Search
Close this search box.

NYC Crystal Couture Nail Polish

 photo NYC-Crystal-Couture_zps35a5aec7.png

Wij dames zijn gek op schitterende en glanzende dingen. Waarom zouden we onze nagels dan niet versieren met prachtige glitters! NYC komt met een viertal super leuke glitterende lakken die zo chique zijn als een jurk van een couturier. Het is een ware explosie van glitters voor je nagels. Kijk met me mee naar de swatches!

 photo NYC-Crystal-Couture3_zpsb19cb7b7.png

NYC is lekker bezig, ze komen met heel veel leuke nieuwe producten uit die allemaal tot nu toe erg goed van kwaliteit zijn voor een leuke prijs. Ze hebben nu dus ook vier nieuwe glitterlakken in het assortiment. Als je het mij vraagt hadden ze hier nog wel even mee mochten wachten tot kerst, maar toch zijn ze wel heel erg leuk!

 photo NYC-Crystal-Couture2_zps898d579f.png

Op echte couture wachten duurt maanden, maar met deze couture voor je nagels ben je zo voorzien. Hij brengt makkelijk aan en heeft een quick dry formule waardoor je nagels binnen 60 seconden helemaal droog zijn. Deze lakjes komen in combinatie met een peel-0ff basecoat uit maar daar hoor je binnenkort meer over!

 photo NYC-Crystal-Couture4_zpsc26b6b84.png

De formule van de nagellak is iets dikker dan normaal, maar met een glitterlak vind ik dat wel fijn. Het kwastje heeft een normaal formaat maar hij lakt wel heel prettig en precies. De potjes bevatten 9,7 ml per stuk. Alle swatches bevatten 2 laagjes.

 photo NYC-Crystal-Couture5_zps6122509f.png

NY Princess, een prachtige paarse kleur die glanst als de amethist edelsteen.

 photo NYC-Crystal-Couture6_zps035f05d1.png

Fashion Queen, echte gouden glitters die klasse uitstralen. Ideaal voor een chique feestje.

 photo NYC-Crystal-Couture7_zpsd0885a6c.png

Blue Majesty, vorstelijke blauwe glitters voor de echte luxepoes!

 photo NYC-Crystal-Couture8_zps5e41ba2d.png

Ruby Queen, sprankelend rood voor de echte vrouw, maar stiekem neigt hij toch meer naar roze.

 photo NYC-Crystal-Couture1_zps26047a35.png

De lakjes zijn leuk vind ik! Ze hebben allemaal een net niet dekking wat ik eigenlijk wel mooi vind. Ze glanzen mooi en de glitters schitteren mooi in het licht. Of ik de lakjes echt iets vind voor de nazomer, nee dat niet. Maar ze zitten in het vaste assortiment en met kerst denk ik dat ze heel goed gaan lopen! Wat denk jij? De NYC Crystal Couture Nail Polish zijn vanaf nu te koop bij de Kruidvat en Trekpleister voor € 2,49 per stuk.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

  1. Stuk voor stuk prachtige kleuren. Er zit er geen een bij die ik niet mooi vind, maar de blauwe springt er voor mij toch wel uit. Super mooi, ondanks de glitters vind ik het totaal niet overheersend. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *