NYC CityProof 24HR Waterproof Mascara

 photo NYC CityProof 24HR Waterproof Mascara5_zpspt2qdhnp.png

De grote stad zit volgens NYC vol met verassingen en daar moet je op voorbereid zijn. De CityProof collectie zit bomvol producten die je 24 uur lang laten stralen, want ze beloven de hele dag perfect te blijven zitten, wat je ook gaat doen. De collectie bestaat uit verschillende kleuren oogpotlood, primer en een mascara die de hele dag blijft zitten. Dat wil ik natuurlijk wel proberen.

De mascara ziet er vrij standaard en goedkoop uit. Nou is NYC natuurlijk geen high end merk, maar een budgetvriendelijk merk, toch vind ik het er wat karig uit zien. Het is echt zo een huls waarvan je denkt, hier komen geen verrassingen uit. Maar je weet het natuurlijk maar nooit, want misschien is het wel een fantastische mascara.

De mascara heeft zelf een leuke naam, CityProof 24HR. Ik woon zelf in de stad en weet dat het soms anders gaat dan gepland, na een dagje werken nog even de stad in gaan voor een drankje en een dansje, het kan maar zo. Het is wel fijn om dan te weten dat je make-up nog goed zit. En met deze theorie ging NYC te werk, je make-up moet gewoon de hele dag goed blijven zitten zodat je er geen omkijken naar hebt.

 photo NYC CityProof 24HR Waterproof Mascara2_zpsiuvccjdk.png

De mascara is alleen in het zwart te krijgen en dat vind ik ook prima, andere kleuren zijn leuk, maar eigenlijk draag ik ze amper. Volgens mij is de trend van de gekleurde mascara ook al weer geweest. Voor de rest belooft hij niet te korrelen en uit te lopen gedurende de dag. En de mascara voelt comfortabel aan op de wimpers, droogt snel en is natuurlijk waterproof!

 photo NYC CityProof 24HR Waterproof Mascara4_zpsipmmyfvl.png

Als ik de huls open draai zie ik waar ik al bang voor was, een hele saaie degelijke mascara borstel waar ik eigenlijk helemaal niets van verwacht. Dit zijn van die borstels die je wimpers wat meer kleur geven en voor de rest niet veel doen, tenminste als ik uit mijn eigen ervaring spreek. Maar misschien heb ik het ook wel helemaal mis en knallen mijn wimpers zo meteen als nooit tevoren.

 photo NYC CityProof 24HR Waterproof Mascara6_zpsuwq3tlky.png

Het borsteltje is zoals ik zei vrij basic. De haartjes zitten in een spiraal rondom het stokje gewonden en bevat redelijk wat mascara. Bij het zien van dit borsteltje verwacht ik geen wonderen. Maar aan de andere kant, dat belooft NYC ook helemaal niet. Het enige wat beloofd wordt is dat het 24 uur blijft zitten, waterproof is en niet gaat vlekken of afbrokkelen. Geen enkele belofte over lange en volumineuze wimpers. Daarom moeten we er maar geen wonder mascara van verwachten.

 photo NYC CityProof 24HR Waterproof Mascara8_zpsqnrqbbds.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo NYC CityProof 24HR Waterproof Mascara9_zpsjxgczdkt.png

Mijn wimpers met de NYC CityProof 24HR Waterproof mascara. Zoals ik al zei, je moet er inderdaad niet teveel van verwachten. De mascara maakt mijn wimpers inderdaad mooi zwart en langer. Hij droogt snel en voelt prettig aan op mijn wimpers. Je kan ze nog buigen en bewegen zonder dat ze keihard zijn.

 photo NYC CityProof 24HR Waterproof Mascara10_zpstr7pc1yw.png

Op het hele gezicht vind ik mijn wimpers toch wel een beetje karig, ik ben altijd wel opzoek naar een wat dramatischere mascara. Maar goed, dat belooft deze mascara ook niet. Wat hij wel belooft kom hij ook na. Hij blijft de hele dag perfect zitten, laat geen zwarte waas achter onder de ogen en brokkelt niet af. Waterproof is hij ook, want onder de douche kreeg ik hem er niet af. Dat moest ik daarna echt doen met een reiniger op olie basis.

 photo NYC CityProof 24HR Waterproof Mascara7_zpskmvkhrv8.png

Voor elke dag is dit geen mascara die aan mijn eisen voldoet, maar op vakantie gaat hij zeker mee. Dan hoef ik niet zoveel make-up te dragen en weet ik zeker dat hij doet wat hij belooft. Hij blijft de hele dag goed zitten, loopt niet uit en is waterproof, dus ik kan zonder erbij na te denken in het water springen. De NYC CityProof 24HR Waterproof Mascara is vanaf 5 maart te koop bij de Kruidvat voor € 3,69. Wat vinden jullie van deze mascara?

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  De Blogster
  28 februari 2015 at 15:28

  Het waterproof gedeelte klinkt goed, misschien koop ik hem wel als waterproof mascara. Als ‘gewone’ mascara vind ik hem niet zo goed, daar is bereikt hij toch te weinig effect voor.

 • Reply
  Diolifestyle
  28 februari 2015 at 15:34

  Hij ziet er best goed uit!

 • Reply
  Margot
  28 februari 2015 at 15:43

  Fijn voor vakantie inderdaad!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  28 februari 2015 at 15:47

  Ik laat deze in de winkel liggen, ik ben geen fan van waterproof mascara’s en het resultaat is ook niet spectaculair. Jammer!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Liza
  28 februari 2015 at 15:52

  Voor die prijs vind ik het prima. Maar ik zou ook graag meer willen dan alleen wat zwart op mijn wimpers.

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  28 februari 2015 at 15:52

  Ik vind hem er wel oké uit zien! Maar ik blijf nog even bij mijn eigen mascara denk ik!

 • Reply
  Bianca
  28 februari 2015 at 16:11

  Ik vind het effect juist wel heel mooi en nog enigszins natuurlijk :)

 • Reply
  Kelly
  28 februari 2015 at 16:33

  Ik vind ‘m best oké!

 • Reply
  Beautyjuf
  28 februari 2015 at 17:11

  Voor mijn van mezelf volle en lange wimpers zou deze perfect zijn. Ik stel namelijk maar één eis aan een mascara; mijn wimpers zwart maken. That’s it! Ik begrijp waarom jij ‘m ietwat ‘karig’ vindt. Wel fijn dat ‘ie een plekje krijgt in je toilettas als je op vakantie gaat.

 • Reply
  mellavieee
  28 februari 2015 at 18:13

  Ik vind het resultaat best wel goed, maar zou het ook eerder gebruiken voor tijdens vakantie :)

 • Reply
  beautifulday4makeup
  28 februari 2015 at 18:28

  Ik vind het wel heel mooi zwart op je wimpers

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  28 februari 2015 at 18:33

  Voor mij is hij juist goed, want alle andere zijn echt veel te overdreven bij mijn wimpers!

 • Reply
  Marjoleinee
  28 februari 2015 at 18:44

  Deze klinkt wel goed voor een waterproof mascara, want die zijn meestal heel droog en deze klinkt prima!

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  28 februari 2015 at 19:44

  Ik vind de mascara er goed uit zien!

 • Reply
  Simone
  28 februari 2015 at 19:50

  Ik hou ook van wat meer dramatischere mascara’s!

 • Reply
  Nicky
  28 februari 2015 at 20:43

  Ik ga hem niet kopen. Mijn mascara blijft meestal wel goed zitten. Waterproof of niet.

 • Reply
  Andrea
  28 februari 2015 at 21:12

  Wel handig voor op vakantie! De paarse (niet-waterproof) versie van deze mascara vond ik wel heel fijn, je kon hem later op de dag nog bijwerken zonder dat het er lelijk uit ging zien!
  x

 • Reply
  Nicolish
  1 maart 2015 at 12:38

  Ziet er erg goed uit! Ik vind ’t effect wel mooi. En zeker fijn dat ‘ie niet uitloopt. De laatste tijd lopen zelfs m’n waterproof mascara’s van Maybelline en Maxfactor uit.

 • Reply
  Sara
  1 maart 2015 at 21:51

  Ah ik vind dit er best prima uit zien. NIet heel spannend maar wel oke. En dat het geen zwarte waas onder de ogen achterlaat dat is echt wel iets waar ik dan wel heel enthousiast van word.

 • Reply
  chucky1012
  2 maart 2015 at 07:50

  Het ziet er heel goed uit en seperate de wimper haren super fijn.

 • Reply
  Daisy
  5 maart 2015 at 13:59

  Wat grappig, ik vind hem juist wel erg fijn. Ik vind het de ideale mascara voor een tennis competitiedag (dan mag mijn mascara niet uitlopen in mijn ogen!) of een dagje strand!

  Eigenlijk vind ik het meer een zomervakantie mascara dan een cityproof mascara.

 • Laat een reactie achter