Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe OPIA sieraden van Primark

 photo Opia8_zps65515646.png

Van de week was ik met Silja gezellig bij de Primark om lekker te neuzen. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik geen fan ben van de Primark qua kleding en schoenen maar accessoires van de Primark vind ik geweldig. Daar loop ik altijd meteen heen om nieuwe items te scoren! Zo ook deze keer kwam ik alleen maar met sieraden thuis. Ik vind ze leuk en ze kosten helemaal niks. Ik besloot er een soort van mini shoplogje van te maken.

 photo Opia1_zpsf9d94c5a.png

Ik zag deze ketting ergens verdwaald tussen de tassen hangen en ik moest hem meteen hebben, ik vind hem er zo tof en subtiel uitzien. Het is niet echt een grote of opvallende ketting maar hij mag er zeker zijn!

 photo Opia2_zpsd359af02.png

Voor deze prachtige ketting betaalde ik maar € 5,- en was alleen verkrijgbaar in het zilver.

 photo Opia3_zps7e968977.png

Ook kwam ik deze ketting tegen eerst alleen in het goud, ik baalde een beetje want goud is toch niet helemaal mijn kleur. Ik ben gek op zilverkleurige sieraden dus had hem liever in het zilver gehad. Na wat zoeken kwam ik hem tegen in het zilver, score!

 photo Opia4_zpse4990519.png

Deze is wat groter dan de bovenstaande ketting maar wel iets rustiger maar ik vind hem erg mooi en tijdloos. Daarom verdween hij snel in mijn mandje. Ook voor deze ketting betaalde ik € 5,-

 photo Opia7_zps16902999.png

Ik vertelde net dat ik niet zo fan was van goud, maar deze super gave ketting kon ik echt niet laten liggen. Kwalitatief voelt deze ketting erg nep, maar ik vond hem echt te leuk om hem net mee te nemen.

 photo Opia8_zps51a76aba.png

Voor deze super opvallende ketting betaalde ik € 6,-.

 photo Opia6_zpsc025704d.png

Silja kwam aanlopen met deze super schattige bloemetjes oorbellen. Ik was meteen verliefd, want dit is echt mijn ding. Ik besloot ze ook in mijn mandje te doen voor € 2,-. Ze waren er trouwens ook nog in het zwart, die heb ik ook meegenomen.

 photo Opia5_zps22d5bfce.png

Dat waren mijn sieraden aankoopjes van de Primark. Alles komt trouwens weg bij de Primark in Almere, ik weet niet of ze deze sieraden overal verkopen maar dat lijkt me wel. Wat vinden jullie van de sieraden van de Primark?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

45 reacties

  1. Ik draag eigenlijk nooit van die grote kettingen, eigenlijk helemaal geen kettingen, maar als ik er dan eentje draag ga ik voor een fijne. De eerste vind ik wel heel erg leuk!

  2. Ik heb de eerste en derde ketting ook haha, toevallig! De derde hangt al erg lang in e winkel, ik heb hem al een tijd en draag hem ontzettend vaak. Ben er dol op! Je oorbellen zijn ook heel cute.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *