Nieuwe Yankee Candle geuren: Shea Butter & Moroccan Argan Oil

 photo YankeeCandle_zps076234dd.png

Ik ben gek op geurkaarsen, dat is geen verrassing meer. Ik kocht eerst goedkopere kaarsen omdat hier in de buurt niet echt winkels zaten met lekkere geuren en vond ze vaak veel te duur voor een matige geur. Sinds een paar maanden zit USCandles in Zwolle en ben ik helemaal verslaafd aan de Yankee Candle geurkaarsen. Ze zijn ook niet goedkoop, maar wel héél erg lekker! Ik laat je twee nieuwe geuren zien en virtueel ruiken!

 photo YankeeCandle6_zps83108b63.png

Vanaf 1 januari zijn er een aantal nieuwe geuren te koop:

 • Shea Butter
 • Cassis
 • Aloë Water
 • Moroccan Argan Oil
 • Oud Oasis
 • Frankincense
 • Pink Grapefruit
 • Red Raspberry
 • Lavender

Shea Butter, Cassis en Aloë Water zullen in het vaste assortiment worden opgenomen en de rest zijn limited edition geuren. Balen want Moroccan Argan Oil is zo ontzettend lekker! Alle geuren heb ik ook geroken in de winkel en Shea Butter en Moroccan Argan Oil waren mijn favoriet. Cassis is verrassend subtiel, dat had ik niet verwacht. Aloë Water is heel ook heel subtiel en waterig, maar ik kan mijn vinger er niet helemaal op leggen, misschien een beetje een vreemde geur. Pink Grapefruit en Red Raspberry waren me veel te zoet. Oud Oasis en Frankincense waren zeker lekker, maar niet bijzonder lekker om ze mee te nemen. Laten we gewoon naar mij twee favorieten gaan!

 photo YankeeCandle1_zps5a72e3f6.png

Yankee Candle Shea Butter

Ik vind Shea Butter sowieso een heerlijke geur, een pure, zachte en vertrouwde geur. Ik heb het een beetje gehad met mierzoete geuren, het moet gewoon warm aanvoelen en dan zit je helemaal goed met deze nieuwe geur. Hij is subtiel van geur, maar je ruikt hem wel heel krachtig. Snappen jullie nog wat ik bedoel?

 photo YankeeCandle3_zpsd8035b7a.png

De geur is ideaal om je te pamperen. Je ruikt de warme en pure geur van Shea Butter gecombineerd met fruitbloesems. Ik vind deze geur heel erg lekker om bij te ontspannen waardoor hij erg geschikt is in de slaapkamer, woonkamer of zelfs onder het badderen!

 photo YankeeCandle2_zps5a72e3f6.png

Yankee Candle Moroccan Argan Oil

Dit is echt alsof je een super luxe spa binnen loopt. Marokkaanse argan olie is echt een hype op dit moment en je vind het in menig beautyproduct. Het is een bijzondere olie met een hele warme en luxe geur. Geen wonder dat het in spa’s zo lekker warm en kruidig ruikt, dat is de argan olie! Yankee Candle heeft een hele verstandige zet gedaan om deze heerlijke warme geur in een kaars te stoppen!

 photo YankeeCandle4_zps2ad56dbb.png

De geur van Moroccan Argan Oil is een mix van natuurlijk argan olie, maar ook ruik je de heerlijke warme geur van vleugjes patchouli en sandelhout. Ook voor de mannen is dit een geschikte geur! De geur is aanwezig als je de kaars aan steekt, maar niet té. Ik vind hem echt heerlijk voor in de woonkamer of slaapkamer.

 photo YankeeCandle5_zps85b0164c.png

Ik ben echt heel erg blij met mijn twee nieuwe Yankee Candle geuren! Ben je een keer in de buurt van een Yankee Candle winkel dan raad ik je zeker aan de nieuwe geuren te ruiken, want ze zijn echt heerlijk, maar voor mij springen deze twee er echt uit! Ik kocht deze twee geuren bij USCandles in Zwolle, maar je kunt ze ook via het internet bestellen. De geuren zijn in alle verschillende maten te koop!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

32 reacties

 • Reply
  Laura
  6 januari 2015 at 15:06

  Oh ik word hier zo hebberig van! Lijken me allebei heerlijke geuren.

 • Reply
  femketje
  6 januari 2015 at 15:34

  oeh lijken me lekkere geuren!

 • Reply
  Kirsten
  6 januari 2015 at 15:35

  Oeeeh deze geuren lijken me heerlijk!

 • Reply
  beautydiarynl
  6 januari 2015 at 15:36

  Hmm! Klinkt lekker :3

 • Reply
  Carmen Slot
  6 januari 2015 at 15:50

  Lijken me heerlijk! Ik was van de week ook bij USCandles, echt een superleuke winkel! Heb me ogen uitgekeken door alle heerlijke geurkaarsen haha, Liefs

 • Reply
  Margot
  6 januari 2015 at 15:59

  Ze lijken me heerlijk! Yankee Candle is wel een van mijn favo merken voor geurkaarsen.

 • Reply
  inspiredbylifee
  6 januari 2015 at 16:07

  Lijken me heerlijke geuren!

 • Reply
  Marloes
  6 januari 2015 at 16:21

  Oh wat ben ik nu benieuwd naar deze geuren. Ze lijken me echt heerlijk!

 • Reply
  Suzanne
  6 januari 2015 at 17:01

  De geuren lijken me erg speciaal. Fijne review Aranka.

 • Reply
  Joika
  6 januari 2015 at 17:06

  Hmmmm … wil ze allemaal :p

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  6 januari 2015 at 17:09

  Shea butter lijkt me zalig!

 • Reply
  xmmke
  6 januari 2015 at 17:19

  Nieuwe geuren te koop? Oef, dan moet ik zeker wat gaan aanschaffen!

 • Reply
  Sandra (beautybysandra)
  6 januari 2015 at 17:22

  Het lijken me heerlijke geuren!

 • Reply
  Denise
  6 januari 2015 at 17:42

  Wat een toffe Yankee Candles! <3

 • Reply
  Elise
  6 januari 2015 at 18:03

  Je hebt echt prachtige foto’s gemaakt. Zelf heb ik een tijdje terug de samples mogen uitproberen van de nieuw geuren. Shea Butter was voor mij ook meteen favoriet. Tijd om eens weer te bestellen hihi

 • Reply
  Stephanie
  6 januari 2015 at 18:14

  Aaah wil ik!! Ben gek op geurkaarsen, maar heb er helaas nu even het geld niet voor. De geuren lijken me dan ook heerlijk!

 • Reply
  mellavieee
  6 januari 2015 at 18:20

  Ik word in de verleiding gebracht om deze kaarsen te kopen. Ik ben zo benieuwd hoe ze in het echt ruiken :)

 • Reply
  Tania
  6 januari 2015 at 18:48

  Beide klinken goed. Zal eens een kijkje moeten nemen of ze deze hier ook verkopen

 • Reply
  Eline
  6 januari 2015 at 19:16

  Ze klinken allebei heerlijk! Ook Wild Sea Grass klinkt echt lekker!

 • Reply
  Beautyjuf
  6 januari 2015 at 20:02

  Moroccan Argan Oil lijkt me een heerlijke warme geur! Ik vind de potten erg mooi! Deze zou ik graag bij mij in de woonkamer zien staan ;-)

 • Reply
  Jana
  6 januari 2015 at 20:05

  Beiden geurkaarsen lijken me heerlijk. Mijn favoriet lijkt toch wel de shea butter geur. Het lijkt eens zo een zachte geur en inderdaad eens wat anders dan al die zoete geuren :D x

 • Reply
  lucindainwonderland
  6 januari 2015 at 20:57

  Ik denk dat als er een US Candles hier in Lelystad zou zitten ik er ook niet weg te slaan zou zijn. Toch vind ik ze nog altijd wel behoorlijk duur, maar ooit ooit ooit ga ik er ook wel een aantal kopen. xxx Lucinda

 • Reply
  Marjoleinee
  6 januari 2015 at 21:25

  Mmmm deze gueren klinken echt heerlijk! :)

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  6 januari 2015 at 22:03

  Dat klinkt goed! Ik ben van plan binnenkort een paar Yankee Candles te gaan kopen. Het lijken me heerlijke kaarsen!

 • Reply
  Amy
  6 januari 2015 at 22:04

  Oh, heerlijk!

 • Reply
  Kimberly
  6 januari 2015 at 22:52

  Shea lijkt me heel erg lekker en daar ben ik ook heel erg benieuwd naar! Snel maar eens ruiken hihi! ben ook heel benieuwd naar Pink Grapefruit :D

 • Reply
  beautifulday4makeup
  7 januari 2015 at 11:47

  Zijn de geuren te vergelijken met de bodybutters van de bodyshop? Zo kan ik mij een beeld vormen bij de geur ;)

  • Reply
   Aranka
   7 januari 2015 at 12:22

   Ja eigenlijk wel!

 • Reply
  Demi
  9 januari 2015 at 13:14

  Er komt helemaal geen wild sea grass geur hoor! Lavender komt er wel maar geen wild sea grass.
  (Hihi ik ben Yankee Candle expert, so I know for sure! :p)

  • Reply
   Aranka
   9 januari 2015 at 13:23

   Nu je het inderdaad zegt, je hebt helemaal gelijk! Ze heeft me zelfs Lavender laten ruiken en inderdaad geen Wild Sea Grass, oeps! Even aanpassen :)

 • Reply
  Mieke van der Sande
  10 januari 2015 at 15:14

  Hi! Oh die shea butter lijkt me het lekkerst ruiken! Jammer van die prijzen altijd, afgelopen kerst weer een fijne lading chips ingeslagen maar wat heerlijk zijn al die geurtjes toch! Liefs,

 • Reply
  Roxanne
  25 januari 2015 at 19:08

  Ik ben erg benieuwd naar de geuren!

 • Laat een reactie achter