Nuxe Rêve De Miel Lippenbalsem

BE Creative Matte Lipstick

Kennen jullie het merk Nuxe? Ik kende het van naam maar had nog niet eerder iets van dit merk geprobeerd. Het is een Frans merk dat je bijna overal bij de Franse Farmacie kan kopen. In Nederland is het nog wat minder bekend en is onder andere bij de Skins en sinds kort ook bij de ICI Paris XL is te koop. Vandaag laat ik jullie de Rêve De Miel zien, een lippenbalsem dat een grote hype is!

BE Creative Matte Lipstick

Nuxe is dus een Frans merk dat graag gebruik maakt van ingrediënten uit de natuurlijk, vandaar de boom bij het logo. Nuxe stak alle wonderen van de natuuren een groot zintuiglijk genot in al zijn producten en de Rêve De Miel is één van hun sterproducten. Ik kende het nog niet maar toen ik toevallig het beautytopic op het ElleGirl forum las van de week zag ik dat er veel fan waren van deze heilige lippenbalsem, dat moest ik testen!

BE Creative Matte Lipstick

BE Creative Matte Lipstick

Het is dan ook niet heel gek dat Nuxe speciaal met een limited edition verpakking komt. Dit is dus de klassieke Nuxe Rêve De Miel, maar dan dit keer in een veel hipper jasje. Ik dacht dat ze ook drie verschillende varianten (met andere smaakjes ofzo) op de markt brachten maar alleen de verpakking is anders. De inhoud van het product is allemaal hetzelfde, de gewone klassieke Rêve De Miel. Maar nu vind ik de verpakking er veel leuker uitzien!

BE Creative Matte Lipstick

En al snel snap ik waarom veel mensen zo enthousiast over deze lippenbalsem zijn. Het is inderdaad een balsem vol met voedende en natuurlijke ingrediënten. Het is inderdaad een hele lijst, maar wel een lijst waar ik en mijn lippen blij van worden.

BE Creative Matte Lipstick

Zien de potjes er niet super schattig uit in hun limited edition vorm? Maar zoals ik zei, alleen de verpakking is anders, de inhoud is van alle drie hetzelfde. De potjes zijn trouwens van glas gemaakt en hebben een handige draaidop. De lippenbalsem moet je wel met je vingers aanbrengen maar dat vind ik zelf geen enkel probleem.

BE Creative Matte Lipstick

Als we de potjes open draaien ruik ik meteen een hele warme kruiderige geur die ik zelf erg prettig vind. Maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen hier enthousiast van wordt. De potjes hebben een inhoud van 15 gram wat prima is en je zeker een tijd mee vooruit kan.

BE Creative Matte Lipstick

De lippenbalsem smelt als zachte boter als je er met je vinger overheen gaat en laat makkelijk product los. Je hoeft dus niet eeuwig rondjes te draaien in het potje voordat je genoeg product hebt. De lippenbalsem heeft wel een gele substantie maar daar zie je straks op je lippen helemaal niets van terug.

BE Creative Matte Lipstick

Want op de lippen laat het een hele subtiele glans achter en voelt heel erg prettig aan. Ik snap meteen waarom mensen dit zo een fijne lippenbalsem vinden. Hij voelt enorm comfortabel aan, ruikt lekker kruiderig en ik heb meteen het idee dat het echt iets voor mijn lippen doet. Als het dan ook van mijn lippen afgesleten is wil ik meteen nieuwe aanbrengen omdat dat veel fijner voelt. Nuxe belooft ook met deze lippenbalsem de meest droge lippen met scheuren en kloofjes aan te kunnen en ze weer zacht te maken en goed te verzorgen.

BE Creative Matte Lipstick

Ik ben echt heel enthousiast over deze Nuxe Rêve De Miel Lippenbalsem, ik heb er nu al standaard ééntje op mijn bureau staan en in mijn tas zitten. Op het forum hadden ze gelijk, dit is echt de beste lippenbalsem die ik in tijden heb gebruikt. Ik was en ben groot fan van de EOS lippenbalsems, maar ik denk dat deze nog ietsje beter en verzorgender! Helaas zijn de lippenbalsems niet heel goedkoop voor een potje betaal je namelijk € 15,00. De Nuxe Rêve De Miel Lippenbalsems zijn onder andere te koop bij de ICI Paris XL en Skins.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  chucky1012
  6 december 2016 at 15:21

  Zulke leuke en zeer opvallende verpakkingen!
  Ik lees de laatste dagen erg veel goeds op diverse blogs van dit merk.
  Ben er zelf niet bekend mee.
  Mooie foto’s!

  Xoxo

 • Reply
  Truus
  6 december 2016 at 16:26

  Nuxe is zo heerlijk! Ruikt ook heel erg lekker!
  Het is niet goedkoop, maar het zijn wel super fijne producten!
  Koop het altijd in Frankrijk!

 • Reply
  Danella
  6 december 2016 at 16:40

  Deze ken ik ook inderdaad, zo lekker en fijn om te gebruiken! Wel leuk dat het nu ook wat beter verkrijgbaar wordt in Nederland.

 • Reply
  Beautyjuf
  6 december 2016 at 17:04

  Door jouw artikel ben ik nieuwsgierig geworden naar de kruidige geur. Fijn dat ze goed hun werk doen! Dat mag ook wel voor het prijskaartje wat eraan hangt.

 • Reply
  Manon Boerakker
  6 december 2016 at 17:21

  Dat klinkt heel erg goed. Ik vind de verpakking ook leuk

 • Reply
  Kelly
  6 december 2016 at 19:02

  Nog niet eerder gehoord van Nuxe, maar het klinkt heel prettig! Ik ben benieuwd. :)

 • Reply
  hillybillybeauty
  6 december 2016 at 20:02

  Alleen al door de verpakking zou je hem willen aanschaffen! Ik hou wel van dit soort producten, ik heb nog wel een paar jaszakken en tassen waar weer wat potjes in moeten ( zeker in de winter kan ik niet zonder dit soort producten )

 • Reply
  rachel
  7 december 2016 at 10:31

  ken het merk niet maar ben wel heel enthousiast geworden en moet er gewoon eentje hebben :D

 • Reply
  Ann Ages Gracefully
  7 december 2016 at 20:13

  Ik had deze vandaag in mijn adventskalender :) echt super happy mee, heerlijk product.

 • Reply
  Jj
  3 maart 2022 at 08:07

  Heerlijke lipbalsem maar doet helaas niet meer dan prettig aanvoelen. Na 2 weken gebruik nog steeds velletjes helaas.

 • Laat een reactie achter