Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe Layout!

Een van de dingen waarom ik graag een eigen domein wou was een eigen layout maken. Ik had heel internet afgezocht naar een passend WordPress theme. Maar ik kon niks vinden wat me aanstond. Dus ik belandde bij een standaard theme van WordPress zelf. Wat ik helemaal niet bij mijn site vond passen, maar hij was vrolijk dus waarom niet? (voor een tijdje dan). Maar ik twitterde wat rond en kwam bij de programma Artisteer, heb dat gedownload en mijn eigen layout in elkaar gezet!

Na een halve dag ermee bezig zijn te geweest kwam ik echt achter iets verschrikkelijks! Ik bezocht Beautygloss en kwam erachter dat mijn site er wel héél erg op leek. Ik heb meteen contact opgenomen met Mascha maar gelukkig vond zij het niet erg! Ik voel me wel een beetje een copycat maar omdat ze het niet erg vond al een stuk minder!

Ik ben behoorlijk blij met het resultaat maar baal echt als een stekker dat mijn header zo een slechte kwaliteit is geworden.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe layout?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Ik vind je layout hartstikke leuk! Ik vind hem niet eens zo op die van Mascha lijken, ik keek net, en je ziet wel een beetje overeenkomst, maar het is best anders. Wel lief van je dat je contact opnam met Mascha :)

  2. De header vind ik een beetje minder.
    Maar dat kan je op termijn nog aanpassen he.

    En er staat een schrijffoutje in je artikel:

    “Ik heb meteen contact opgenomen met Mascha maar gelukkig vond zei het niet erg!”

    zei moet ‘zij’ zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *