Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe haar trend: Splashlights

Het schijnt de nieuwe trend te worden in 2014, de Splashlights. De highlights en het ombre effect zijn daarmee weer geweest en nu moeten we toch echt overgaan over een horizontale streep door onze haren in een andere kleur! De nieuwe trend is bedacht door Aura Friedman, die eens wat anders wilde en de highlights horizontaal verfde.

De Splashlights moeten je het gevoel geven alsof je in het middelpunt van de spotlights staat, aldus Aura. Dit komt omdat als de spotlights op je haar staan je vaak ook zo een prachtige glans over je haren hebt met kleurverschil.

Zelf vind ik het eigenlijk best wel een leuke trend, alleen ik zou het wel subtieler doen. Of ik werkelijk mijn haren zo een keer laat verven weet ik niet, maar ik ben benieuwd wie deze trend straks nog meer gaan volgen. Ik heb het idee dat 2014 inderdaad het jaar van de splashlights gaat worden.

Wat vinden jullie van deze haar trend?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

37 reacties

  1. Hmm het is wel erg apart… Maarja, dat zeiden we drie jaar geleden misschien ook wel van ombre. Ik vind de reden erachter, van de spots, in elk geval leuk bedacht!

  2. Ik vind het niks, het geeft me een beetje een zebra gevoel haha. Misschien is het wat subtieler wel mooi trouwens. Het idee is wel leuk.

  3. Ik vind het wel leuk! Een beetje lef hebben met je haar: go for it! Mijn haar is hier helaas nog te kort voor… als het weer langer is ga ik zeker weer wat experimenteren met kleur :)

  4. Pfoe, ik vind het best een heftige verandering in je haar. Ik vind zo’n dip-dye erg mooi en ook de ombre erg mooi maar dit vind ik niet zo. Gewoon boem een streep.

  5. Oké, apart! Maar ik heb dat meestal als ik trends voor het eerst hoor. Als dan een paar jaar later meerdere mensen er mee lopen vind ik het er vaak wat leuker uit zien omdat ik er dan meer een beeld van heb.

  6. Hmmm best wel apart, maar ik zou het graag eens in real life willen zien :) Want op de foto’s ziet het er mooi uit, maar ik wil weten hoe het er in het echt uitziet :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *