Search
Close this search box.

NOTD: Blauwe holografische glitter!

Eindelijk is het weer een beetje mooi weer buiten en ik lig ziek in mijn bed helaas. Ben heel erg benauwd en heb last van mijn longen, dit maakt rechtop zitten helaas geen pretje, maar toch wou ik eventjes snel een artikeltje maken, vandaar dat ik jullie eventjes mijn nagels van vandaag laat showen! Mooie blauwe nagels met een toffe holografische topcoat erover!

Misa – Throw Me Something Purple Please (2 laagjes als basis)

Ciaté – Jewel (1 laagje als glitter topcoat)

En dan krijg je uiteindelijk dit ontzettend leuke resultaat! Doe er trouwens nog wel eventjes een topcoat overheen want de glittertjes voelen een beetje raar aan op je nagels en dat zorgt er ook voor dat het beter blijft zitten. Ik duik mijn bedje weer in :)!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *