Nivea bodylotion voor onder de douche

’s Ochtends stap ik altijd onder de douche, maar vaak heb ik dan wel een beetje haast. Want ik moet naar het werk of naar school. Gehaast douche ik me dan stap onder de douche vandaan en droog me af. In het weekend heb ik wel de tijd om me in te smeren met een lekkere bodylotion maar door de weeks totaal niet. Nivea wist natuurlijk dat veel vrouwen ’s ochtends haast hebben en geen tijd voor bodylotion, daarom bedachten ze een bodylotion voor onder de douche, hoe handig is dat!

Volgens mij komt Nivea hier met een geheel nieuw product uit, tenminste in de Nederlandse winkels (het zal nooit helemaal nieuw zijn), ik had het nog nooit gezien of er van gehoord. Het principe is makkelijk van dit product. Je wast je haren, jezelf spoelt je af en smeert je onder de douche in met deze bodylotion. Laat het even zitten en spoelt het daarna weer af en doet de douche uit. Je droogt je af en wat je over houdt is een heerlijk zachte huid door de bodylotion.

De tekst op de flessen is helaas niet Nederlands, dat komt omdat het persverpakkingen zijn, maar als ze hier in de winkels liggen zijn ze natuurlijk Nederlands. Er komen twee soorten bodylotions voor onder de douche uit, namelijk eentje voor de droge huid (blauwe fles) en eentje voor de normale huid (witte fles). De verpakking heeft een inhoud van 250 ml en heeft een handige dop voor onder de douche zodat je makkelijk te werk kan gaan.

Goed, hoe gebruik je dit product nou eigenlijk?

1. Was als eerst je huid
2. Breng de bodylotion aan op de huid
3. Spoel de bodylotion af
4. Droog je huid af

Ingrediënten voor de droge huid

En de ingrediënten voor de normale huid, het valt me trouwens wel op dat hier veel minder parfum in zit (dat kan je trouwens ook goed ruiken).

De bodylotion is heerlijk zacht en brengt prima aan onder de douche. De blauwe variant ruikt trouwens strek naar de welbekende Nivea lucht, de witte variant ruikt zo goed als nergens naar. Als ik onder de douche sta smeer ik me in met de bodylotion en neem een beetje afstand van het water, dat hoeft eigenlijk niet maar dat voelt natuurlijker voor mij, haha. Na een paar minuutjes, waarin in mijn haar met een haarmasker heb behandeld en mijn gezicht heb gereinigd spoel ik het weer van me af en wat ik na het afdrogen over houd is een heerlijk zachte en verzorgde huid.

Wat me trouwens wel meteen opviel is dat er geen vervelende laag bleef hangen op de huid. Normaal met een bodylotion heb je dat wel eens maar dat was met dit product niet het geval.

Oh en trouwens nog een tip, ik dacht ‘Goh mijn benen zijn nu lekker zacht door de body lotion, misschien kan ik ze daar makkelijker door scheren‘. Het antwoord is nee, je hele scheermes gaat vol zitten met bodylotion wat je er haast niet meer uit krijgt. Ja, misschien was het ook niet heel erg slim van mij…

Ja, ik vind de onder de douche bodylotions van Nivea een erg geslaagd product en gebruik het nu al trouw elke ochtend omdat ik ervan hou om mijn huid goed te verzorgen maar had er gewoon geen tijd voor. Het is wel even wennen, aan het idee maar dat draait ook wel snel weer bij.

Vanaf nu liggen de producten in de winkel en ze zijn te koop voor € 5,99 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Lifesplash
  6 oktober 2012 at 07:32

  Ik vind dit zo lekker praktisch en dit lijkt me heel erg fijn! Vaak als ik uit de douche stap dan heb ik het veel kouder en dan doe ik alles 100000x zo sloom. Nu kan alles bij mij dus nu lekker snel. :’) Misschien dat ik zoiets maar moet gaan halen! En wat betreft je scheerprobleem: lekker slim. :p Maar wel goed dat je ’t vermeld, ach van fouten leer je.

 • Reply
  lin
  6 oktober 2012 at 08:25

  Dit goedje ga ik echt aanschaffen! Ik gebruik echt nooit bodylotion, omdat ik er meestal jeuk van krijg. Maar als je dit weer af kunt spoelen… Dat klinkt ideaal!

 • Reply
  Mandy
  6 oktober 2012 at 08:26

  Handig product

 • Reply
  Hester
  6 oktober 2012 at 08:57

  Lijkt me handig, altijd leuk als merken nieuwe producten op de markt brengen!

 • Reply
  dita
  6 oktober 2012 at 09:12

  Ben hier zo benieuwd na

 • Reply
  Charile
  6 oktober 2012 at 09:18

  Lijkt me een fijn product!

 • Reply
  Linn
  6 oktober 2012 at 09:39

  Hey!

  Heb je er soms enig idee van of deze al beschikbaar zijn in België?

 • Reply
  Over Beauty Enzo
  6 oktober 2012 at 10:05

  Dit lijkt me echt heel handig, ga het zeker aanschaffen! :)

 • Reply
  Mariska
  6 oktober 2012 at 10:15

  Ben wel erg benieuwd naar de werking ervan, misschien toch ook maar proberen!

 • Reply
  Esmay
  6 oktober 2012 at 10:35

  Ik vind het echt heel leuk bedacht! Ga zeker een fles halen om te proberen!

 • Reply
  Joyce
  6 oktober 2012 at 11:09

  Klinkt goed! Wil het best een keer proberen

 • Reply
  LounaBeauty
  6 oktober 2012 at 11:26

  Nou zeggg, moet niet gekker worden. haha! Het ziet er wel overheerlijk uit moet ik zeggen. !! Ben benieuwd!

 • Reply
  martina
  6 oktober 2012 at 11:40

  hihi dat scheerplan zou ook echt iets voor mij zijn! bedankt voor de waarschuwing ;)

 • Reply
  Samantha
  6 oktober 2012 at 12:17

  Ik vind dit zó iets voor mij! Ik ben nogal lui met bodybutters, dus ik ga zeker weten deze aanschaffen! :D Echt ideaal!

 • Reply
  Kimberly
  6 oktober 2012 at 13:21

  Hier ben ik echt onwijs benieuwd naar! Ik heb ’s morgens vaak haast, dus dan is dit helemaal ideaal!

 • Reply
  MySuperSweetLife
  6 oktober 2012 at 22:04

  Ze lijken me heel erg lekker!
  Liefs

 • Reply
  Nannick
  7 oktober 2012 at 00:08

  Aah dit lijkt me echt fijn en handig! Dé nivea geur is zoo lekker (:

 • Reply
  Jana
  7 oktober 2012 at 00:15

  Lijkt me erg handig :D x

 • Reply
  Moniek
  7 oktober 2012 at 20:53

  Ooh dit lijkt me echt handig!

 • Reply
  Sylvia
  17 november 2012 at 21:34

  Je hebt gelijk Aranka, het is niets nieuws onder de zon! Maar dan moeten we zo’n 35 jaar terug in de tijd. Toen heeft Fa al een zelfde produkt uitgebracht, dat rook héérlijk! En was inderdaad superhandig, fijn in gebruik. Ik weet eigenlijk niet waarom het toen weer van de markt vedwenen is.

 • Reply
  germa
  29 november 2012 at 23:21

  JAAAA, die van Fa was echt helemaal geweldig heerlijke geur en zo zacht op je huid echt liters van gebruikt toen. Hoop echt dat Fa het nu ook weer gaat maken.

 • Laat een reactie achter