NYC Cityproof Twistable Intense Lip Color

 photo Lippen2_zps97a524f4.png

Ze zijn hot, de handige lippotloden je kan opdraaien zodat er weer meer product uit komt. Ze hebben allemaal vrolijke kleuren en vorig jaar zag je veel merken met vergelijkbare producten op de markt komen. Maar de budget merken bleven een beetje achter. Maar vanaf februari kan je ze ook in het NYC vak vinden in twaalf verschillende kleuren. Ik ben erg benieuwd.

 photo Lippen_zps1ba7dc4d.png

Een tijdje geleden liet ik jullie al de NYC Cityproof mascara zien maar om de stadse look helemaal compleet te maken zijn er ook de NYC Cityproof Twistable Intense Lip Color in twaalf verschillende tinten. Ik heb er vijf ontvangen en deze laat ik aan jullie zijn. Ze zijn er nog in veel lichtere en nude tinten maar ook prachtige wijnrode kleuren. Voor ieders wat wils dus!

 photo Lippen1_zps9c97bfcb.png

De NYC Cityproof Twistable Intense Lip Color is een moderne variant op de lipstick zegt NYC zelf en daar kan ik me zeker in vinden. Het ziet er jonger uit en het is vernieuwend naast de lipstick. Ook vind ik deze producten een stuk gebruiksvriendelijker waardoor veel mensen het fijne producten zullen vinden. De lipstick moet zijdezacht op je lippen aanvoelen alsof je een lippenbalsem op je lippen hebt. Met de super intense kleur met een subtiel glanzende finish creëer je een kleur die lang blijft zitten, volgens NYC. We zullen zien of dat het waar maakt.

 photo Lippen5_zps748cb7a8.png

Wat ik leuk vind aan deze producten en de verpakking is dat de kleur van de verpakking echt exact hetzelfde is als het product. Vaak zit er veel kleur verschil in maar deze zijn echt precies hetzelfde en dat ziet er leuk uit en je weet meteen welke kleur je te pakken hebt! De handige penvorm van de lipstick is ideaal voor vrouwen en meiden die niet zo handig zijn met een lipstick die toch een groter oppervlak heeft. Hiermee kun je dus preciezer te werk gaan, persoonlijk vind ik dit ook fijner werken!

 photo Lippen4_zpsff36938c.png

Met deze producten heb je dus in een twist prachtige gekleurde lippen die een subtiele glans hebben en aanvoelen als een lippenbalsem. Oja en ze beloven ook nog de hele dag te blijven zitten en niet in de lijntjes te trekken. Laten we kijken wat daar van waar is!

 photo Lippen6_zps0c662046.png

Swatches deze zien er goed uit! Ze glijden inderdaad echt over de huid heen en laten een mooie kleur achter. Laten we naar de lipswatches gaan!

 photo Lippen8_zpsf6f185a0.png

Metropolitan Mauve, een opvallende roze kleur die echt van je lippen af knalt. Het is een koele roze kleur dat niet echt voor mij is weggelegd maar toch heeft het een mooie dekking van ver af. Als ik hem van dichtbij bekijk vind ik het een beetje een vlekkerige dekking hebben.

 photo Lippen12_zps7b01f283.png

Gramercy Park Plum, helemaal hot deze winter deze kleur maar op de lippen zie ik er niet heel veel van terug. In de verpakking is de kleur veel donkerder en hij dekt maar middelmatig vind ik. Zoals je kan zien in de mondhoeken dekt hij niet perfect.

 photo Lippen10_zps06a5244c.png

Ballroom Bluch, een prachtige romantische rood- en rozeachtige kleur. Mijn persoonlijke favoriet! Deze dekt ook erg mooi!

 photo Lippen11_zps25a8859d.png

South Ferry Berry, een echte rode kleur. In de verpakking is hij iets donkerder maar op de lippen een stuk feller, maar wel een mooie en sprekende kleur!

 photo Lippen9_zpsbd978646.png

Canal St Coral deze koraalachtige kleur heeft de minste dekking en ziet er van dichtbij dan ook heel erg vlekkerig uit, heel jammer. Ook de kleur vind ik niet erg mooi.

 photo Lippen3_zpsdd62c3b8.png

De Intense Lip Color mag van mij wel van de naam af, de lipproducten hebben kleur maar zijn niet zo intensief dan wat ik had verwacht met die naam. Ik ken genoeg vergelijkbare producten die wel echt een hele goede dekking hebben. Dat vind ik dus wel een beetje jammer. En omdat de producten zo zacht zijn blijven ze ook niet echt ontzettend lang zitten wat het wel beloofd. Beetje loze beloftes dus helaas. Maar voor de rest zijn het mooie kleuren, brengen prettig aan en voelen erg comfortabel aan op de lippen. Dus ik denk dat veel mensen voor de charme van deze leuke producten zullen vallen, maar ze zijn dus niet zo dekkend als gehoopt en het longlasting effect merk ik niet echt.

De NYC Cityproof Twistable Intense Lip Color in twaalf verschillende kleuren zijn te koop bij de Kruidvat en Trekpleister voor € 3,99 per stuk.

Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

35 reacties

 • Reply
  Fashion meets Beauty
  12 januari 2014 at 06:09

  Mooie producten! De kleuren zien er een stuk intenser uit dan ik verwacht had!

 • Reply
  lifebeautystyle
  12 januari 2014 at 06:36

  Jammer dat ze niet zo intens zijn. De meeste kleuren vind ik wel mooi. ;)

 • Reply
  chucky1012
  12 januari 2014 at 06:45

  Mooie lippencils ;-)
  Het staat je mooi en ik vindt de kleuren prachtige voorjaarskleuren.

 • Reply
  Sofie
  12 januari 2014 at 07:48

  Mooie kleuren, maar jammer dat ze niet zo intens en longlasting zijn.

 • Reply
  Yak Man
  12 januari 2014 at 08:44

  huh, ik vind ze nog best intens uit zien. Bij dit soort potloden verwacht ik namelijk meer een waas. Ik heb nooit zoiets geprobeerd, maar de kleuren zijn nog best wrl mooi ^^

 • Reply
  Sophie
  12 januari 2014 at 08:59

  Wauw, wat een kleur nog! Dat had ik niet verwacht. De eerste kleur zal bij mij het mooist staan, hoewel ik de donkerdere kleuren meer voor jou geschikt vind :)

 • Reply
  Hester
  12 januari 2014 at 09:09

  Metropolitan Mauve is echt een apart kleurtje, maar hij staat je wel! Ik vind die koraalkleurige je ook leuk staan. Jammer dat de kwaliteit qua dekking en houdbaarheid niet zo goed is want verder vind ik de kleurtjes leuk!

 • Reply
  Ellen
  12 januari 2014 at 09:10

  Ik vind de kleuren echt super mooi! Voor mij zien ze er vrij intens uit.

 • Reply
  Kimberley
  12 januari 2014 at 09:26

  Ik vind de dekking er op de foto’s goed uitzien! Jammer als ze van dichtbij wat meer vlekken.

 • Reply
  Ashleey
  12 januari 2014 at 09:40

  Wel jammer, maar voor die prijs kan het wel!

 • Reply
  Dionne Knooren
  12 januari 2014 at 09:52

  Wat jammer zeg, over het algemeen vind ik ze best prima!

 • Reply
  Beautydagboek
  12 januari 2014 at 09:55

  Ik vind de pigmentatie nog best goed als ik dat zo op de foto’s zie :) Leuke kleurtjes!

 • Reply
  Jana
  12 januari 2014 at 10:30

  Vind ze er nog prima uitzien hoor ! x

 • Reply
  Caro
  12 januari 2014 at 10:33

  Vind ze er nog best mooi uitzien hoor! Maar jammer dat ze niet lang blijven zitten!

 • Reply
  beautyjuf
  12 januari 2014 at 10:42

  Wat een mooie foto’s heb je weer gemaakt :-) Jammer dat ze niet lang blijven zitten. Ik vind de kleuren wel erg mooi!

 • Reply
  martinaa89
  12 januari 2014 at 10:53

  Verrassend pigment en lekker veel verschillende kleurtjes!

 • Reply
  beautytherapy7
  12 januari 2014 at 10:53

  Mooie kleuren hoor, ziet er goed uit! Leuke foto’s ook weer zeg.

 • Reply
  iscreambeauty
  12 januari 2014 at 11:10

  Mooie foto’s!! Jammer dat het toch een beetje tegenvalt. Ik vind ze er wel lekker vrolijk uit zien.

 • Reply
  beautybysandra
  12 januari 2014 at 11:29

  De kleuren vind ik prachtig, jammer dat ze niet zo zijn als verwacht.

 • Reply
  BALABAN LAURA (@LAURA_BALABAN)
  12 januari 2014 at 11:50

  Lovely shades, I think I will look for them at Kruidvat, they look too nice to be missed out.

 • Reply
  elke
  12 januari 2014 at 12:08

  Ik vind ze er heel mooi uitzien! Enkel jammer dat ze toch een beetje tegenvallen!

 • Reply
  Miranda
  12 januari 2014 at 12:35

  Wat jammer dat ze een beetje tegenvallen, helemaal als ze er vlekkerig uitzien en niet zo longlasting zijn. De kleuren zijn inderdaad wel mooi.

 • Reply
  Jitske
  12 januari 2014 at 12:56

  Jammer, de kleuren op de swatches leken me zo mooi!

 • Reply
  femketje
  12 januari 2014 at 13:09

  ik vind de kleuren geswatched best pretty!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  12 januari 2014 at 13:52

  Gramercy Park Plum staat jou echt supergoed! Voor mezelf zou ik de koraalkleur waarschijnlijk kiezen.

 • Reply
  Axelle
  12 januari 2014 at 14:48

  wauw wat een prachtige kleurtjes!

 • Reply
  heartshapedrosepetals
  12 januari 2014 at 15:08

  Voor het geld vind ik ze goed genoeg! Dan maar wat vaker bijwerken ;)

 • Reply
  Monique
  12 januari 2014 at 15:42

  Mooie kleuren! Vooral Ballroom Punch!

 • Reply
  Eline
  12 januari 2014 at 16:42

  Jammer dat ze een beetje tegenvallen, op de foto’s zien ze er wel heel erg goed uit!

 • Reply
  Tess Evea
  12 januari 2014 at 18:02

  Ik vind de kleuren erg mooi, jammer dat je ze een beetje tegen vind vallen.

 • Reply
  Kelly
  12 januari 2014 at 18:23

  Ik vind ze wel erg mooi!

 • Reply
  Esther
  12 januari 2014 at 18:35

  Ik vind de lichtste kleur het mooist, of dat hij bij jou het mooist staat dat kan ook!

 • Reply
  pamela
  12 januari 2014 at 18:42

  ik vind ze erg mooi! ik wil er heel erg graag een proberen.

 • Reply
  Eline
  13 januari 2014 at 11:45

  erg mooi!

 • Reply
  Josanne
  13 januari 2014 at 14:08

  Vooral de koraal kleur is prachtig.

 • Laat een reactie achter