Nutella Chocolademelk maken

Weetje waar ik nou echt zin in heb met dit weer? Chocolademelk, met lekker veel slagroom! Ik besloot het eens een keer anders te doen en chocolademelk van Nutella te maken. De Nutella chocolademelk was echt super lekker en ontzettend makkelijk te maken. Kijken jullie mee naar het ‘recept’? Vergeet je trouwens niet te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Nutella Chocolademelk maken

Wat heb je nodig?

 • melk
 • Nutella
 • kaneel
 • slagroom
 • chocolade vlokken of hagelslag

Nutella Chocolademelk maken

Het is eigenlijk te simpel om te maken, maar wel ontzettend lekker. Echt, dit is misschien wel lekkerder dan normale chocolademelk. Doe eerst een klein beetje melk in een steelpannetje en breng dit met twee eetlepels Nutella aan de kook. Hou je niet van zoet, doe er dan minder Nutella in. Roer met een garde en zorg dat de Nutella samensmelt met de melk. Is dit klaar dan kan de rest van de melk erbij en een scheutje kaneel.

Laat dit nog even opstaan en daarna kan het in je beter! Maak de chocolademelk af met een toef slagroom en wat chocoladevlokken als decoratie.

Nutella Chocolademelk maken

Drinkse! Maar dat gaat vast goed komen met deze heerlijke chocolademelk! Gaan jullie hem namaken?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Femke
  21 oktober 2015 at 06:43

  Lekker!!

 • Reply
  Kelly
  21 oktober 2015 at 06:46

  Heerlijk! Ik hou van nutella hot chocolate

 • Reply
  Willemse
  21 oktober 2015 at 06:48

  Ah vanavond al voor mijn kids! Met een stuk gevulde spculaas van de HEMA ( de eenige echte ) FEESTJE ?

  • Reply
   Aranka
   21 oktober 2015 at 09:00

   Jaaaa! Ik weet zeker dat ze er van gaan genieten!

 • Reply
  Renske
  21 oktober 2015 at 08:35

  Mmm… Lekker!

 • Reply
  Simone
  21 oktober 2015 at 09:05

  Klinkt heel goed!

 • Reply
  Beautyjuf
  21 oktober 2015 at 09:08

  Ik zag gisteravond al een heerlijke foto voorbijkomen op Instagram. Yummie!! Dankjewel voor de heerlijke tip!
  P.s. ik geef vrijwel nooit een reactie op blogs waarop pop ups verschijnen in beeld. Ik begrijp namelijk dat dit een inkomstenbron voor bloggers is. Maar, nu wil ik er graag iets over kwijt. Voordat ik een artikel van jou kan lezen (wat ik altijd met plezier doe :-)), moet ik drie pop ups weg klikken. Ik merk aan mezelf dat ik dit jammer vind en de neiging heb om jouw artikelen minder snel te gaan lezen. Ik weet niet of hier meerdere mensen tegenaan lopen, maar ik wilde je er graag even op attenderen. Hopelijk zie je dit niet als aanval, maar als een tip. Liefs Marloes

  • Reply
   clarissa
   21 oktober 2015 at 10:11

   dit was precies de reden waar ik ook een reactie voor achter liet. Ik vind dat het echt extreem is met de reclame. En het is ook nog mega irritante reclame’s die niet eens uitsluiten op de doelgroep.

   Ik kreeg ze niet eens goed weg geklikt.

   • Reply
    evy
    21 oktober 2015 at 11:41

    Ik vind het ook heel vervelend. Ik lees je artikel totdat er zo’n pop up verschijnt en dan haak ik af. Egg jammer aangezien je een super leuke blog hebt.

  • Reply
   Aranka
   21 oktober 2015 at 10:38

   Ik test een nieuw bannerprogramma sinds een paar dagen. Maar zo te zien is het niet echt een succes. Het zijn inderdaad voor mijn inkomsten, maar als het zo irritant is en blijft, is mij dat het niet waard. Ik test het nog gedurende een maand en anders zet ik het weer uit :)!

   • Reply
    manon
    21 oktober 2015 at 14:18

    Ik vind het ook erg irritant, maar kan het nooit laten om elke dag even op je blog te kijken en te reageren ! Dit zeker er allemaal lekker uit

   • Reply
    Beautyjuf
    23 oktober 2015 at 15:40

    Wat lief dat je de moeite hebt genomen om te reageren op mijn comment. Liefs Marloes

  • Reply
   Milou
   21 oktober 2015 at 12:11

   Installeer gewoon Ablocker en dan heb je er geen last meer van!

 • Reply
  Denise
  21 oktober 2015 at 09:11

  HEERLIJK! <3

 • Reply
  Annemijn
  21 oktober 2015 at 09:16

  wauw dat lijkt me heerlijk! Ga ik gelijk opslaan

 • Reply
  Marvin
  21 oktober 2015 at 10:09

  Ziet er lekker uit! Zeker nu het weer koud wordt krijg ik meer zin in warme chocomel :)

 • Reply
  Suzanne
  21 oktober 2015 at 10:32

  Lijkt me lekker. Het is er ook echt weer voor!

 • Reply
  Tamara
  21 oktober 2015 at 12:14

  Dat ziet er echt heeel lekker uit!

 • Reply
  femketje
  21 oktober 2015 at 21:07

  oehh lekker :D

 • Reply
  chucky1012
  22 oktober 2015 at 05:05

  Ziet er heerlijk uit!

 • Reply
  Roswitha
  22 oktober 2015 at 17:27

  Ik heb duo penotti in huis, dat is vast ook erg lekker!

 • Laat een reactie achter