Zoek
Sluit dit zoekvak.

NYC CityProof 24HR Eye Primer

 photo NYC CityProof 24HR Eye Primer2_zpsvvkstov9.png

Volgens mij is het één grote hype aan het worden, elk merk komt dit voorjaar wel met een oogschaduwbasis op de proppen. Stiekem vind ik dit helemaal niet erg, want ik kan totaal niet zonder oogschaduwbasis. Catrice en MAC gingen NYC al voor op mijn site, maar ik was hier ook heel benieuwd naar. Een goede budgetvariant is altijd welkom!

 photo NYC CityProof 24HR Eye Primer_zpsmpoolkgl.png

Het eerste wat me opvalt is de verpakking, ik heb al veel soorten oogschaduwbasis verpakkingen gezien, maar nog niet eerder in een potloodvorm. Op zich vind ik het een handige en logische stap, dit werkt makkelijk, snel en precies zonder vieze vingers te krijgen.

 photo NYC CityProof 24HR Eye Primer1_zpsau5emcyw.png

Ik vertelde jullie laatst al iets meer over de NYC CityProof producten, ze beloven namelijk de hele dag perfect te blijven zitten. Als je het druk hebt, heb je geen tijd om je zorgen te maken over je make-up. NYC beloofd dus dat je make-up de hele dag perfect blijft zitten. En niets is dan zo fijn dat je mooie ooglook perfect blijft zitten.

 photo NYC CityProof 24HR Eye Primer4_zpsqhxkmfxr.png

Maar dat is niet het enige, dit belooft NYC met deze oogschaduwbasis:

  • geeft een langhoudend effect tot wel 24 uur lang
  • maakt de kleuren nog intenser
  • voorkomt dat de oogschaduw in de plooitjes gaat zitten
  • oogschaduw tot eyeliner, het moet de hele dag blijven zitten

Een hele lijst met beloftes die ontzettend goed klinken, eigenlijk ook precies wat ik zoek in een basis. Ik ben dus ook heel erg benieuwd of deze oogschaduwbasis het een beetje waar kan maken bij mij, zeker met mijn vettige oogleden.

 photo NYC CityProof 24HR Eye Primer5_zpssb2jjhbb.png

Als eerst vind ik de verpakking echt ideaal en super makkelijk, waarom zijn andere merken hier niet op gekomen? Je tekent een beetje over je ogen heen, verdeelt het nog even met je vinger en het zit perfect. Het enige is dat hij niet echt compact is, andere vergelijkbare producten zijn wel een stukje kleiner dan zo een dikke pen.

 photo NYC CityProof 24HR Eye Primer6_zpszobhag85.png

Wat me trouwens verbaasde is dat er vrij veel product in deze pen zit. Vaak draai je een product helemaal uit en dan vallen ze nog behoorlijk tegen, daar had ik met NYC helemaal geen problemen mee. Ook is hij vrij zuinig in gebruik, mijn punt is haast niet vervormd na het gebruiken, je kunt er dus zeker wel een hele tijd mee doen. Wel zit er echt een stuk minder in dan andere oogschaduwbasissen, deze bevat maar 2 gram terwijl mijn Too Faced 11 gram heeft. Jaren gaat hij dus niet mee, maar goed, daar is de prijs ook niet na.

 photo NYC CityProof 24HR Eye Primer7_zpsnxv6vt7e.png

Het potlood tekent ontzettend makkelijk en laat voldoende product achter om goed je ooglid mee te kunnen bedekken, maar niet te veel. Het potlood is heel romig en laat zich makkelijk uitwerken op je oogleden. Tot nu toe ben ik echt heel erg positief.

 photo NYC CityProof 24HR Eye Primer8_zpseu5yvez7.png

Goed, laten we hem gaan testen, normaal gebruik ik altijd een oogschaduwbasis van MAC of Too Faced omdat deze als enige echt goed bij mijn werken. Ik heb hier een look gemaakt met het Naked 1 palette en het eerste wat mij opvalt is dat de kleuren niet zo intens als normaal zijn. Hmm, volgens mij maakt deze basis mijn kleuren niet echt intenser. Als ik mijn MAC of Too Faced gebruik zie je echt dat het roze met paars is, jammer! Maar hier zit mijn oogschaduw er nog perfect op!

 photo NYC CityProof 24HR Eye Primer9_zpsac1kw06p.png

Maar helaas, aan het einde van de dag zie ik nog vrij weinig van de look. De oogschaduw is vrijwel helemaal in mijn plooitjes getrokken. Dit effect was helaas al met 3 uur zo, hij komt dus zeker niet in de buurt van 24 uur bij mij. Het wordt alleen niet erger, want deze foto is aan het eind van de dag gemaakt en na 3 uur zag het er ook al zo uit.

 photo NYC CityProof 24HR Eye Primer3_zpsacjapxji.png

Het begon zo goed, mooie beloftes, een handige verpakking en een fijne structuur. Maar helaas deze budgetvariant maakt zijn beloftes weer niet waar. Volgens mij is het bijna onmogelijk voor een budgetmerk een goede oogschaduwbasis neer te zetten voor een vettere huid. Helaas weer geen budgetvariant gevonden. Mocht je geen vette oogleden hebben, dan is hij misschien toch iets voor jou. De NYC CityProof 24HR Eye Primer is vanaf begin maart te koop bij de Kruidvat voor € 3,99.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

  1. Hmm nee dit is niks voor mij. Ik heb ook al vettige oogleden en bij mij zou hij het dus ook niet overleven. Ik merk inderdaad ook dat elk merk ineens met een oogschaduwbasis komt. Wel leuk natuurlijk!

  2. Ah wat ontzettend jammer! Het had zo’n fijn product kunnen zijn! Zonde dat het zo snel al in de lijntjes trok, ik had echt gehoopt dat dit mijn nieuwe eyeprimer zou worden maar helaas.

  3. Het zou echt een wonder zijn als een budgetmerk eindelijk een goede oogschaduwprimer heeft voor vettige oogleden. Het is iedere keer teleurstelling op teleurstelling.

  4. Mijn oogleden zijn ook heel vet. Ik gebruik altijd de oogschaduwbasis van de Hema. Hij is budget en hij blijft de hele dag zitten! Misschien ook iets voor jou?

  5. Het principe van een oogschaduwbasis in de vorm van een potlood is inderdaad super goed verzonnen maar het is wel enorm balen dat het resultaat van dit product niet echt naar wens is.

  6. Met Mac heb ik helaas precies hetzelfde effect en ook al na een paar uren. Ik heb ook een potje van revolution en na een paar uren hetzelfde als bij mijn MAC potje terwijl iedereen altijd zo lyrisch is over die laatste. Ik zou niet weten welke ik nu zou moeten aanschaffen. Ik heb ook vettige oogleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *