Search
Close this search box.

Nieuwe kleuren Yves Rocher Glossy Lip Pen

Nieuwe kleuren Yves Rocher Glossy Lip Pen

Een tijd geleden schreef ik al over de Glossy Lip Pen van Yves Rocher. Er zijn namelijk al zes kleuren, maar nu komen er nog eens zes romantisch gekleurde lip pennen bij! Eigenlijk schrijf ik er een beetje te laat over, want ze waren ideaal geweest voor Valentijn. Maar toch wil ik jullie deze zes nieuwe kleuren niet onthouden dus laat ze maar wat graag zien.

Nieuwe kleuren Yves Rocher Glossy Lip Pen

De vorige kleuren waren vrij naturel, maar daar brengen deze zes nieuwe kleuren zeker verandering in. Het is vooral veel roze, rood en paars, kleuren die zo op het eerste gezicht gezien mogen worden. Leuk dat er met deze toevoeging meer diversiteit is. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik sommige tinten best op elkaar vind lijken. De potloden zijn verrijkt met karitéboter. De hydraterende formule wordt meteen door de lippen opgenomen.

Nieuwe kleuren Yves Rocher Glossy Lip Pen

De verpakking en de structuur zijn precies hetzelfde als de voorgangers. Een handige en stevige huls van plastic met een handige onderkant waaraan je kan draaien. Je hoeft het potlood dus niet te slijpen. De vulling heeft een mooie slanke vormgeving en dat vind ik wel prettig, zo kan je er precies mee werken. Al is dat af en toe best lastig omdat hij echt over de lippen heen glijdt.

Nieuwe kleuren Yves Rocher Glossy Lip Pen

Van links naar rechts zien we hier de kleuren: Rouge Bordeaux, Pourpe Lumineux, Rouge Aquarelle, Rose Sompteaux, Mauve Tendre en Rouge Flamboyant. Als we de kleuren zo naast elkaar hebben liggen vind ik ze allemaal wel verdacht veel op elkaar lijken, dat vind ik wel jammer.

Nieuwe kleuren Yves Rocher Glossy Lip Pen

Ook in de swatches zien we dat terug, de hulzen hebben misschien nog wel meer verschil dan de swatches zelf. Dan moet je echt even goed kijken of het niet twee dezelfde kleuren zijn. Dat vind ik wel jammer, dan hadden ze beter de collectie kunnen uitbreiden met iets andere kleuren. Van links naar rechts zie je hier trouwens: Rouge Bordeaux, Pourpe Lumineux, Rouge Aquarelle, Rose Sompteaux, Mauve Tendre en Rouge Flamboyant.

Nieuwe kleuren Yves Rocher Glossy Lip Pen

Nieuwe kleuren Yves Rocher Glossy Lip Pen

Rouge Bordeaux

In de huls moet dit een hele donkere kleur zien, maar op de lippen valt het wel tegen, hij is vrij sheer.

Nieuwe kleuren Yves Rocher Glossy Lip Pen

Nieuwe kleuren Yves Rocher Glossy Lip Pen

Pourpe Lumineux

Heel veel verschil in kleur zien we niet, alleen deze is wat meer berry dan Rouge Bordeaux, maar wederom erg sheer.

Nieuwe kleuren Yves Rocher Glossy Lip Pen

Nieuwe kleuren Yves Rocher Glossy Lip Pen

Rouge Aquarelle

De lieve Rouge Aquarelle geeft een hele zachte rode kleur aan je lippen, niet te overdreven waardoor het heel natuurlijk is.

Nieuwe kleuren Yves Rocher Glossy Lip Pen

Nieuwe kleuren Yves Rocher Glossy Lip Pen

Rose Sompteaux

Natuurlijk kan een knallende roze kleur niet ontbreken. In de verpakking lijkt het heel wat, maar hij is nog vrij subtiel en geschikt voor iedere dag.

Nieuwe kleuren Yves Rocher Glossy Lip Pen

Nieuwe kleuren Yves Rocher Glossy Lip Pen

Mauve Tendre

Wil je het echt subtiel houden, dan moet je zeker voor Mauve Tendre gaan. Ondanks dat hij zo sheer is vind ik hem wel heel erg mooi.

Nieuwe kleuren Yves Rocher Glossy Lip Pen

Nieuwe kleuren Yves Rocher Glossy Lip Pen

Rouge Flamboyant

Dit is een echte klassieker, maar ik vind het wel jammer dat deze behoorlijk achter de velletjes blijft zitten.

Nieuwe kleuren Yves Rocher Glossy Lip Pen

Ik vind het leuk dat Yves Rocher haar Glossy Lip Pen assortiment uitbreid met zes nieuwe kleuren, maar de diversiteit had van mij wat meer gemogen. Yves Rocher belooft ook knallende kleuren en een goede dekking, dat vind ik wat mondjesmaat. Maar als je op zoek bent naar een handige lip pen die echt over je lippen heen glijdt met een gemiddelde pigmentatie, dan zit je zeker goed met de Glossy Lip Pen! De nieuwe kleuren zijn vanaf maart te koop voor € 13,95. Er is nu trouwens ook een leuke actie met 50% korting op alle oude kleuren. Yves Rocher is verkrijgbaar in hun eigen winkels en online in hun webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

 1. Wow, 13,95€ per stuk vind ik toch wel heel prijzig hiervoor! Ze spreken me niet zo aan, maar dat is omdat ik van dekkende kleuren en satin/matte finish op mijn lippen houd.

 2. Ik houd wel van sheer lipsticks of pennen.
  Dus voor mij ideaal.
  Vind het niet erg dat de kleurtjes allemaal een beetje op elkaar aansluiten, vind dat ingetogen en subtiele verschil wel fijn.
  Ieder z’n meug blijkbaar ;-)
  De foto’s zijn zo mooi gemaakt, knap gedaan weer hoor.
  Fijne dag gewenst vanuit Vlissingen.

 3. Oeh mooi! Mooie foto’s zo met die rozen blaadjes.
  Ik heb eerlijk gezegd nooit makeup van Yves roches.. Loop er wel es naar binnen maar weet niet goed hoe de kwaliteit is.
  Waarmee vind jij dat je t kan vergelijken?

 4. Wat een lieflijke kleurtjes! staan je mooi! Wat je ook zegt, het had wel iets diverser gemogen, wat meer uitspringende kleuren. (:

 5. Mauve Tendre vind ik er nog wel mooi uitzien, maar bij de andere kleuren vind ik de finish er niet zo mooi uitzien qua dat je velletjes er goed bij ziet.

 6. Hmm ik denk dat ik deze toch oversla, ik ben niet helemaal weg van de finish en ik zou niet zo goed weten welke kleur ik zou willen.

 7. Ik heb zelf een van deze sticks in een van de oude kleuren en daar was ik erg over te spreken. Deze tinten vind ik ook allemaal erg mooi. Ik ben het met je eens dat iets meer variatie wel gemogen had, maar toch zeker geen verkeerde kleuren.

 8. Ik vind deze erg duur voor wat je krijgt! De meesten zijn sheer, benadrukken velletjes en lijken heel erg op de andere kleuren! Dan zou ik eerder een soortgelijk product van een ander (budget)merk kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *