Search
Close this search box.

Nieuwe deodorants van 8×4

 photo Deodorant_zps0981a4b9.png

Iedereen kent het merk voor deodorants 8×4 wel, deze zomer breiden ze hun assortiment uit met 3 nieuwe geuren. Play The Game, een heerlijke mannengeur en twee vrouwen geuren Hollywood en Key To Love. Vanaf nu liggen deze heerlijke nieuwe geuren in de winkel, als je benieuwd bent lees dan eventjes verder!

 photo Deodorant1_zps9f24c221.png

Als ik heel eerlijk moet zeggen ben ik als echte zweter niet echt heel enthousiast over het merk 8×4, een hele dag beschermt het mij ook niet. Maar ik vind de geuren wel altijd heel erg lekker ruiken. Ik vind dit merk dus echt iets voor de jonge meiden en jongens die nog niet al te veel ruiken of je er gewoon niet zoveel last van hebt. Ik gebruik deze deodorants graag na het sporten om eventjes bij te spuiten. Of als ik eigenlijk thuis niks ga doen, ga ik actief fietsen of iets dergelijks kies ik tocht echt voor een betere bescherming.

 photo Deodorant2_zps5db75753.png

Key To Love

Heeft een betoverende geur die je sensuele kant nog eens extra belicht. De basis bestaat uit Vanille en Sandelhout, met Mandarijn en Grapefruit als topnoten en een hart van Rood Fruit, Jasmijn en Roos. Zelf vind ik deze geur heel erg prettig.

 photo Deodorant3_zps2a7a190c.png

Ingredienten, ze zijn eigenlijk alle drie hetzelfde. Vandaar dat ik er maar eentje bij heb gedaan, ik kan geen rare dingen vinden behalve de parfum. Oh en er zit wel alcohol in deze deodorant, maar ze beloven ook niet dat het er niet in zit.

 photo Deodorant4_zps7fedbc46.png

Play the Game

Is een verfrissende energieke geur voor de echte man. De basis bestaat uit Leer en Patchouli, met Citrus en Mint als topnoten en een hart van Appel en Violet. Deze vind ik ook erg lekker, mijn vriend mag deze zeker wel gebruiken!

 photo Deodorant5_zpscf92ddb5.png

Hollywood

Is speciaal voor de stijlvolle glamour girl. De basis bestaat uit Muskus en Vanille, met Abrikoos en Perzik als topnoten en een hart van Jasmijn en Roos. Deze vind ik ook het lekkerste van allemaal, echt een Hollywood geur!

 photo Deodorant6_zpsef74a8a4.png

Trouwens, de spuitmond van de flacons is veranderd. Het maakte mij niet zo heel veel uit welke het was, maar ik vind het er wel leuk uitzien. Naar mijn idee gaat deze ook minder snel stuk.

 photo Deodorant7_zpsf9afa614.png

De geuren liggen vanaf juni in de winkel en kosten per stuk € 2,99. Ik vind het leuke deodorants, maar helaas geven ze voor mij niet de hele dag voldoende bescherming, daarvoor moet ik toch echt een betere hebben. Maar om bij te sprayen of voor meiden die niet zo zweten is dit echt een prima deodorant.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Ik had al vaker deodorants van 8×4 gebruikt, ze ruiken altijd zo lekker! Jammer dat deze niet heel erg het zweten tegenhoudt…

  2. De deo’s van 8×4 ruiken zo ontzettend lekker :-) Maar, voor mij zijn ze niet geschikt…Ik heb een iets sterkere deodorant nodig. Op dit moment gebruik ik Nivea ‘Dry’. Erg fijn!

  3. Ik denk inderdaad dat de doelgroep ook wat jonger is, ik gebruikte deze wel eens op de middelbare school. Nu kies ik liever voor wat neutrale geuren :)

  4. Heb nog niet zoveel ervaring met de 4×8 deodorants, maar ik ben erg benieuwd naar deze uit je artikel. Vooral de geuren lijken me super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *