Nivea Body In-Shower

Advertorial – NIVEA introduceert de eerste bodylotion voor onder de douche! 70% van de Nederlandse vrouwen heeft geen tijd om zich dagelijks in te smeren met bodylotion. Jullie hebben mijn review vast wel gezien, zo niet dan kan je hem hier bekijken. NIVEA heeft hier een oplossing voor gevonden: Onder de Douche Body Lotion en ik ben onder de indruk!

De lotion is als een conditioner voor de huid en wordt tijdens het douchen aangebracht, na het reinigen van de huid. De huid voelt na het afspoelen net zo zacht en verzorgd aan als wanneer je een klassieke bodylotion gebruikt. Aankleden kan meteen, want de lotion trekt direct in. Ik ben in ieder geval heel erg enthousiast over het product, want het werkt echt! Ik heb altijd haast en dit bespaart me echt veel tijd en de extra verzorging van een bodylotion heb ik wel nodig in deze tijd van het jaar.

De NIVEA Onder de Douche producten zijn er in twee varianten. De Onder de Douche Body Lotion voor de normale huid biedt een langdurige verzorging, is verrijkt met zeemineralen, trekt snel in en maakt de huid onmiddellijk zacht en soepel. De NIVEA onder de douche bodymilk voor de droge huid is verrijkt met amandelolie en zorgt voor een langdurige en intensieve verzorging van de droge huid.

Kom alles te weten over de Onder De Douche Bodylotion van NIVEA

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Manon
  19 november 2012 at 11:05

  Lijkt me een erg fijne douchegel! Ik ben over het algemeen altijd al zeer tevreden over de Nivea douchegels, deze droogt mijn huid niet uit samen met de Dove douchegels.

 • Reply
  Lin
  19 november 2012 at 11:05

  Ik ga dat proefje zeker aanvragen, ben er erg benieuwd naar!

 • Reply
  Denise
  19 november 2012 at 11:09

  De actie om een proefverpaking aan te vragen is al afgelopen helaas, wilde het net proberen maar toen werd er vermeld dat het al afgelopen is

 • Reply
  Mariska
  19 november 2012 at 11:11

  Ik wilde hem ook al aanvragen en krijg ook de melding dat de actie is afgelopen. Erg jammer.

 • Reply
  Caro
  19 november 2012 at 11:12

  Ik ben echt fan van deze bodylotion, het is zo makkelijk en snel. Al mijn andere bodylotion’s en bodybutters blijven nu liggen! haha

 • Reply
  thebeautyingredient
  19 november 2012 at 11:15

  Ik ga dat proefje even aanvragen, dit is volgens mij echt iets voor mij!

 • Reply
  Sabine
  19 november 2012 at 11:28

  Ik gebruik eigenlijk nooit body lotion, maar met de koude winterdagen die eraan komen en kijkend naar hoe weinig tijd ik ’s ochtends heb, zou dit misschien zelfs voor mij een uitkomst zijn!

 • Reply
  Denna
  19 november 2012 at 12:47

  Hij klinkt heel goed, alleen jammer dat die actie is verlopen.

 • Reply
  londena
  19 november 2012 at 16:59

  Ik zag deze van de week voor het eerste in de winkel staan en heb er gelijk wat meegenomen. Bevalt goed tot nu toe!

 • Reply
  dita
  19 november 2012 at 19:34

  Zo fijndit!

 • Reply
  Kim
  19 november 2012 at 20:11

  Gebruik het nu een week of 2 en ben enthousiast! Het verzorgt mijn huid ontzettend goed, zelfs nog op dag 2 als ik ’s ochtends alleen met water douche. Aanrader!! Hoop wel dat er wellicht in de toekomst andere, zoetere geuren komen. Ik vind de geuren nu iets te ‘unisex’.

 • Laat een reactie achter