Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe en verbeterde Catrice nagellakken

We hadden het toch allemaal goed, ook de nagellak collectie van Catrice ondergaat een hele nieuwe metamorfose. Niet qua uiterlijk maar wel qua kleur en kwaliteit! Er komen maar liefst 47 nieuwe lakjes in het schap met echt super leuke namen al zeg ik het zelf! De kleuren zien er echt super leuk uit dus dat belooft zeker wat te gaan worden. Benieuwd naar de nieuwe nagellakken van Catrice? Kijk dan eventjes met me mee!

Vanaf maart 2013 presenteert Catrice e nieuwe generatie Ultimate Nail Lacquers. Met 47 trendy kleuren, Gloss Booster technologie en gel-effect. Topinnovaties voor sensationele nagels.

“Kleur, kleur, kleur: de nieuwe collectie biedt werkelijk alles – trends, klassiekers, nudes en dertien bestsellers. Nagel couture in eindeloze variatie. Kleuren krijgen direct een ultra hoogglans finish dankzij de, speciaal voor Catrice ontwikkelde, “Gloss Booster” technologie. Uitstekende professionele resultaten met een subliem gel-effect, zonder af te bladderen.

Kleur ontmoet technologie: een gloednieuw reservoir kwastje, gemaakt met gepatenteerde Natrafil® haarvezels van DuPont™*. Het innovatieve reservoirkwastje geeft ultieme kleur aan de nagels met slechts één streek. Dit is de eerste keer ooit dat intelligente Natrafil® vezels zijn verwerkt in een nagellakkwastje. Ze absorberen de ideale hoeveelheid nagellak die nodig is voor het lakken van één nagel. Hierdoor is het niet meer nodig het kwastje herhaaldelijk in het potje te dopen. Het reservoirkwastje absorbeert de lak en houdt dit vast, waardoor druppelen en geknoei tot het verleden behoren! De afmetingen van het kwastje zorgen voor een nauwkeurige, gecontroleerde en egale applicatie zonder strepen.”

Ultimate Nail Lacquer:

Fuchsiarama – Pimp My Shrimp – Papa Don’t Peach

Orange-Utan – Earnie & Birdy – Oh My Goldness!

Genius In The Bottle – Goldbusters – Hugo Moss

I’m Not A Greenager – Miss Piggy’s BF – Walk The Lime

Shopping Day At Bluemi – Purple Reign – Denim Moore

George Blueney – Caught On The Red Carp – Bloody Mary To Go

Fred Said Red – Rosy One More Time – Meet Me At Coral Island

Bricky Mouse – The Monkey Gets Funky – The Glamoure X Factor

Robert’s Red Ford – Raspberryfields Forever – The Pinky And The Brain

You Better Think Pink – Will You Berry Me?! – Lilactric

Even More Heavy Metallilac – The Dark Knight – In The Armee Glow

Squeeze Me – Petrolpolitan – Mint Me Up

The Effect Maker – Vino Tinto – Black To The Routes

I’m Dynamite

Ultimate Nudes:

Karl Says Très Chic – Don’t Tell Mademoiselle! – Meet Me À Paris

Apropos Coco – Bonjour Chérie! – My Café Au Lait At Nôtre-Dame

Cotton Candy  At Eiffel Tower

Ook de nieuwe Ultimate Nail Lacquers bevatten geen schadelijke bestanddelen zoals formaldehyde, tolueen of weekmakers als ftalaten.

De nieuwe nagellakken zijn vanaf maart in de winkel te vinden voor een prijs van € 2,99 per stuk. Welke lakjes ga jij scoren?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

46 reacties

 1. Prachtige lakken, maar wel vervelend dat de prijzen steeds weer omhoog gaan. De nieuwe producten van Catrice liggen alweer rond de 5 euro, wat ik persoonlijk niet zo budget meer vind. Gelukkig zijn de lakken nog wel redelijk betaalbaar :)

 2. Ik ben benieuwd! I’m Dynamite lijkt me mooi en ik ben benieuwd naar het nieuwe kwastje… wordt beschreven als een lipglossapplicator met dat reservoir, haha! Wel jammer dat de prijzen weer omhoog gaan, maar dat was te verwachten.

 3. Wauw er zitten echt een paar hele mooie kleuren in. RaspberryFields forever zou er uit gaan dacht ik, maar nee dus. Wel jammer dat ze weer duurder zijn geworden, maar ja (:

 4. Yeah hier gaat mijn hartje sneller van kloppen, ik ben dol op de catrice lakjes en heb er zelf ook veel in mijn collectie, echt een hippe kleurtjes weer! :) de namen vind ik ook altijd zo leuk!

 5. oelala !
  ik denk wel dat ik heel voorzichtig moet zijn wat ik denk dat ik zo alles mijn mandje in wil gooien haha :’)
  i’n dynamite spreekt me heel erg aan,super mooi lakje !
  xoxo

 6. Wauw wat fijn, allemaal nieuwe lakjes met een nog betere kwaliteit! Ik vond de kwaliteit van Catrice altijd al goed, fijne kwastjes en goed dekkend. Ik ben erg benieuwd!
  I’m Dynamit ziet er ook super uit :-)

 7. Jeetje wat een hooooop! wel erg mooie kleuren zitten er tussen! Ik ga binnenkort maar eens een kijkje nemen in de winkel ;)

 8. Ik heb al een paar mooie op het oog! Stiekem toch een beetje jammer dat er ook weer lakjes terugkomen ipv alleen maar nieuwe..

 9. Vooral de namen zijn echt geniaal, haha! Kleuren zien er trouwens ook mooi uit. Wel jammer dat het steeds duurder word, maar dat snap ik wel. Ach, het is nog steeds geen huuuuge aankoop ;)

 10. Bricky Mouse, The Monkey Gets Funky, Lilactric, Squeeze Me, Petrolpolitan, Mint Me Up en The Effect Maker wil ik sowieso hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *