Search
Close this search box.

NYC Browser Brush-On Brow Kit

 photo NYC-wenkbrauw11_zps636aad53.png

Perfecte wenkbrauwen willen we allemaal, maar ik heb het idee dat de echte goede wenkbrauw producten best wel wat geld kosten. Hopelijk gaat NYC daar vandaag verandering in brengen, want die komt nu met een heel leuk nieuw setje waar je je wenkbrauwen perfect mee kan bijwerken! Ik testte het uit want ik was hier erg benieuwd naar!

 photo NYC-wenkbrauw1_zpsf565cf9d.png

De nieuwe alles in één kit van NYC heeft alles om je wenkbrauwen perfect in model te brengen. Een fixerende wax, wenkbrauwpoeder, een schuine applicator en een mini epileerpincet om de ongewenste haartje mee weg te halen. Ideaal voor als we onderweg zijn om het even bij te werken, of gewoon voor thuis, dan heb je meteen een compleet setje bij de hand.

Er ging trouwens iets mis met de camera instellingen, vandaar dat sommige foto’s wat geler zijn.

 photo NYC-wenkbrauw2_zpsa4b20838.png

NYC Browser Brush-On Brow Kit heb ik in de kleur Brunette, dit is een prachtige medium bruine kleur. Ik ging er bijna vanuit dat ze ook meerdere kleuren zouden hebben, maar zo ver ik weet is dit de enige kleur in hun assortiment. Het product kan volgens de verpakking in drie makkelijke stappen worden aangebracht.

1. Met de pincet haal je de haartjes weg die er niet horen
2. Met het poeder kleur je je wenkbrauwen in
3. Met de wax breng je ze in model

En klaar zijn je wenkbrauwen!

 photo NYC-wenkbrauw3_zps35385333.png

De verpakking vind ik trouwens wel heel erg leuk, net even iets anders dan normaal. Want deze verpakking heeft een schuifdekseltje waarmee je hem makkelijk open kan schuiven. In de verpakking vind je dan ook een kwastje en een klein pincetje.

 photo NYC-wenkbrauw4_zps2886e89a.png

Het kwastje en het pincet zijn wel erg klein en je moet even oefenen met het gebruiken, maar als je dat onder de knie hebt is het helemaal prima. Vooral voor onderweg is het handig of als je een weekendje weg gaat of nu voor op vakantie. Voor thuis gebruik ik toch liever mijn eigen producten maar on the go zijn deze prima.

 photo NYC-wenkbrauw5_zpsb6dd6d3c.png

Links zie je de wax en rechts het poeder. De pans zijn redelijk groot waardoor je er gemakkelijk met een kwastje in kan, ook zit het schuif deksteltje niet in de weg om het product goed op te nemen.

 photo NYC-wenkbrauw9_zpsdd0e6b7a.png

Swatch van het wenkbrauwpoeder. Zoals je ziet geeft het lekker veel pigment en is het ideaal om hier je wenkbrauwen mee in te kleuren.

 photo NYC-wenkbrauw7_zpsde270b0a.png

Mijn wenkbrauwen zonder product.

 photo NYC-wenkbrauw8_zpsf22d59ab.png

Mijn wenkbrauwen met de NYC Browser Brush-On Brow Kit, zoals je ziet is dat een heel verschil met zonder.

 photo NYC-wenkbrauw6_zpse9a5b220.png

Zonder de NYC Browser Brush-On Brow Kit.

 photo NYC-wenkbrauw10_zps504b96e3.png

Met de NYC Browser Brush-On Brow Kit aangebracht. Het aanbrengen gaat heel gemakkelijk met het bijgeleverde kwastje. Maar ik vind het jammer dat je hier ook de wax mee moet aanbrengen dit wordt toch wel een beetje een kliederboel in de wax omdat er ook nog bruine pigmenten aan het kwastje zitten. Ik had er liever een tweede kwastje of kammetje bij gezien. Maar goed, het werkt ook zo maar heel handig vind ik het niet, maar het resultaat is er wel.

 photo NYC-wenkbrauw12_zps0c8ee483.png

De NYC Browser Brush-On Brow Kit blijft de hele dag perfect zitten en laat mijn wimpers perfect in model zitten. Zelf zal ik wel sneller voor een potlood kiezen, maar dit product kan ik je ook zeker aanraden, zeker voor de prijs. De NYC Browser Brush-On Brow Kit kost namelijk maar € 3,49 en is te koop bij Kruidvat.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

  1. Mooi resultaat!
    1 foutje: De NYC Browser Brush-On Brow Kit blijft de hele dag perfect zitten en laat mijn wimpers perfect in model zitten.
    Ehh wimpers? :P

  2. Klinkt als een fijn setje! Vind het resultaat ook mooi natuurlijk. Handig dat er ook en gel bij zit, maar zoals je zegt lijkt me dat wel geklieder. Denk dat de kleur voor mij alleen te donker is. Hebben ze ook een lichte variant?

  3. prachtig artikel! Hele mooie kwaliteit foto’s heb je ook *jaloers*. Zelf gebruik ik het kitje ook al een aardige tijd en ben er erg blij mee. Al vind ik het wel jammer dat hij er maar in 1 kleur is en een vrij roodbruin kleurt. Verder; mooi artikel! ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *