Zoeken
Sluit dit zoekvak.

NIVEA Shower Slik Mousse

NIVEA Shower Slik Mousse

Ik ben gek op een douche mousse of foam, het liefste pak ik die er altijd bij. Ik wissel het wel eens af met een gewone douche gel, maar dat schuim vind ik gewoon veel leuker en lekkerder. Maar vaak zijn de foams alleen ik hele opvallende en geparfumeerde varianten. NIVEA komt nu met drie varianten die heel basic zijn maar wel een heerlijk gevoel geven en ook nog eens subtiel ruiken.

NIVEA Shower Slik Mousse

De meeste mensen kiezen voor een douche om zich iedere dag te wassen, dan is een prettig product wel zo fijn in gebruik. De NIVEA Silk Mousse is gemaakt voor de mensen die te snel leven en eigenlijk wel eens wat rust en tegenspraak nodig hebben. Even snel een geniet momentje onder de douche voor jou alleen. Dat kan gelukkig nu met deze drie fijne varianten.

NIVEA Shower Slik Mousse

De NIVEA Silk Mousse is te krijgen in drie verschillende varianten en verrijkt met zijde-exctract. Hierdoor voelt je huid na het douchen heerlijk zacht aan. Dankzij de dispenser heb ik meteen een heerlijk schuim in handen. Hiermee reinig je mild de huid en laat het heerlijk subtiel ruiken.

NIVEA Shower Slik Mousse

Er zijn dus drie verschillende varianten, maar zo op het eerste gezicht verschillen ze niet echt heel erg veel van elkaar, alleen de kleur van de fles.

  • NIVEA Shower Silk Mousse Creme Smooth: deze mousse is geinspireerd op de zijdezachte body milk van Nivea. Hij is dan ook verrijkt met shea butter en Vitamine A, E en F.
  • NIVEA Shower Silk Mousse Creme Soft: deze is verzorgend en verrijkt met jojobaolie.
  • NIVEA Shower Silk Mousse Creme Care: aan de kleur is het wellicht al te zien, deze variant is verrijkt met de NIVEA formule uit het bekende blik.

NIVEA Shower Slik Mousse

Wat trouwens ook super handig is dat er een geur sticker op de dop zit. Je kunt zo een foam natuurlijk niet in de winkel testen om hem te ruiken. Daarom heeft NIVEA een handige sticker op de dop geplakt waar je overheen moet wrijven en daarna ruik je de geur van het product, ideaal! Ze hebben trouwens alle drie een andere subtiele geur.

NIVEA Shower Slik Mousse

Natuurlijk vind je op de achterkant ook uitgebreid hoe je het product het beste kan gebruiken. Als de mousse in aanraking komt met water ontstaat er een heerlijk schuim die zacht aanvoelt op de huid. Zelf vind ik het echt altijd een feestje om mezelf te wassen met een lekkere mousse. Deze vind ik ook erg prettig en zacht in gebruik. De geur is zeker niet overheersend of heel zoet, nee juist heel neutraal en zacht, erg lekker. Zelfs mannen zouden het kunnen gebruiken.

NIVEA Shower Slik Mousse

En dan natuurlijk de ingrediënten nog. Er zitten aardig wat verzorgende ingredienten in, maar natuurlijk ook de zeep die wat uitdrogend kan zijn – wat ik zelf absoluut niet ervaar – en parfum onderaan in het rijtje.

NIVEA Shower Slik Mousse

Er komt een heerlijk romig schuim uit de flacon. Het is niet heel erg stevig zoals ik soms ook wel eens zie, maar gewoon heel erg zacht. En als het in aanraking komt met water schuimt het nog intenser dan hier op de foto.

NIVEA Shower Slik Mousse

De flessen hebben allemaal een bijzondere spuitkop waardoor er meteen mousse uit komt in plaats van eerst een gel. Het komt er wel met grote snelheid uit dus pas wel op dat de helft niet meteen in het douche putje verdwijnt.

NIVEA Shower Slik Mousse

Ik ben enthousiast over deze lekkere en basic NIVEA Shower Slik Mousse. Ze hebben subtiele geuren en voelen heerlijk zacht aan op de huid, echt een feestje om mee te douchen. Heel goedkoop vind ik ze eigenlijk niet, want je betaald € 4,99 voor een fles van 200 ml. De NIVEA Shower Slik Mousse is vanaf nu te koop bij supermarkten en drogisterijen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Heb er al een paar keer mee in mijn handen gestaan maar twijfelde steeds omdat ik niet zo’n nivea geur meisje ben. Maar denk dat ik het toch maar een keer ga proberen.

  2. Leuk artikel zeg! Wist helemaal niet dat niveau dit ook deed. Ik ga het ook zeker eens proberen (als ik door mijn rituals voorraad heen ben). Even een tipje, in de titel staat ‘slik mousse’ ipv ‘silk mousse’. ;)

  3. Ik vind ze ook niet zo goedkoop, ik zou liever bijleggen voor een dierproefvrij Rituals product met een heerlijke geur. Maar goed, mousse producten zijn heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *