Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe trend: Caviar manicure nagels!

Ciaté begint een nieuwe trend namelijk caviar nagels. Natuurlijk kende we het al een tijdje als je een echte nagellak liefhebber, maar nu komt er dus ook een echt nagellak merk mee uit, namelijk Ciaté! Het is de bedoeling dat ze over een tijdje naar Nederland komen, wanneer weet ik nog niet precies maar als ik meer weet horen jullie daar zeker meer over, benieuwd naar een preview van de lakjes? Kijk dan zeker even verder!

Zei ik lakjes, sorry dat is het eigenlijk helemaal niet maar het zijn de Ciaté nagellak potjes met kleine pareltjes erin (ook wel caviar pearls genoemd).

Maar hoe werken deze caviar pearls nou eigenlijk en hoe krijg je zo een mooi effect? Als eerst lak je met 2 behoorlijke laagjes je nagels. Laat dan de caviar pearls op je nagels vallen en duw ze daarna goed in de nagellak om ze vast te drukken. Daarna kan je ze overgebleven pareltjes weer terug doen in het potje. De nagels behoorlijk lang laten drogen namelijk 15 tot 20 minuten. En daarna heb je prachtige gedecoreerde nagels!

Hieronder een paar inspiratie foto’s van Ciaté! Je kan de pareltjes dus ook op de lippen doen als decoratie, maar of dat zo handig is weet ik niet ;) Vouge heeft trouwens voorspeld dat dit de nieuwe nagellak hit in de zomer gaat worden, ik ben erg benieuwd!

Bron foto’s 

Bron foto

Alleen zoals ik al zei is het niet iets nieuws, vorige jaar in februari was het al iets wat helemaal hot was op de runway! Ze zijn bedacht voor de nagel technicus Pattie Yankee, toen het nog gewone kraaltjes waren in plaats van caviar pearls ;)

Edit: Ciaté gaat deze nagellaken in mei in Nederland verkopen, dus nog eventjes wachten.

Wat vinden jullie van deze nieuwe (of oude uit de kast gehaalde) trend?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

42 reacties

 1. Die “pareltjes” kan je al jaren kopen, als nailart bij verschillende winkels. Ik ben alleen bang dat je de helft van de pareltjes na een halve dag al kwijt bent ;)

 2. Wauw, dat ziet er echt super uit! Ben wel bang dat ik binnen notime allemaal pareltjes kwijt ben xD
  Een extra laagje topcoat dan maar =)
  xIris

 3. Ik had een plaatje met die nagels jaren geleden gezien en vond het er erg mooi uitzien, alleen die naam: caviar pearls? Iew, dooie viseitjes op je lippen/nagels? Ik weet dat het niet echte eitjes zijn, maar het klinkt zo vies xD

 4. Ik vind het wel leuk! Maar op de laatste foto van dat model zie je het niet echt goed, dat vind ik wel jammer. Ben benieuwd of het een beetje blijft zitten

 5. Wat gaaaaf! Hier word ik nou echt heel enthousiast van. Tof bedacht, eens zien hoe we hier weer geld voor vrij kunnen maken, en waar het te koop is, hihi.

 6. Gaaf! Erg creatief bedacht zeg, ik had er nog nooit over gehoord! Zou je ook niet gewoon spikkeltjes kunnen kopen (die je wel eens over een ijsje strooit) en die erop plakken? :P Wel van je vingers afblijven he!

 7. Hoi Aranka.

  Ik heb net bij girlscene je kamer bekeken.
  Als eerste een super kamer heb je !

  En als ik je website bekijk is dat ook erg leuk..
  Voor dit artikel! ik hoop dat ze snel naar Nederland komen de nagellakjes!

  Groetjes Willeke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *