Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe Rituals collectie – The Ritual of Mehr

Nieuwe Rituals collectie – The Ritual of Mehr

Rituals kondigd haar nieuwe collectie aan: The Ritual of Mehr. Ik zou willen zeggen een gloednieuwe collectie, maar de Ritual of Mehr collectie vervangt de populaire The Ritual of Happy Buddha collectie. Ik schrok eerst al, want ik was bang dat die heerlijk ruikende collectie zou verdwijnen, maar hij is dus in een geheel nieuw jasje gestoken. Ik vertel je er graag meer over met nieuwe lanceringen van producten.

Nieuwe Rituals collectie – The Ritual of Mehr

Lancering Rituals The Ritual of Mehr

De nieuwe collectie van Rituals, The Ritual of Mehr, bevat producten die verkwikkend werken en speciaal zijn ontwikkeld om vrolijkheid en geluk in het dagelijks leven te brengen. Deze lijn is ontstaan als eerbetoon aan de zon, de ultieme bron van leven. The Ritual of Mehr bestaat uit producten voor het lichaam, in bad en in je huis. Met een aantal nieuwe lanceringen zoals de 2-Phase Bath Oil, Body Mousse to Oil en Incense Cones. Het maakt niet uit of je nou in de badkamer bent of in je woonkamer zit. Overal in huis kun je genieten met de verkwikkende geur van zoete sinaasappel en cederhout.

Nieuwe Rituals collectie – The Ritual of Mehr

The Ritual of Mehr nieuwe producten

Er zijn dus drie nieuwe producten aan de lijn toegevoegd, producten waar ik ook erg benieuwd naar ben geworden.

De Rituals 2-Phase Bath Oil is een badproduct in de klassieke Rituals fles met daarin 500 ml. Onderin vind je een gewone badschuim en daarbovenop drijft een melkachtige substantie die de huid heerlijk zacht moet maken. Even schudden voor gebruik en daarna toevoegen aan de bad.

Ook de Ritauls Body Mousse to Oil is nieuw. We kennen natuurlijk allemaal de Shower Foams van Rituals maar deze variant is net even wat anders. Deze mousse is niet voor onder de douche maar als een soort van bodylotion te gebruiken. Je brengt het aan op je huid als een mousse en tijdens het inmasseren veranderd het in een olie die de huid optimaal hydrateert. Ik heb de producten nog niet kunnen testen maar ik ben benieuwd of er ook een vettig laagje achterblijft.

Als laatst zijn er nog de Rituals Incense Cones. Dit zijn een soort van wierrook kegeltjes die je aan kunt steken voor een heerlijke geur in huis. Je krijgt er ook een mooi schaaltje bij. Deze wil ik wel hebben!

Nieuwe Rituals collectie – The Ritual of Mehr
Nieuwe Rituals collectie – The Ritual of Mehr

Vervanging voor The Ritual of Happy Buddha

The Ritual of Mehr vervangt The Ritual of Happy Buddha. Maar gelukkig blijft de geur hetzelfde, ik schrok namelijk al dat de collectie verdween, want dit is namelijk mijn favoriete Rituals geur. De nieuwe look en naam gaan samen met de introductie van een aantal nieuwe producten, maar de geliefde, bekroonde geur is hetzelfde belooft Rituals.

Ik moet wel eerlijk toegeven, Rituals maakt er wel weer iets moois van en vind deze collectie er chiquer uitzien dan de oranje verpakkingen.

Nieuwe Rituals collectie – The Ritual of Mehr

De The Ritual of Mehr is vanaf nu te koop bij de Rituals winkels, online in hun webshop en andere verkooppunten zoals bol.com en de Bijenkorf. Maar mocht je nog ergens de producten van The Ritual of Happy Buddha tegenkomen zijn die gewoon hetzelfde. Wat vinden jullie van de nieuwe look en naam van de collectie?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. Goedemorgen,
    er wordt geschreven dat de Happy Buddah the Rituals of Mehr vervangt en dezelfde geur heeft..maar ligt het aan mij ik vind het een hele andere geur, maar veel minder lekker dan The happy Buddah.. kan ik daar dus niet meer aankomen? Zou heel erg jammer zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *