Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nivea Stress Protect Deodorant

Iedereen heeft wel eens last van een stress situatie waar je het zweet bij uit breekt. Niet fijn natuurlijk, van die natte oksels… Nivea komt daarom met een nieuwe deodorant op de markt die het transpireren en de vervelende geurtjes aanpakt. Benieuwd? Lees dan snel met mee!

Een stressvolle situatie hebben we allemaal wel eens op een dag, haal je de bus wel optijd? Lukt het je de deadline te halen voor school of werk? Of weet je even niet zo snel wat je moet doen waardoor je in de stress schiet. In deze situaties breekt je het zweet uit, perspiratie noemen we dat. Het type zweet dat door stress ontstaat, in plaats van door warmte of fysieke inspanning, ontstaat sneller, heeft een sterkere geur en is lastiger te beheersen. Stresszweet wordt namelijk veroorzaakt door hormonen in het lichaam en komt voornamelijk voor onder de oksels, op het voorhoofd en in de handpalmen. En dat onder de oksels gaan we aanpakken, maar je mag de deodorant natuurlijk op je voorhoofd sprayen als je dat wilt ;).

De deodorant is er in staat om 85% van je stress situatie af te nemen en het onder controle te houden. Door de unieke antibacteriële formule bestaande uit twee ingrediënten: Stress Protect Activa en een Zink Complex bied de deodorant een extra goede bescherming, zelfs in de meest stressvolle situaties. Stress Protect Activa bestaat uit een combinatie van twee verschillende antiperspirant-activa die elkaar versterken, waardoor Nivea hier een hoger niveau van heeft dan standaard deodorants.

Zink Complex, met antibacteriële werking, zorgt ervoor dat de deodorant goed is in het bestrijden van een vervelende lichaamsgeur. Daarnaast is de deodorant door een toevoeging van Avocado-olie mild voor de okselhuid.

Ingrediënten, kon het helaas niet beter op de foto krijgen door de rode spuitbus.

De deodorant heeft een standaard Nivea verpakking en hoe voorspellend ook de typische Nivea geur die subtiel aanwezig is. De deodorant werkt heel fijn en wat me meteen opviel dat ik totaal geen last heb van witte strepen op mijn kleren. Want als ik de deodorant heb opgespoten en dan mijn shirt aantrek blijft deze helemaal schoon. Mijn oksels blijven gedurende de dag ook helemaal droog en heb totaal geen last van vervelende geurtjes. Het stress gebeuren is volgens mij een beetje een marketing truc, maar het is wel echt een goede deodorant wat goed zijn werk doet. En ik ben iemand die snel last heeft van ongewenste geurtjes, dus ik ben hier heel erg blij mee!

De Nivea Stress Protect deodorant ligt vanaf nu in de winkels, naast de vrouwen variant is er ook nog een variant voor de man. Dat is niet het enige, er is ook nog een stick en roller. Alle Stress Protect deodorants kosten € 3,99 en zijn verkrijgbaar bij de drogisterijen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

  1. Yeah, deze heb ik ook. Gebruik denk al 7 jaar rollers, omdat ik spuitflacons haaaat omdat ze inderdaad witte strepen geven of juist niet die goede bescherming. Van deze ben ik echt fan geworden! top spul :)

  2. Dit klinkt als een fijne deo!! Ik had niet verwacht dat ‘ie zo goed zijn werk zou doen. Het woordje ‘stress’ deed mij denken aan een marketingtruc. Maar, blijkbaar niet…

  3. Deze heb ik al vaak voorbij zien komen op de reclame! Was er wel benieuwd naar. Fijn dat deze geen witte strepen geeft, dat is zooo irritant! Lijkt me een fijne deo!

  4. Klinkt best fijn, al denk ik idd ook dat het stress gebeuren een marketing trucje is. Er staat trouwens ergens ‘rode bus’ waar je het over de ingrediënten hebt, dit moet ‘ronde’ zijn denk ik ;-)

  5. Ik gebruik zelf altijd de deo van Dove, zo fijn! Maar deze klinkt ook erg goed, ik skip eigenlijk altijd de deo van de nivea om de verpakking…misschien maar eens een keer proberen.:)

  6. Die wil ik wel proberen! Ik had toevallig vandaag een aanbieding ontvangen waarbij ik 50% korting krijg op nivea dus dat is mooi meegenomen :)

  7. Klinkt prettig! Ik vind het fijn dat ze ook andere deodorant vormen hebben in de lijn, want gebruik de laatste tijd vaker een stick.

  8. Heb wel eens gehoord dat mensen bij stress meer zweet producen dan normaal vandaar dat er stress op staat. Je krijgt dan de indruk dat het werkt bij stress. Dan zal het wel extra werken bij stress vergeleken bij andere deodorants. Sommigen denken dat het een marketingtruc is van snelle reclamejongens om het publiek te verleiden dit te kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *