Nieuwe Layout!

Ik vond mijn oude layout een beetje druk en chaotisch overkomen, vandaar een nieuwe en rustigere layout. Eigenlijk is hij hetzelfde gebleven, maar lettertype en de indeling is anders. Ik weet alleen niet of ik dit beter vind of niet. Wat vinden jullie beter of niet? Zo niet, dan zet ik gewoon de oude weer online, geen probleem!

Zouden jullie voor mij op de homepage willen kijken of de advertenties het doen, bij mij namelijk niet. Ze doen het alleen in artikelen.

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reply
  Joan
  18 augustus 2011 at 16:36

  Ik weet niet welke lay-out ik mooier/fijner vind. Vind deze ook wel fijn en overzichtelijk! Maar de advertenties kan ik ook niet zien, zie alleen twee kopjes ‘Advertentie’.

  • Reply
   Aranka
   18 augustus 2011 at 16:39

   Ik weet dus ook niet welke ik mooier of fijner vind. En van die advertenties snap ik helemaal niks..

 • Reply
  Nannick
  18 augustus 2011 at 16:41

  De advertenties zie ik ook niet, ik zie het verschil eigenlijk niet zo tussen de andere lay- out. Omdat ik die nog maar weinig had gezien ;$

  • Reply
   Aranka
   18 augustus 2011 at 16:42

   Het verschil is dat ik nu maar één zijbalk heb en een ander lettertype, oogt rustiger.

   • Reply
    Nannick
    18 augustus 2011 at 16:56

    Ja nu je het zegt! Het oogt inderdaad rustiger!

 • Reply
  Anna
  18 augustus 2011 at 17:06

  Vorige vindt ik ook idd meer in balans. Door de huidige achtergrond zijn de letters wel lastiger te lezen. Met een effen achtergrond is dat makkelijker

 • Reply
  18 augustus 2011 at 17:07

  Ik vind dit wel leuk, iets rustiger en overzichtelijker inderdaad, maar die andere vond ik ook prima! Ik zie de advertenties trouwens wel.

 • Reply
  lisa
  18 augustus 2011 at 17:14

  deze is heel mooi, maar me voorkeur gaat toch naar de andere! en ik vind de header veel op die van sharon van uniquestyle lijken!! ik zie trouwens ook gewoon de advertentie’s! ik zou trouwens voor een rustigere achtergrond aan, maakt het was professioneler!

  • Reply
   Aranka
   18 augustus 2011 at 17:19

   Het is gewoon mijn oude header, die had ik dus al een tijdje (;

 • Reply
  Nicole
  18 augustus 2011 at 17:39

  De advertenties kan ik niet zien. Ik vond de vorige layout eigenlijk leuker, met twee zijbalken. ;)

 • Reply
  Manon
  18 augustus 2011 at 18:55

  Leuk! Mooie layout

 • Reply
  Maud
  18 augustus 2011 at 19:17

  Ik zie de advertenties wel. Ik vind je layout erg mooi, de vorige ook! Zelf vind ik twee sidebars meestal leuker, dus ik denk dat ik de oude iets beter vond.

 • Reply
  Angelique
  18 augustus 2011 at 20:31

  Mooi gedaan! Ziet er leuk uit

 • Reply
  Evelien
  18 augustus 2011 at 20:33

  Ook deze is weer heel erg mooi! Helemaal jou ^_^

 • Reply
  Manon
  18 augustus 2011 at 23:34

  Op de een of andere manier laadt je nieuwe layout niet bij mij, krijg een simpele witte pagina met lelijk lettertype :o Maar dat zal wel weer aan mijn laptop liggen haha, hopelijk doet ie het morgen ofzo wel goed! :)

 • Reply
  Romy
  19 augustus 2011 at 00:06

  Bij mij exact hetzelfde helaas… Ook ik zie een witte pagina zonder opmaak. Gebruik Google Chrome.

 • Reply
  Aranka
  19 augustus 2011 at 08:14

  Dat ligt helaas niet aan jullie pc of laptop. Ik weet niet wat er met mijn site is ik kan er niet meer in (op het dashboard) en ineens in mijn layout ook zo. Ik ben er vannacht de hele tijd mee bezig geweest, volgens mij zit er maar 1 ding op deleten en opnieuw beginnen, maar dan is alles weg. Jeetje, ik heb me echt gisteren wat afgehuild.

 • Reply
  Mariska
  23 augustus 2011 at 08:18

  Ik vind hem wel mooi, net als de andere :) Alleen denk ik dat je tussen je sidebar en content misschien een scheiding kan doen of de sidebar een hele lichte kleur geven :) Maar wel mooi!

 • Laat een reactie achter