Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe Layout!

Ik vond mijn oude layout een beetje druk en chaotisch overkomen, vandaar een nieuwe en rustigere layout. Eigenlijk is hij hetzelfde gebleven, maar lettertype en de indeling is anders. Ik weet alleen niet of ik dit beter vind of niet. Wat vinden jullie beter of niet? Zo niet, dan zet ik gewoon de oude weer online, geen probleem!

Zouden jullie voor mij op de homepage willen kijken of de advertenties het doen, bij mij namelijk niet. Ze doen het alleen in artikelen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

  1. Ik weet niet welke lay-out ik mooier/fijner vind. Vind deze ook wel fijn en overzichtelijk! Maar de advertenties kan ik ook niet zien, zie alleen twee kopjes ‘Advertentie’.

  2. De advertenties zie ik ook niet, ik zie het verschil eigenlijk niet zo tussen de andere lay- out. Omdat ik die nog maar weinig had gezien ;$

  3. Vorige vindt ik ook idd meer in balans. Door de huidige achtergrond zijn de letters wel lastiger te lezen. Met een effen achtergrond is dat makkelijker

  4. Ik vind dit wel leuk, iets rustiger en overzichtelijker inderdaad, maar die andere vond ik ook prima! Ik zie de advertenties trouwens wel.

  5. deze is heel mooi, maar me voorkeur gaat toch naar de andere! en ik vind de header veel op die van sharon van uniquestyle lijken!! ik zie trouwens ook gewoon de advertentie’s! ik zou trouwens voor een rustigere achtergrond aan, maakt het was professioneler!

  6. Ik zie de advertenties wel. Ik vind je layout erg mooi, de vorige ook! Zelf vind ik twee sidebars meestal leuker, dus ik denk dat ik de oude iets beter vond.

  7. Op de een of andere manier laadt je nieuwe layout niet bij mij, krijg een simpele witte pagina met lelijk lettertype :o Maar dat zal wel weer aan mijn laptop liggen haha, hopelijk doet ie het morgen ofzo wel goed! :)

  8. Dat ligt helaas niet aan jullie pc of laptop. Ik weet niet wat er met mijn site is ik kan er niet meer in (op het dashboard) en ineens in mijn layout ook zo. Ik ben er vannacht de hele tijd mee bezig geweest, volgens mij zit er maar 1 ding op deleten en opnieuw beginnen, maar dan is alles weg. Jeetje, ik heb me echt gisteren wat afgehuild.

  9. Ik vind hem wel mooi, net als de andere :) Alleen denk ik dat je tussen je sidebar en content misschien een scheiding kan doen of de sidebar een hele lichte kleur geven :) Maar wel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *