Search
Close this search box.

Nieuwe Layout

Eindelijk staat er dan een nieuwe layout online, alleen wat blijkt, niet overal was hij dan zo mooi als bij mezelf op het beeldscherm. Ik had een lettertype gedaan voor de artikel namen die ik ook op mijn plaatjes gebruik, maar dat was jammer genoeg een lettertype dat niet overal op staat, met al resultaat hele lelijke kopjes. Maar nu is het zo goed als verholpen hoop ik. Maar nu vraag ik aan jullie wat vinden jullie ervan? Of vinden jullie het niks en de oude maar weer doen? Ik laat mijn PC aanstaan zodat ik hopelijk wat feedback heb en hem nog kan aanpassen, mochten er nog fouten in zitten please let me know!

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

18 reacties

  1. Ik vind het een mooie lay-out! :d
    En je header vind ik ook tof (mooi lettertype etc.), maar de achtergrond daarvan vind ik iets té wit.

  2. Mooi, lekker girly. Ik vind je achtergrond erg gaaf met die bloemetjes, alleen vind ik je content vak + header te wit. Maar denk dat het inderdaad ook al een hoop scheelt als je de header aanpast.

  3. Woow, het is echt helemaal anders! Ik vind het wel mooi, maar ik vind de header iets te simpel en de achtergrond juist te druk ;) Ik had het andersom gedaan.

  4. De achtergrond is mooi!
    Al vond ik je vorige header wel mooier! Die foto was prachtig :grin: , naja ik las net al dat je de header nog moet vervangen, dus wie weet ;-)

  5. De achtergrond met de bloemetjes vind ik erg mooi! Zoals anderen ook al zeiden, vind ik het verder net iets té wit. Maar ik las al dat je aan de header nog gaat werken, dus dat komt vast goed :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *