zps0379a67c.png

 photo NYC-Expert-Last-Lip11_zps8a73f495.png

Turtle Bay Toffee, dit zijn niet echt kleuren waar ik van hou maar ik weet dat genoeg mensen dit een prachtige kleur vinden! Hij heeft wel een prachtige dekking.

 photo NYC-Expert-Last-Lip12_zps58054a3a.png

Rockway Ruby, de echte klassieker kan natuurlijk ook niet ontbreken. Een echte knallende en klassieke kleur rood. Kan niet missen in je stash.

 photo NYC-Expert-Last-Lip6_zps8f9b2a74.png

Ik ben enthousiast over deze lipgloss! Ze doen me eigenlijk heel erg denken aan die van Miss Sporty die ik vorige week reviewde. Ze hebben alleen andere kleuren, ruiken zoeter en blijven net iets langer zitten omdat ze een iets meer sticky formule hebben – maar ze plakken niet! -. Echt longlasting vind ik ze niet, na een maaltijd moet je hem wel bijwerken. Hij staint zich zeg maar wel aan je lippen zodat je langer de kleur blijft zien, maar ik ken beter houdende producten. Gelukkig zijn ze helemaal niet duur, want voor de NYC Expert Last Lip Lacquer betaal je maar € 3,49 en ze liggen vanaf nu bij de Kruidvat in de winkel!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

  1. Ik ben vanmiddag nog bij Kruidvat geweest, maar wist niet dat deze al te koop waren dus heb er niet naar gekeken! FiDi Fuchsia en Big City Berry wil ik zeker hebben!

  2. Ik heb ze al een paar keer voorbij zien komen op diverse blogs, en elke keer denk ik: wauw, yeah, whaaa! Ik wil ze ook! Ik zit er maar op te azen in het Kruidvat, maar ik zie ze steeds niet liggen. :-(

  3. Deze zijn erg leuk en lijken inderdaad erg op de kleuren van Miss Sporty, het gaat er dus op neer komen welke kleuren mij meer aanspreken als ik zou moeten kiezen. De prijs is ook top trouwens. xxx Lucinda

  4. Helaas al bij drie kruidvats hier in Rotterdam geweest maar hier zijn ze nog niet verkrijgbaar :( hopelijk komen ze snel!

  5. Ik heb central park passion en ik ben echt verliefd op het schitterende kleurtje! Ik krijg alleen hierbij na 5 minuten zo’n randje met opgehoopte lipstick/lipgloss aan de binnenkant van mijn lippen.. Iemand enig idee hoe dit komt? Ook als ik in een tissue o.i.d. hap blijf ik dit houden..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *