Zoek
Sluit dit zoekvak.

NOTD: Kiko Nagellak 255

Alweer een paar weken geleden ben ik in Centro bij de Kiko geweest. Dat was voor mij de eerste keer in een Kiko en ik had ook nog eens geluk, want er was sale. Alle nagellakjes waren  maar € 1,50! Ik koop eigenlijk geen nagellak meer, omdat ik echt al genoeg heb, maar deze kon ik niet laten liggen. Ik vond hem zo mooi! Benieuwd hoe hij staat op mijn nagels, kijk dan eventjes met me mee!

De Kiko nagellak heeft echt een prachtige paarse kleur met daarin holografische glitters die je tegemoet schitteren, erg mooi! Het flesje bevat 11 ml, dus € 1,50 is echt geen geld voor deze nagellak!

Helaas is het glittereffect niet echt goed te zien op de foto’s, maar in het echt zie je ze goed zitten en met het zonnetje erop ziet het er nog mooier uit! De nagellak dekt prima in twee laagjes. Wel moet ik aan de structuur van de lak wennen, omdat deze best wel dik is. Vandaar de schoonheidsfoutjes. Maar ach, het is een prachtige nagellak!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. ik heb dezelfde in het rood, ook met zoveel glitters, ze zijn echt prachtig! hopelijk is het nog sale wanneer ik naar italie ga :o

  2. Mooi! Ik ben dit weekend in Berlijn geweest, natuurlijk ook (3 keer) bij kiko en heb in totaal 12 lakjes erbij gekocht, hihi. Ook de baked oogschaduws vond ik erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *