Search
Close this search box.

Nutella Chocolademelk maken

Weetje waar ik nou echt zin in heb met dit weer? Chocolademelk, met lekker veel slagroom! Ik besloot het eens een keer anders te doen en chocolademelk van Nutella te maken. De Nutella chocolademelk was echt super lekker en ontzettend makkelijk te maken. Kijken jullie mee naar het ‘recept’? Vergeet je trouwens niet te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Nutella Chocolademelk maken

Wat heb je nodig?

 • melk
 • Nutella
 • kaneel
 • slagroom
 • chocolade vlokken of hagelslag

Nutella Chocolademelk maken

Het is eigenlijk te simpel om te maken, maar wel ontzettend lekker. Echt, dit is misschien wel lekkerder dan normale chocolademelk. Doe eerst een klein beetje melk in een steelpannetje en breng dit met twee eetlepels Nutella aan de kook. Hou je niet van zoet, doe er dan minder Nutella in. Roer met een garde en zorg dat de Nutella samensmelt met de melk. Is dit klaar dan kan de rest van de melk erbij en een scheutje kaneel.

Laat dit nog even opstaan en daarna kan het in je beter! Maak de chocolademelk af met een toef slagroom en wat chocoladevlokken als decoratie.

Nutella Chocolademelk maken

Drinkse! Maar dat gaat vast goed komen met deze heerlijke chocolademelk! Gaan jullie hem namaken?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

 1. Ik zag gisteravond al een heerlijke foto voorbijkomen op Instagram. Yummie!! Dankjewel voor de heerlijke tip!
  P.s. ik geef vrijwel nooit een reactie op blogs waarop pop ups verschijnen in beeld. Ik begrijp namelijk dat dit een inkomstenbron voor bloggers is. Maar, nu wil ik er graag iets over kwijt. Voordat ik een artikel van jou kan lezen (wat ik altijd met plezier doe :-)), moet ik drie pop ups weg klikken. Ik merk aan mezelf dat ik dit jammer vind en de neiging heb om jouw artikelen minder snel te gaan lezen. Ik weet niet of hier meerdere mensen tegenaan lopen, maar ik wilde je er graag even op attenderen. Hopelijk zie je dit niet als aanval, maar als een tip. Liefs Marloes

  1. dit was precies de reden waar ik ook een reactie voor achter liet. Ik vind dat het echt extreem is met de reclame. En het is ook nog mega irritante reclame’s die niet eens uitsluiten op de doelgroep.

   Ik kreeg ze niet eens goed weg geklikt.

   1. Ik vind het ook heel vervelend. Ik lees je artikel totdat er zo’n pop up verschijnt en dan haak ik af. Egg jammer aangezien je een super leuke blog hebt.

  2. Ik test een nieuw bannerprogramma sinds een paar dagen. Maar zo te zien is het niet echt een succes. Het zijn inderdaad voor mijn inkomsten, maar als het zo irritant is en blijft, is mij dat het niet waard. Ik test het nog gedurende een maand en anders zet ik het weer uit :)!

   1. Ik vind het ook erg irritant, maar kan het nooit laten om elke dag even op je blog te kijken en te reageren ! Dit zeker er allemaal lekker uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *