Zoek
Sluit dit zoekvak.

NOTD: Pink glitters!

Aan sommige artikelen hoef ik niet zoveel woorden aan vuil te maken, het is gewoon een kwestie van kijken en inspiratie op doen. En oordelen of je het mooi of niet mooi vind. Vandaag laat ik jullie mijn nagels zien hoe ik ze op dit moment gelakt heb. Ik kreeg er ontzettend veel complimentjes over, dus het leek me wel leuk om het met jullie te delen. Kijk dus verder naar betere foto’s. En ik vind het zelf een erg geslaagde combinatie!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

    1. Hij chipt helemaal niet snel hoor, maar op dat stukje was mijn nagel gespleten en dat stukje nagel met nagellak eraf getrokken, gebeurde net voor het foto’s maken :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *