Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe make-up merken bij Etos: L.O.V & Essence

Nieuwe make-up merken bij Etos: L.O.V & Essence

Kennen jullie het merk Cosnova? Dit is onder andere het moederbedrijf van Essence en Catrice, twee merken die bij ons zeker bekend zijn. Maar naast Essence en Catrice heeft Cosnova ook het merk L.O.V in hun assortiment zitten, een prachtig merk dat net even een stapje verder gaat dan Catrice. En vanaf nu is dit merk gewoon bij Etos te koop, net zoals Essence trouwens! In dit artikel praat ik jullie even snel bij!


Nieuwe make-up merken bij Etos: L.O.V & Essence

L.O.V

L.O.V is net zoals Catrice en Essence ook een Duits make-up merk en heeft het segment net even iets hoger liggen dat Catrice en dat zie je ook wel aan hun producten terug. De prijs is te vergelijken met een Rimmel, L’Oréal en Maybelline, een normaal drogisterij merk dus. Ik vind het echt leuk dat dit merk ook naar Nederland komt en dat Etos het gaat verkopen want ik hoorde er vaak al goede verhalen over.

Zelf heb ik heel wat producten van dit merk gekregen dus binnenkort kunnen jullie zeker een review verwachten! L.O.V gaat bij de volgende Etos filialen verkocht worden:

 • Almere – Globeplein 10
 • Amsterdam – Overtoom 77-81
 • Amsterdam – Linnaeusstraat 119
 • Amsterdam – Osdorpplein 376
 • Amsterdam – IJburglaan 657
 • Berkel en Rodenrijs – Westerwater 13
 • Delft – Brabantse Turfmarkt 95
 • Den Haag – Rijnstraat 16
 • Haarlem – Generaal Cronjestraat 114
 • Heerlen – Saroleastraat 40-41
 • Hoorn – Grote Noord 134
 • Houten – Cardo 13
 • Huizen – Oostermeent 2-6
 • Middelburg – Lange Delft 22
 • Nieuwegein – Plein 9
 • Rijswijk – Pr. Willem A. promenade 22A
 • Tiel – Waterstraat 34-36-38
 • Tilburg – Dalempromenade 38
 • Utrecht – Roelantdreef 253
 • Wassenaar – Lanstraat 115-117

Nieuwe make-up merken bij Etos: L.O.V & Essence

Essence

Het merk Essence kennen we natuurlijk allemaal, het ongekende populaire en goedkope make-up merk dat voorheen alleen bij de Kruidvat te koop was in Nederland. Maar vanaf nu dus ook bij de Etos! Ik hoef er verder geen woorden vuil aan te maken maar het leuke is dat Essence nu met meer trend edities komt die verdeeld worden over de Kruidvat en Etos. Daarom komt deze trend editie bij de Etos te liggen ter lancering!

Nieuwe make-up merken bij Etos: L.O.V & Essence

En natuurlijk is het ook wel handig om te weten om welke filialen het gaat:

 • Alkmaar – Wendelaarstraat
 • Almere – Globeplein 10
 • Amsterdam – Overtoom 77-81
 • Amsterdam – Linnaeusstraat 119
 • Amsterdam – Osdorpplein 376
 • Amsterdam – IJburglaan 657
 • Amsterdam – Jodenbreestraat 13
 • Amsterdam – Bilderdijkstraat
 • Amsterdam – Pieter Callandlaan
 • Amsterdam – Nieuwendijk
 • Apeldoorn – De Linie
 • Berkel en Rodenrijs – Westerwater 13
 • Delft – Brabantse Turfmarkt 95
 • Den Haag – Rijnstraat 16
 • Den Haag – Frederik Hendriklaan 83
 • Den Haag – Spuistraat
 • Deventer – Floraplein
 • Dongen -Hoge Ham 149
 • Eindhoven – Rechterstraat
 • Haarlem – Generaal Cronjestraat 114
 • Heerlen – Saroleastraat 40-41
 • Hengelo – Telgen
 • Hoorn – Grote Noord 134
 • Houten – Cardo 13
 • Huizen – Oostermeent  2-6
 • Lienden – Verburgweg 16
 • Middelburg – Lange Delft 22
 • Nieuwegein – Plein 9
 • Purmerend – Van Damplein
 • Rijswijk – Pr Willem A. promenade 22a
 • Stiens
 • Tiel – Waterstraat 34-36-38
 • Tilburg – Dalempromenade 38
 • Tilburg – Jan Heijn straat
 • Utrecht – Roelantdreef 253
 • Utrecht – Luxemburgpromenade
 • Veendam
 • Veldhoven – Pleintjes 111-113
 • Voorhout – Herenstraat 67
 • Wassenaar – Lanstraat 115-117
 • Zaandam – ZMC

Natuurlijk komen er binnenkort uitgebreide reviews aan van de collecties en de limited editions, maar voor nu vond ik het wel leuk dit nieuws alvast met jullie te delen. Zijn jullie enthousiast over de nieuwe merken bij Etos?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

 1. Leuk dat het bij etos verkocht gaat worden, alleen zelfs niet in Nijmegen of filialen rondom “thuis thuis”, dus voor mij is het geen toevoeging en vind ik het jammer dat ik trendedities moet gaan missen!

 2. Goh, ik vind dat merk L.O.V. er wel echt leuk uitzien zeg, is nog helemaal nieuw voor mij. Ik zie mijn Etos niet in het lijstje staan maar ik ben vaak genoeg in Amsterdam. Ik ga dan zeker eens kijken.

 3. Ooh LOV ziet er leuk uit, daar ben ik zeker benieuwd naar! Best een gek idee dat Essence nu ook bij Etos ligt, ik denk dat ik daardoor toch minder vaak bij Kruidvat naar binnen zal wandelen. Fijn die lijst met plaatsnamen en nog fijner dat ik op beide lijsten ¨mijn¨ Etos zie staan:)

 4. Voor de meiden die niet ver van de Duitse grens wonen: het merk LOV wordt ook bij de DM verkocht.
  Nog een nieuwtje: morgen word in Dusseldorf de nieuwe Sephora geopend. Raad eens wie daar zaterdag voor de deur staat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *