Nivea Pure & Natural Verstevigende Bodycrème

Een goede verzorging is ontzettend belangrijk voor de huid en daar weet Nivea alles van. Daarom spelen ze daar goed op in, ze brengen namelijk een verstevigende bodycrème uit. Deze verstevigendecrème bevat biologische Arganolie en Burdockfruit om ervoor te zorgen dat je huid verstevigd wordt en ook nog eens heerlijk soepel aanvoelt. Kijk dat zijn goede beloftes, ik ben benieuwd! Daarom heb ik deze crème 2 weken voor jullie getest omdat je dan het verschil moet gaan zien.

Goed de crème zit in een lekkere grote pot van 300 ml en heeft een natuurlijke uitstraling. Wat natuurlijk goed bij de naam van het product past, Pure & Natural. Deze heerlijke zachte crème is verrijkt met biologische Arganolie en Burdockfruit, maar wat is dat nou eigenlijk? Arganolie heeft de functie om de huid heerlijk soepel te maken en intensief te verzorgen. Burdockfruit is een goed middel tegen anti-aging, omdat het de huid verstevigd. Dus met andere woorden als dit product ook in anti-aging wordt gebruikt is het meestal een goed teken! In deze crème word arctiin gebruikt wat uit Burdockfruit komt en stimuleert de vorming van collageen.

Het product belooft dus de huid in 2 weken intensief te verzorgen, en dat moest ik natuurlijk gaan testen. Dat heb ik natuurlijk voor jullie gedaan. Het eerste wat ik over het product kwijt kan is dat het een heel fijn product in gebruik in. De crème is heerlijk vloeibaar en ruikt heerlijk! Het zorgt ervoor dat ik de hele dag aan mijn armen ruik omdat heeft zo een frisse en subtiele geur heeft. Ook trekt de crème ontzettend snel in. Na het douchen smeer ik de crème op mijn benen, laat het even intrekken en doe daarna een broek of legging aan. Als het niet snel ingetrokken krijg je een legging met pijn en moeite aan maar hier heb ik daar geen last van omdat hij zo snel is ingetrokken. Ook laat de crème geen vettig laagje achter op de huid.

Duidelijk verhaal, deze crème bevat 95% natuurlijke ingrediënten op basis van biologische Arganolie en biologische Burdock. Deze samenstelling moet ervoor zorgen dat je na 2 weken een mooie, zachte en verstevigde huid hebt. Ook bevat deze crème geen parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën. Groot pluspunt als je het mij vraagt, want hier wordt toch wel steeds kritischer naar gekeken door de consument.

ingrediënten lijst.

Goed, nu het belangrijkste, werkt de crème ook echt. Zoals ik al aangaf eerder in het artikel heb ik de crème met veel plezier gebruikt. Hij is heerlijk zacht, trekt snel in, ruikt prettig en is zo dus fijn in geruik. Voordat ik het product ging gebruiken had ik nog een beetje een futloze winterhuid die totaal niet klaar is voor ze zomer. Na 2 weken deze crème elke dag te hebben gebruikt voelt mijn huid een stuk beter aan. Ik heb echt het idee dat het meer verstevigd is en er gezonder uitziet. Hiermee bedoel ik dat je geen ‘huid schubben’ ziet. Ook voelt mijn huid heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Als je het mij vraagt echt een huid verbeterend product.

Op deze heerlijke crème moeten jullie helaas nog wel eventjes wachten, hij is pas vanaf juni te koop voor € 6,99 bij alle drogisterijen.

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  charile
  14 april 2012 at 10:58

  Lijkt me fijn!

 • Reply
  Esmay
  14 april 2012 at 10:58

  Klinkt heel erg goed :D
  Wel jammer dat we nog even moeten wachten haha!

  • Reply
   Xxxxxxx
   6 april 2013 at 19:07

   Hallo,

   Ik heb zojuist de pure & natural verstevigende creme gekocht van Nivea. Gewoon bIj kruidvat. €7,11.
   Nu 3=2.

   Ben benieuwd.
   Maar hij is dus al te koop
   Groetjes Mo

 • Reply
  Bibi
  14 april 2012 at 11:05

  Lijkt me inderdaad een fijn product alleen ik ben altijd te lui om me in te smeren met crème na het douchen

 • Reply
  MySuperSweetLife
  14 april 2012 at 11:15

  Hij lijkt me wel erg lekker! Zodra hij in de winkels ligt ga ik zeker een kijkje nemen!
  Liefs

 • Reply
  Samantha
  14 april 2012 at 12:08

  Lijkt me een heerlijke crème! :)

 • Reply
  Eline
  14 april 2012 at 13:52

  Lijkt me fijn! Misschien volgende keer voor en na foto’s? Van je handen of armen ofzo, zodat je het verschil kunt zien :)

 • Reply
  Miranda
  14 april 2012 at 15:18

  Lijk mij een fijn product:D

 • Reply
  Charlotte
  14 april 2012 at 17:15

  Ziet er goed uit!
  mooie kleur nagellak!x

 • Reply
  Laura
  14 april 2012 at 20:36

  Fijn product is het!

 • Reply
  Marielle
  14 april 2012 at 22:41

  Ziet er goed uit! Ben benieuwd! Mijn huid heeft altijd wel goede crèmes nodig!

 • Reply
  Saana
  15 april 2012 at 10:55

  hij lijkt me echt fijn. er zit ook best veel in, ik doe daar heel lang over.

 • Reply
  Cedra
  15 april 2012 at 17:33

  hee, welke nagellak heb je daar op? haha het viel me op, leuk kleurtje!

 • Reply
  Paola
  15 april 2012 at 18:10

  Klinkt erg fijn! Ik heb nu echt extra verzorging voor mijn huid nodig, dus nu misschien maar eens aanschaffen!

 • Reply
  Nannick
  18 april 2012 at 21:52

  Het ziet er echt heerlijk uit, ik heb ook zo’n cream van Nivea. Ik vind ze altijd erg fijn :)

  • Reply
   Nannick
   18 april 2012 at 21:53

   *Creme natuurlijk, foutje ;)

  Laat een reactie achter