NYC Big Bold 24H mascara

 photo Bold_zpsa1458902.png

De naam zegt het al, veel volume en een 24 uur lang perfect blijvend resultaat. Dit is de zoveelste nieuwe Big Bold mascara van NYC. Wisten jullie trouwens dat dit de best verkochte mascara range is bij Kruidvat? NYC scoort dus goed met hun Big Bold mascara’s, ben benieuwd of deze mascara mijn verwachtingen waar maakt.

 photo Bold1_zpsa5e092a9.png

Wat meteen opvalt aan deze nieuwe mascara is de huls, volgens mij hebben ze elke denkbare kleur gehad behalve zwart. Leuk vind ik de paarse glimmende letters op de verpakking die het echt tot een chique mascara omtoveren.

 photo Bold2_zps0748fce2.png

De mascara belooft je ogen te laten stralen en je wimpers voller te maken dan ooit tevoren. En niet te vergeten, dit effect blijft 24 uur aanhouden, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze wimpers uitzakken of de mascara afbrokkelt. Het klinkt echt als een goede mascara.

 photo Bold3_zpsf33e58e5.png

Hoera voor mijn nieuwe lens, kijk eens hoe dichtbij ik nu scherpe foto’s kan maken van mijn producten. Dit is een heel groot mascara borsteltje met stugge en dunne plastic haartjes. Ben erg benieuwd wat het voor mijn wimpers gaat doen.

 photo Bold4_zps8c21db3e.png

Mijn wimpers na heel veel keren de mascara aanbrengen. Ik dacht dat ik eeuwen het borsteltje langs mijn wimpers moest halen voor een beetje effect. Ik kwam helaas niet verder dan dit effect. Ik moet je eerlijk zeggen, dit is totaal niet wat ik verwacht had. Mijn wimpers zien er dun en minimalistisch uit. Ik zeg niet dat ik het niet mooi vind, maar het is toch zeker niet wat ik in gedachten had bij zo een mascara die een big bold mascara heet. Jammer, ik had echt knallende wimpers verwacht.

 photo Bold5_zps913b5de5.png

Maar het is nu een hele subtiele look geworden wat er heel natuurlijk uitziet, alsof je geen mascara op hebt. Hou je daar dus van, dan is deze mascara zeker geschikt voor jou. De 24 uur houdbaarheid maakt hij naar mijn idee wel waar. Of het echt 24 uur is weet ik niet, want ik slaap natuurlijk tussendoor. Maar hij brokkelt niet af en laat ook geen zwarte waas achter onder mijn ogen, dat is wel fijn!

 photo Bold6_zps4ba4ffec.png

De NYC Big Bold 24H mascara is vanaf februari te koop bij het Kruidvat voor € 4,29.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

27 reacties

 • Reply
  martinaa89
  1 februari 2014 at 06:25

  wel een mooi laagje, maar inderdaad niet echt knallend

 • Reply
  Laura
  1 februari 2014 at 06:26

  Wat jammer dat het resultaat niet zo is als verwacht! Hij klontert iig niet na zo vaak aanbrengen. ;)

 • Reply
  chucky1012
  1 februari 2014 at 06:27

  Wat zien je wimpers er goed uit na gebruik van deze prachtige en goede mascara die je wimperharen goed gescheiden houd! Het klontert niet…..
  Wat een budgetvriendelijke prijs!

  Mooi weekend….. ;-)

 • Reply
  Sofie
  1 februari 2014 at 06:57

  Ziet er prima uit, maar ik vind het effect iets te minimaal inderdaad.

 • Reply
  Kelly caresse
  1 februari 2014 at 08:22

  Ik heb deze mascara maar dan met de turqoise verpakking, ik vind deze erg fijn werken en een mooi laagje achterlaten

 • Reply
  Kimberly
  1 februari 2014 at 08:30

  Opzich ziet het er wel goed uit maar het is niet zo dat ik meteen naar de winkel ren om ‘m te kopen! Trouwens, mooie foto’s weer zeg!

 • Reply
  Beautydagboek
  1 februari 2014 at 08:49

  Helaas wordt ik hier niet zo enthousiast van, jammer! Had zo mooi kunnen zijn :)

 • Reply
  Axelle
  1 februari 2014 at 09:06

  hmm ik wil liever iets meer volume!

 • Reply
  FeliciaRDS
  1 februari 2014 at 09:23

  In vergelijking met de Essence Wonder Volume, is dit nog niets. Jammer …

 • Reply
  pamela
  1 februari 2014 at 09:27

  erg jammer! ik was erg benieuwt naar deze maar nu ga ik hem niet meer halen.

 • Reply
  beautycasebycaro
  1 februari 2014 at 09:47

  Prima mascara, maar niet heel bijzonder inderdaad! :-)

 • Reply
  Dionne Knooren
  1 februari 2014 at 10:11

  Ik vind hem best mooi!

 • Reply
  Lotte
  1 februari 2014 at 10:16

  Huh wow, ik had een heel ander effect verwacht! Dit is niet echt mijn cup of tea. Wel supermooie foto’s, ik ben jaloers op je nieuwe lens ;)

 • Reply
  Jorienke.nl
  1 februari 2014 at 10:21

  Niet enorme wimpers maar wel heel mooi subtiel..:)

 • Reply
  Ellen
  1 februari 2014 at 10:39

  Ziet er prima uit voor elke dag :)

 • Reply
  MySimplySpecial
  1 februari 2014 at 10:47

  Niet slecht, maar ik blijf bij mijn favo mascara.

 • Reply
  ingridspeijer
  1 februari 2014 at 11:07

  Dat heb ik echt altijd met mascara’s, dat ze niet doen wat ze beloven! Behalve mijn Lancome Hypnose maar daar betaal je ook flink voor…Deze slaan we dus gelijk over…

 • Reply
  Daphne
  1 februari 2014 at 11:19

  Hij ziet er op zich wel mooi uit, subtiel ook!

 • Reply
  behealthybehappy
  1 februari 2014 at 11:48

  Hij geeft niet zo veel volume, dat is jammer!

 • Reply
  Mattania (@Qtplace)
  1 februari 2014 at 12:05

  Oeh ik hou van de natuurlijke mascara look! Ik maak nu zelf graag gebruik van de GOSH waterproof mascara. Die is echt heel fijn :D

 • Reply
  beautyjuf
  1 februari 2014 at 13:13

  Het effect vind ik vrij subtiel. Al vind ik het wel een pluspunt dat ‘ie niet klontert!

 • Reply
  jgjessie
  1 februari 2014 at 13:46

  Het is inderdaad niet wat ik zou verwacht hebben maar ik vind het wel een leuk effect. Natuurlijk met dat tikkeltje meer. Ik heb trouwens nog geen enkele NYC mascara gebruikt; ik blijf altijd bij die van Maybelline hangen lol

 • Reply
  femketje
  1 februari 2014 at 14:08

  hmmz, jammer dat je er zoveel werk in moet steken om een minimaal effect te krijgen, deze skip ik!

 • Reply
  Kim
  1 februari 2014 at 14:25

  Hmm, ik had er ook meer van verwacht! Goede review, heel eerlijk ;)

 • Reply
  ceetje78
  1 februari 2014 at 20:35

  Toen ik het borsteltje zag had ik eigenlijke hele hoge verwachtingen. Jammer dat het een beetje tegenvalt :(

 • Reply
  mywickedweirdlife
  2 februari 2014 at 14:35

  ben er echt benieuwd naar!!

 • Reply
  Kelly
  2 februari 2014 at 19:29

  Hmm. Ik vind het borsteltje er erg fijn uitzien, maar ik vind het effect maar minimaal. Ik zie graag meer volume, meer lengte en bovendien echt goed zwart!

 • Laat een reactie achter