Zoek
Sluit dit zoekvak.

NOTD: Circus Confetti

Vandaag weer een nail of the day, ik ben de laatste tijd echt helemaal into de glitters, misschien hadden jullie het al gemerkt? Ik had al een hele tijd dit lakje van Essence in mijn lade liggen maar nooit gebruikt. Dus dat werd hoog tijd dat ik hem eens een keer ga gebruiken! Het lakje is natuurlijk wel welbekende Circus Confetti lakje van Essence!

Ik heb 2 laagjes Color Club – Uptown Girl gebruikt en 2 laagjes Essence – Circus Confetti.

Wat vinden jullie ervan?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Ik heb vorige week ook een NOTD van dit lakje gemaakt samen met het funky blue lakje van hema! Heftig effect maar wel érg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *