Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nutella en banaan rolletjes

 photo Nutella en Banaan rolletjes5_zpsyhreh9mg.png

Ik ben gek op lekker eten, vooral om te snacken. Iedereen heeft het altijd over nutella en banaan, dat moet een heilige combinatie zijn. Nou dat moeten we dan maar eens proberen. Eerlijk, ik ben niet echt dol op Nutella, maar ik wilde het gewoon een keer proberen. Maar dan natuurlijk wel op mijn eigen manier, met deze Nutella en banaan rolletjes.

 photo Nutella en Banaan rolletjes_zpsquurjli4.png

Wat heb je nodig?

  • bladerdeeg
  • 1 banaan
  • Nutella
  • 1 ei
  • amandelschaafsel
  • hagelslag

 photo Nutella en Banaan rolletjes1_zpsomnbzjqo.png

Als eerst laten we het bladerdeeg ontdooien zodat ze zacht worden.

 photo Nutella en Banaan rolletjes2_zpschzfhkye.png

Daarna smeren we de Nutella op het bladerdeeg. Dit mag best royaal, doe dit in het midden.

 photo Nutella en Banaan rolletjes3_zpsgwatchi6.png

Vervolgens snijden we de banaan in plakjes, deze mogen best wel dik zijn voor de smaak straks. De oven kan trouwens alvast voorverwarmen op 220 graden.

 photo Nutella en Banaan rolletjes4_zpsubgcodps.png

Het bladerdeeg rollen we vervolgens op en zorgen dat ze open kant naar beneden ligt. Klop het ei los en bestrijk daar het bladerdeeg mee. Bedek daarna het bladerdeeg met amandelschaafsel en hagelslag. Als de oven voorverwarmd is kunnen ze voor 20 minuten de oven in op 220 graden.

 photo Nutella en Banaan rolletjes6_zpsaq3owaue.png

 photo Nutella en Banaan rolletjes10_zpsr11gyau8.png

En na 20 minuten komt het zo uit de oven in combinatie met een heerlijke geur van Nutella en banaan! De rolletjes zijn ideaal om als een soort van gebakje te eten. Ze zijn vrij machtig dus één rolletje is meer dan genoeg. Door het ei zijn ze ook mooi bruin geworden.

 photo Nutella en Banaan rolletjes7_zpscflspmom.png

 photo Nutella en Banaan rolletjes8_zpslxp3jzws.png

Aan de binnenkant is de Nutella lekker gesmolten en samen gegaan met de banaan. Lekkerst is natuurlijk om ze warm op te eten, maar koud zijn ze ook goed te doen. Omdat er verse banaan in zit kan ik je wel aanraden ze zo snel mogelijk op te eten.

 photo Nutella en Banaan rolletjes11_zpsrtubmzsg.png

 photo Nutella en Banaan rolletjes9_zpsarjdqfav.png

Ben je nog opzoek naar een snelle snack of traktatie, dan kan ik je zeker deze heerlijke Nutella met banaan rolletjes aanraden. Je hebt wellicht alles al in huis, dus speciaal naar de winkel hoef je niet. Eetsmakelijk!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

25 reacties

  1. Niet houden van Nutella?!? Ziet er echt goddelijk uit dit. Ik heb het al wel eens gemaakt, maar dan zonder banaan. Ik ga het gauw proberen mét banaan!
    X

  2. Dit lijkt me echt god-de-lijk! Ik ga ze binnenkort gelijk een keertje maken. En zo simpel eigenlijk. Hoe bedenk je die lekkere receptjes toch iedere keer, Aranka? Hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *