Nivea Invisible Deodorant

Nivea heeft een nieuwe deodorant en dan iets wat veel andere merken nog niet hebben. Ze gaan namelijk ook gele plekken tegen! En natuurlijk de witte strepen in witte kleding. Maar dit hadden al veel deodorants, dus dat is niet zo bijzonder meer. Maar dat het tegen gele vlekken is ben ik echt heel erg blij mee!

Dit is hem dan de Invisible deodorant die tegen gele en witte plekken gaat. We hebben deze in 4 soorten 2 rollers in Clear en Cool en 2 spuitflessen in clear en cool. En wat is het verschil tussen clear en cool? Als je het mij vraagt alleen de geur. Ik heb voor de clear gekozen omdat heerlijk fris en zoetig ruikt en ik daar meer van houd. Cool is meer een standaard deodorant luchtje, daar ben ik niet heel erg fan van.

Hierboven zie je de hoofdbeloftes van de deodorant en dat heb ik natuurlijk eventjes getest. Ik heb een nieuw wit shirt aangedaan en daar heb ik echt binnen de kortste keren gele plekken in. En nu is er echt niks van terug te vinden! En hier ben ik echt heel blij mee, nu zie je niks van de gele vlekken maar in zomer wel en dat vind ik er altijd zo vies uitzien! Ik ben dus erg blij met de komst van deze deodorant. Natuurlijk moest ik het ook met zwarte kleren testen en ja hoor ook geen witte strepen op mijn zwarte kleren te vinden!

Ook geeft deze deodorant 48 uur bescherming, ik weet niet of hij 48 uur bescherming bied, maar ik blijf wel de hele dag geurtjes vrij wat ik erg fijn vind. Je hebt deodorants zoals Fa die heerlijk ruiken maar na een paar uur moet ik daar toch echt wel weer bij spuiten omdat je dan de zweetgeur erdoor heen begint te ruiken. Ook bevat deze deodorant geen kleurstoffen en alcohol en dat vind ik ook erg fijn!

Als ik de deodorant op spuit is hij vrij vloeibaar maar niet dat het eraf druipt maar gewoon dat het een beetje vochtig is onder de oksels. Ook plakt deze deodorant niet onder de oksels, wat erg prettig is want ik heb echt een hekel aan plakkende oksels.

Het enige nadeel aan deze deodorant vind ik dat hij totaal niet tegen transpiratie is, ik had hiervoor altijd een anti-transpirant deodorant. Niet dat ik er heel erg last van heb maar ik merk nu wel dat ik kleine zweetplekken in mijn kleren heb, dat vind ik dan wel weer een minpuntje. Maar voor de rest ben ik erg te spreken over deze deodorant!

De Invisible deodorant van Nivea is te koop bij de drogisterijen voor € 3,89. Hij is deze week nog met 50% korting bij de Etos te koop!

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Jessica
  8 maart 2011 at 10:25

  Welke deo gebruik je dan normaal?
  Want ik ben nog altijd op zoek naar een goede anti-transpiratie-deo.

  • Reply
   Aranka
   8 maart 2011 at 10:41

   Ik gebruik nu de Dove Go Fresh deodorant.

  • Reply
   Roos
   11 maart 2011 at 16:29

   Ja, dat schijnt heel goed te zijn ja.

 • Reply
  Anne
  8 maart 2011 at 13:49

  Ik ben benieuwd!

 • Reply
  Myca
  8 maart 2011 at 16:05

  ow ik ben zo benieuwd heb hem vandaag ook gehaald.

 • Reply
  Silva
  8 maart 2011 at 18:46

  Klinkt wel fijn!

 • Reply
  Roos
  11 maart 2011 at 16:29

  Jammer dat ie niet anti-transpirant is, dat heb ik wel nodig namelijk.

 • Reply
  Jorna
  13 maart 2011 at 10:24

  Ik heb ‘m gekocht, laatst. Ze ruiken heel fijn! En gele vlekken in witte kleding krijg ik standaard, zo vies! Ik kocht twee flessen van dit spulletje, en die gaan volgende week mee naar Afrika, waar ik het ‘worden mijn oksels ook geel’ zal gaan testen!

 • Laat een reactie achter