Search
Close this search box.

NYC Dicso Inferno Glitter Topcoat

Laat je nagels eens lekker schitteren! Dat kan nu zeker met deze ontzettend gave topcoat van NYC, hun nieuwe Disco Inferno topcoat steelt zeker de show. Of je nou lekker staat de dansen of het je chique outfit helemaal afmaakt, het past helemaal bij een feestje. Ik laat jullie deze sparkling nagellak vandaag zien!

 photo Disco1_zpsf1a01d31.png

De topcoat staat prachtig op alle kleuren nagellak. Creëer deze sterrenhemel door de Disco Inferno topcoat te gebruiken op een zwarte of donkerblauwe nagellak. Voor een vrolijk bloemig effect gebruik je de Disco Inferno topcoat op een rode, roze of oranje nagellak.

 photo Disco2_zps3ee84e9a.png

Naast de lak over een basiskleur te gebruiken kan je hem ook prima als gewone glitterlak gebruiken. Met twee laagjes moet hij perfect dekken voor een prachtig glitter effect!

 photo Disco6_zps9dccc13e.png

Hier heb ik één laag Disco Inferno aangebracht op een basis van twee laagjes Sally Hansen Jungle Gem. Wel moet ik zeggen dat hij snel chipt. Je kan hem er zo in een keer van je nagels aftrekken.

 photo Disco5_zps7c4af8e4.png

Een handige tip: dip de nagellak met het kwastje op jouw nagels in plaats van de nagellak met een lakbeweging aan te brengen om de knalblauwe en zachtgrijze glitters  gemakkelijk over de nagel te verspreiden.

 photo Disco_zps632e882e.png

Wil jij ook deze ontzettend gave NYC Dicso Inferno Glitter Topcoat? Hij is te koop voor € 2,49 bij de Kruidvat.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

38 reacties

  1. Erg leuke glitter nagellak :-) Ik vind de kwaliteit van je foto’s (en met name je handen / nagels) altijd top!! Nu vind ik de foto’s van de nagels ietwat wazig. Jammer…

  2. Hele leuke nagellak! De gouden versie van l’oreal is ook een aanrader met de kerst in het vooruitzicht;). Heb je toevallig ook nog handige tips om die glitters eraf te halen? Dat gaat bij mij altijd heel erg moeilijk;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *