Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe Essence lakjes!

Als Catrice iets nieuws heeft, kan Essence ook niet achter blijven. Het vaste assortiment van Essence is ook flink vernieuwd, vooral met veel belovende nagel producten. Ik als nagellak liefhebber stond dus weer te trappelen om naar de Kruidvat te gaan om het nieuwe assortiment te bewonderen. En wat een geluk, in mijn winkelcentrum was het schap al aangevuld met de nieuwe producten!

Alleen ik was toch wel een beetje teleurgesteld, ik vond de kleurtjes niet al te bijzonder en ik had heel veel kleuren al in mijn bezit dus heb er veel laten staan. Maar toch heb ik drie leuke nagellakjes met me mee naar huis genomen. Ik ga niet al teveel woorden vuil maken aan dit artikel want het zijn producten die we allemaal kennen alleen in een nieuw kleurtje.

De Colour & Go lakjes lakken fijn en zijn met 2 laagjes dekkend. Ze blijven aardig lang zitten en hebben geweldige kleuren. Ook de droogtijd is prima, maar als je toch een beetje haast hebt kan je dat natuurlijk wat inkorten met Spritz Dry van Orly. Genoeg gepraat, op naar de foto’s en swatches!

Als eerst dit prachtige lakje Gold Fever, een lakje die niet meteen mijn aandacht omdat ik er niet goed naar had gekeken, maar het beter bekeken te hebben was dit toch wel echt een uniek lakje. Het is namelijk een prachtige gouden glitterlak met ook hier en daar rode glitters erin. Een echte diva nagellak dus!

Op de foto’s draag ik 2 laagjes nagellak, maar dan is hij nog niet helemaal dekkend omdat het een doorzichtige nagellak is. Waarschijnlijk heb je 3 tot 4 laagjes nodig om hem helemaal te laten dekken, maar ik vind hem zo ook wel erg leuk!

Het lakje waar wel meteen mijn aandacht naar uit ging is Glamorous Life, een prachtige rode nagellak met roze achtige glitters erin. Een heel fijn lakje in gebruik en dekt perfect na 2 laagjes. Één laagje kan ook alleen dan is de kleur wat minder intens dus daarom vind ik twee laagjes nagellak toch iets mooier.

Dit is echt mijn nieuwe favoriete nagellak, ik vind hem echt ontzettend mooi! Deze gaat echt vaak gedragen worden!

En dan nog een product die jullie in een LE voorbij hebben zien komen maar nog niet in de schappen, een duo nagellakje. Bestaande uit een basiskleur en een special effect aan de andere kant om er overheen aan te brengen. Ik heb Midnight Date gekocht en Midnight Date bestaat uit de kleuren: Midnight Date en City That Never Sleeps. Ontzettend leuke namen en stiekem vind ik het ook nog eens heel erg goed bij de kleuren passen.

Alleen aan het lakken moet ik wel wennen, en dan vooral aan het vasthouden omdat je ineens een heel lang en zwaar steeltje hebt om vast te houden en dat is niet altijd even makkelijk. Zoals je kan zien win ik zeker de schoonheidsprijs niet met het lakken van mijn nagels deze keer. Ik heb hier trouwens één laagje op, ik had er beter twee kunnen aanbrengen voor een mooie dekking.

Hier ben ik City That Never Sleep eroverheen aangebracht, een soort flakies lijken het wel. Ik vind het wel een gaaf effect hebben alleen jammer dat het niet bepaald fijn lakt. Misschien moet ik toch een beetje mijn nagellak skills aanpassen want zo lakken is toch nog niet helemaal mijn ding. Des al niet te min vind ik het echt een prachtige nagellak!

Het nieuwe Essence assortiment moet vanaf nu langzaam de filialen van de Kruidvat gaan binnen druppelen. Ik heb deze producten allemaal in het kleine schap gekocht. De Colour & Go nagellakjes kosten € 1,29 en het Duo lakje kost € 2,79.

Wat vinden jullie van de nagellakjes?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

  1. Die rode is gaaf! Beetje jammer dat ik dat niet zo vaak draag (a)!
    Die gouden is denk ik wel mooi over een gouden basis! Want ik hou niet zo van sheer nagellakjes …

  2. typfoutjuusss,

    een lakje die niet meteen mijn aandacht(….hier moet iets staan….) omdat ik er niet goed naar had gekeken, maar het beter bekeken te hebben was dit toch wel echt een uniek lakje.

    Essence assortiment moet vanaf nu langzaam de filialen van de Kruidvat *gaan binnen* druppelen. Die twee woorden omdraaien!!

    Lees de tekst nog een keer door, dit waren maar twee foutjes,,,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *