NIVEA Sunshine Love Douchegel

NIVEA Sunshine Love Douchegel

Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik vind zonnebrand echt heerlijk ruiken. Het heeft een geur waarbij je meteen aan de zomer moet denken en geen enkel ander product ruikt eigenlijk zo. NIVEA heeft natuurlijk dé bekende NIVEA geur, maar ze hebben ook een bekende geur wat betreft zonnebrand. Ik vind de geur van de zonneproducten van NIVEA altijd erg lekker en ik ben blijkbaar niet de enige. De geur is zo populair dat NIVEA zelfs een douchegel op de markt brengt met deze heerlijke geur. Perfect voor de zomer, maar ook zeker voor daarna!

NIVEA Sunshine Love Douchegel

Volgen jullie mij al op Instagram?

Neem het plaatje even in je hoofd: een prachtig strand, stromend water en een heerlijk zonnetje. Het frisse briesje dat voorbij komt neemt ook een zoete geur van zonnebrand mee, het ruikt heerlijk! Tenminste zo sta ik altijd als ik op het strand ben en even mijn ogen sluit, even de geluiden en de geuren opnemen. Alleen jammer dat je voor deze ervaring vaak op vakantie moet, of in ieder geval buiten de deur moet wezen. Maar dat is verleden tijd vanaf nu. Doe alsof je wollige badmat het zand is en hoor het water van de douche op de grond kletteren en ontspan, NIVEA doet de rest met deze nieuwe douchegel met de bekende geur van de NIVEA SUN producten.

NIVEA Sunshine Love Douchegel

NIVEA Sunshine Love Douchegel

De NIVEA Sunshine Love Douchegel met de welbekende geur van NIVEA SUN. De douchegel is een hydraterende, licht schuimende formule waar Aloë Vera aan toegevoegd is en reinigt de huid mild waardoor deze fris en verzorgd aanvoelt. De verzorgende formule is trouwens ook heel handig voor op reis: spoel je lichaam af met deze frisse gel en verwijder zo gemakkelijk alle restjes zand, chloor en zoutwater van je lichaam! Het zit in een handige verpakking die we van NIVEA kennen en werkt erg fijn. Je hebt maar een beetje nodig en als het in aanraking met water komt krijgt het een zacht schuim met een heerlijke geur! Ook fijn is dat je helemaal niet veel nodig hebt, je kunt er dus een hele tijd mee doen

NIVEA Sunshine Love Douchegel

Zoals ik net al aangaf is de douchegel verrijkt met Aloë Vera en verzorgt de huid. Het product is pH huidneutraal en dermatologisch goedgekeurd. Desondanks dat de douchegel vrij intens ruikt, staat parfum helemaal achteraan in het rijtje en dat is fijn voor de mensen die niet zo goed tegen parfum kunnen.

Het is trouwens wel even goed om er bij te zeggen dat deze douchegel geen bescherming tegen de zon biedt, het is echt alleen de geur van de NIVEA SUN producten waar het om gaat, dus niet de werking. Ik neem aan dat het voor zich spreekt maar wil het voor de duidelijkheid nog zeker wel even zeggen. Mocht het nog onduidelijk zijn, staat het gelukkig ook groot op de verpakking aangegeven.

NIVEA Sunshine Love Douchegel

Ik vind de NIVEA Sunshine Love Douchegel echt heerlijk en een hele toevoeging aan het NIVEA assortiment, zo kunnen we de zomer nog even wat langer vasthouden of extra voelen! De NIVEA Sunshine Love Douchegel is vanaf nu bij drogisterijen, supermarkten en online te koop voor € 3,79. Zouden jullie zo een zomerse douchegel kopen?

Dit is een betaalde samenwerking met NIVEA

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  racheltjuh
  20 juli 2018 at 09:27

  ja ik zal hem kopen :D want ook ik ben gek op die geur haha

 • Reply
  femketje
  20 juli 2018 at 10:57

  Oeh ik ga aan deze wel een keertje snuffelen in de winkel! ♡

 • Reply
  Corena
  20 juli 2018 at 20:23

  Wat grappig deze heb ik al een poosje en nooit geweten dat het hetzelfde ruikt als de sun producten van nivea :-D Maar heerlijk is het wel.

 • Reply
  chucky1012
  21 juli 2018 at 06:42

  Klinkt erg goed en deze ga ik zeker kopen!

 • Reply
  aboutsbstyle
  22 juli 2018 at 20:06

  Morgen moet ik toch naar de drogist toe, ik ga zeker even langs het schap om deze te ruiken. Ik zou hem aanschaffen als dit zeker zo ruikt ook. Ik ben benieuwd geworden meid. Liefs soraya

 • Reply
  Suzanne
  30 juli 2018 at 08:34

  Heel nieuwsgierig geworden ging in naar de winkel om te ruiken. Ik rook honing! Yuk haha! Heb m ook laten staan

 • Reply
  Joeri
  21 april 2019 at 14:54

  Ruikt helemaal niet naar zonnebrand, meer gewone bloesemgeur. Zwaar teleurgesteld!

 • Laat een reactie achter