Search
Close this search box.

Nieuwe Yankee Candle geuren: Shea Butter & Moroccan Argan Oil

 photo YankeeCandle_zps076234dd.png

Ik ben gek op geurkaarsen, dat is geen verrassing meer. Ik kocht eerst goedkopere kaarsen omdat hier in de buurt niet echt winkels zaten met lekkere geuren en vond ze vaak veel te duur voor een matige geur. Sinds een paar maanden zit USCandles in Zwolle en ben ik helemaal verslaafd aan de Yankee Candle geurkaarsen. Ze zijn ook niet goedkoop, maar wel héél erg lekker! Ik laat je twee nieuwe geuren zien en virtueel ruiken!

 photo YankeeCandle6_zps83108b63.png

Vanaf 1 januari zijn er een aantal nieuwe geuren te koop:

 • Shea Butter
 • Cassis
 • Aloë Water
 • Moroccan Argan Oil
 • Oud Oasis
 • Frankincense
 • Pink Grapefruit
 • Red Raspberry
 • Lavender

Shea Butter, Cassis en Aloë Water zullen in het vaste assortiment worden opgenomen en de rest zijn limited edition geuren. Balen want Moroccan Argan Oil is zo ontzettend lekker! Alle geuren heb ik ook geroken in de winkel en Shea Butter en Moroccan Argan Oil waren mijn favoriet. Cassis is verrassend subtiel, dat had ik niet verwacht. Aloë Water is heel ook heel subtiel en waterig, maar ik kan mijn vinger er niet helemaal op leggen, misschien een beetje een vreemde geur. Pink Grapefruit en Red Raspberry waren me veel te zoet. Oud Oasis en Frankincense waren zeker lekker, maar niet bijzonder lekker om ze mee te nemen. Laten we gewoon naar mij twee favorieten gaan!

 photo YankeeCandle1_zps5a72e3f6.png

Yankee Candle Shea Butter

Ik vind Shea Butter sowieso een heerlijke geur, een pure, zachte en vertrouwde geur. Ik heb het een beetje gehad met mierzoete geuren, het moet gewoon warm aanvoelen en dan zit je helemaal goed met deze nieuwe geur. Hij is subtiel van geur, maar je ruikt hem wel heel krachtig. Snappen jullie nog wat ik bedoel?

 photo YankeeCandle3_zpsd8035b7a.png

De geur is ideaal om je te pamperen. Je ruikt de warme en pure geur van Shea Butter gecombineerd met fruitbloesems. Ik vind deze geur heel erg lekker om bij te ontspannen waardoor hij erg geschikt is in de slaapkamer, woonkamer of zelfs onder het badderen!

 photo YankeeCandle2_zps5a72e3f6.png

Yankee Candle Moroccan Argan Oil

Dit is echt alsof je een super luxe spa binnen loopt. Marokkaanse argan olie is echt een hype op dit moment en je vind het in menig beautyproduct. Het is een bijzondere olie met een hele warme en luxe geur. Geen wonder dat het in spa’s zo lekker warm en kruidig ruikt, dat is de argan olie! Yankee Candle heeft een hele verstandige zet gedaan om deze heerlijke warme geur in een kaars te stoppen!

 photo YankeeCandle4_zps2ad56dbb.png

De geur van Moroccan Argan Oil is een mix van natuurlijk argan olie, maar ook ruik je de heerlijke warme geur van vleugjes patchouli en sandelhout. Ook voor de mannen is dit een geschikte geur! De geur is aanwezig als je de kaars aan steekt, maar niet té. Ik vind hem echt heerlijk voor in de woonkamer of slaapkamer.

 photo YankeeCandle5_zps85b0164c.png

Ik ben echt heel erg blij met mijn twee nieuwe Yankee Candle geuren! Ben je een keer in de buurt van een Yankee Candle winkel dan raad ik je zeker aan de nieuwe geuren te ruiken, want ze zijn echt heerlijk, maar voor mij springen deze twee er echt uit! Ik kocht deze twee geuren bij USCandles in Zwolle, maar je kunt ze ook via het internet bestellen. De geuren zijn in alle verschillende maten te koop!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

 1. Je hebt echt prachtige foto’s gemaakt. Zelf heb ik een tijdje terug de samples mogen uitproberen van de nieuw geuren. Shea Butter was voor mij ook meteen favoriet. Tijd om eens weer te bestellen hihi

 2. Beiden geurkaarsen lijken me heerlijk. Mijn favoriet lijkt toch wel de shea butter geur. Het lijkt eens zo een zachte geur en inderdaad eens wat anders dan al die zoete geuren :D x

 3. Ik denk dat als er een US Candles hier in Lelystad zou zitten ik er ook niet weg te slaan zou zijn. Toch vind ik ze nog altijd wel behoorlijk duur, maar ooit ooit ooit ga ik er ook wel een aantal kopen. xxx Lucinda

 4. Er komt helemaal geen wild sea grass geur hoor! Lavender komt er wel maar geen wild sea grass.
  (Hihi ik ben Yankee Candle expert, so I know for sure! :p)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *