NOTD: Katy Perry

Toen ik Rotterdam was in de Sephora kwam ik deze nagellakjes tegen. Ik wou al zo graag lakjes van de Katy Perry Collectie van OPI maar overal was het uitverkocht. Ik had de moed al opgegeven dat ik ze ooit zou krijgen. Maar toch heb ik ze gevonden en meteen meegenomen!

Ik heb de kleuren Black Shatter (de crackle polish) en Teenage Dream meegenomen. Dit vond ik de mooiste van de collectie, de anderen vond ik ook wel mooi maar dan werd het me een beetje te duur en ik vond 2 ook wel weer genoeg.

Hier heb ik alleen Teenage Dream op, ik heb maar 1 laagje aangebracht, omdat ik er toch de crackle polish overheen deed zou je daar toch niet veel van zien. Maar als ik hem zonder de Black Shatter ga dragen breng ik zeker meerdere lagen aan want anders dekt hij niet goed genoeg voor mij. Ik vind hem echt heel erg mooi! Ik ben er echt heel erg blij mee want ik vind het echt een bijzondere lak.

En dan met de Black Shatter, ik vind het samen echt een gaaf effect hebben! Ik kijk ook de hele dag naar mijn nagels. Ik heb hem ook al over andere kleuren gedragen en ik ben er echt heel erg blij mee. Echt een goede aankoop is dit geweest.

De lakjes van OPI zijn te koop voor € 13,95 ik had ze donderdag gekocht bij de Sephora in Rotterdam, maar ik denk dat ze daar nu ook uitverkocht zijn..

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Vera
  1 maart 2011 at 07:27

  leuk, mijn zus heeft ook die roze nagellak bestelt :)

 • Reply
  Anne
  1 maart 2011 at 11:06

  Wat een mooie nagels heb je!
  Ik heb Black Shatter gekocht, erg fijn crackle lakje :)

  • Reply
   Aranka
   1 maart 2011 at 11:21

   Inderdaad, ik heb hem ook gekocht omdat hij zo mooi crackt.

 • Reply
  Eline
  1 maart 2011 at 11:08

  mooi gedaan!

 • Reply
  Frances
  1 maart 2011 at 13:38

  leuk effect! alleen wel jammer dat die glitternagellak niet zo goed dekt..

 • Reply
  Silva
  1 maart 2011 at 16:33

  Ik vind het een superleuke combinatie!

 • Reply
  Aranka
  1 maart 2011 at 19:54

  Ik was er dus precies op het goede moment haha!

 • Reply
  Lara
  5 maart 2011 at 19:21

  Dit is echt heel mooi!

 • Reply
  Sibel
  20 maart 2011 at 15:32

  Ik heb de lakjes ook, ik ben helemaal in love met Teenage Dream!

 • Reply
  Axelle
  23 april 2011 at 13:50

  leuk !
  Ik heb de teenage dream ook ; maar bij mij dekt ie pas goed naa 2/3 laagjes ; maar i<3itt x

 • Laat een reactie achter