Nieuwe Essence lakjes!

Als Catrice iets nieuws heeft, kan Essence ook niet achter blijven. Het vaste assortiment van Essence is ook flink vernieuwd, vooral met veel belovende nagel producten. Ik als nagellak liefhebber stond dus weer te trappelen om naar de Kruidvat te gaan om het nieuwe assortiment te bewonderen. En wat een geluk, in mijn winkelcentrum was het schap al aangevuld met de nieuwe producten!

Alleen ik was toch wel een beetje teleurgesteld, ik vond de kleurtjes niet al te bijzonder en ik had heel veel kleuren al in mijn bezit dus heb er veel laten staan. Maar toch heb ik drie leuke nagellakjes met me mee naar huis genomen. Ik ga niet al teveel woorden vuil maken aan dit artikel want het zijn producten die we allemaal kennen alleen in een nieuw kleurtje.

De Colour & Go lakjes lakken fijn en zijn met 2 laagjes dekkend. Ze blijven aardig lang zitten en hebben geweldige kleuren. Ook de droogtijd is prima, maar als je toch een beetje haast hebt kan je dat natuurlijk wat inkorten met Spritz Dry van Orly. Genoeg gepraat, op naar de foto’s en swatches!

Als eerst dit prachtige lakje Gold Fever, een lakje die niet meteen mijn aandacht omdat ik er niet goed naar had gekeken, maar het beter bekeken te hebben was dit toch wel echt een uniek lakje. Het is namelijk een prachtige gouden glitterlak met ook hier en daar rode glitters erin. Een echte diva nagellak dus!

Op de foto’s draag ik 2 laagjes nagellak, maar dan is hij nog niet helemaal dekkend omdat het een doorzichtige nagellak is. Waarschijnlijk heb je 3 tot 4 laagjes nodig om hem helemaal te laten dekken, maar ik vind hem zo ook wel erg leuk!

Het lakje waar wel meteen mijn aandacht naar uit ging is Glamorous Life, een prachtige rode nagellak met roze achtige glitters erin. Een heel fijn lakje in gebruik en dekt perfect na 2 laagjes. Één laagje kan ook alleen dan is de kleur wat minder intens dus daarom vind ik twee laagjes nagellak toch iets mooier.

Dit is echt mijn nieuwe favoriete nagellak, ik vind hem echt ontzettend mooi! Deze gaat echt vaak gedragen worden!

En dan nog een product die jullie in een LE voorbij hebben zien komen maar nog niet in de schappen, een duo nagellakje. Bestaande uit een basiskleur en een special effect aan de andere kant om er overheen aan te brengen. Ik heb Midnight Date gekocht en Midnight Date bestaat uit de kleuren: Midnight Date en City That Never Sleeps. Ontzettend leuke namen en stiekem vind ik het ook nog eens heel erg goed bij de kleuren passen.

Alleen aan het lakken moet ik wel wennen, en dan vooral aan het vasthouden omdat je ineens een heel lang en zwaar steeltje hebt om vast te houden en dat is niet altijd even makkelijk. Zoals je kan zien win ik zeker de schoonheidsprijs niet met het lakken van mijn nagels deze keer. Ik heb hier trouwens één laagje op, ik had er beter twee kunnen aanbrengen voor een mooie dekking.

Hier ben ik City That Never Sleep eroverheen aangebracht, een soort flakies lijken het wel. Ik vind het wel een gaaf effect hebben alleen jammer dat het niet bepaald fijn lakt. Misschien moet ik toch een beetje mijn nagellak skills aanpassen want zo lakken is toch nog niet helemaal mijn ding. Des al niet te min vind ik het echt een prachtige nagellak!

Het nieuwe Essence assortiment moet vanaf nu langzaam de filialen van de Kruidvat gaan binnen druppelen. Ik heb deze producten allemaal in het kleine schap gekocht. De Colour & Go nagellakjes kosten € 1,29 en het Duo lakje kost € 2,79.

Wat vinden jullie van de nagellakjes?

Dit vind je misschien ook leuk

28 reacties

 • Reply
  Paola
  20 februari 2012 at 07:34

  Mooie kleurtjes heb je gekocht! De blauwe duo lak heb ik ook!

 • Reply
  charile
  20 februari 2012 at 07:37

  heel mooi!

 • Reply
  Jennifer
  20 februari 2012 at 08:29

  Ik vond de kleuren ook een beetje tegenvallen… Maar glamorous life is wel mooi!

 • Reply
  Lotte
  20 februari 2012 at 08:39

  Die eerste is echt supermooi.. waarom val ik altijd op de glitterlakjes?

 • Reply
  MySuperSweetLife
  20 februari 2012 at 09:04

  Prachtige kleuren!
  Vooral die rode is erg mooie!

  Liefs

 • Reply
  Kim
  20 februari 2012 at 09:27

  De rode is echt heel mooi. die ga ik ook halen :-)

 • Reply
  Jessica
  20 februari 2012 at 10:05

  En dan te bedenken dat ik die rood-roze nog in mijn handen had zaterdag.
  Had ik hem maar gekocht toen…

 • Reply
  Mariska
  20 februari 2012 at 10:38

  Ik zie al dat ik binnenkort ook maar weer even mijn slag moet slaan :) mooie kleuren!

 • Reply
  Elke
  20 februari 2012 at 10:41

  Die 1ste is echt super mooi! :D

 • Reply
  Germa
  20 februari 2012 at 11:21

  Heel mooi! Ik ben erg benieuwd naar het vernieuwde ass van Essence!

 • Reply
  Alyssa
  20 februari 2012 at 11:50

  Ik vind vooral het rode lakje erg mooi :)

 • Reply
  Nicole
  20 februari 2012 at 11:52

  vooral het rode lakje is mooi :)

 • Reply
  Jana
  20 februari 2012 at 12:14

  Mooie kleurtjes :D x

 • Reply
  Daphne
  20 februari 2012 at 12:57

  Ik vind de rode vooral erg mooi!

 • Reply
  Tedje
  20 februari 2012 at 13:39

  Ik vind de rode heel erg mooi!

 • Reply
  Esmay
  20 februari 2012 at 14:38

  Die rode is gaaf! Beetje jammer dat ik dat niet zo vaak draag (a)!
  Die gouden is denk ik wel mooi over een gouden basis! Want ik hou niet zo van sheer nagellakjes …

 • Reply
  LottedeJ
  20 februari 2012 at 15:27

  Glamourous life is gaaf, die wil ik ook wel! En de duolakjes zien er ook heel goed uit.

 • Reply
  Axelle
  20 februari 2012 at 16:02

  wauw supermooie kleuren !

 • Reply
  Miranda
  20 februari 2012 at 16:19

  oh wat en mooie kleuren :D Ik vind midnight date mooi!

 • Reply
  Emma
  20 februari 2012 at 16:59

  die laatste 2 vind ik erg mooi!

 • Reply
  Ardine
  20 februari 2012 at 17:01

  Die rode is heel erg mooi!

 • Reply
  Bellachique
  20 februari 2012 at 17:18

  Het blauwe lakje heb ik nu aan, en hij is echt prachtig!

 • Reply
  Nannick
  20 februari 2012 at 18:13

  Mhm het zijn niet echt mijn kleurtjes..

 • Reply
  MissEvie.nl
  20 februari 2012 at 18:36

  Die rode is mooi! :)

 • Reply
  Yasmina
  20 februari 2012 at 20:06

  typfoutjuusss,

  een lakje die niet meteen mijn aandacht(….hier moet iets staan….) omdat ik er niet goed naar had gekeken, maar het beter bekeken te hebben was dit toch wel echt een uniek lakje.

  Essence assortiment moet vanaf nu langzaam de filialen van de Kruidvat *gaan binnen* druppelen. Die twee woorden omdraaien!!

  Lees de tekst nog een keer door, dit waren maar twee foutjes,,,

  • Reply
   Yasmina
   21 februari 2012 at 08:42

   Ohh, en: DESALNIETTEMIN. Aan elkaar ;)

 • Reply
  Evelien
  21 februari 2012 at 15:12

  Jaaa, die gaan op m’n wishlist. Thanks he, ik heb een no-buy haha :’)

 • Reply
  Jorinde
  21 februari 2012 at 22:06

  Vooral het rode lakje vind ik erg mooi :-)

 • Laat een reactie achter