Search
Close this search box.

Nieuwe Catrice producten lente 2013

 

Twee keer per jaar is het raak bij Catrice en Essence, het hele assortiment krijgt een nieuwe opfrisbeurt door middel van allemaal mooie nieuwe producten en kleurtjes. Dit keer weer een grote update van de Catrice producten die vanaf februari in de vakken zijn te vinden. Benieuwd naar de nieuwe collectie, kijk dan zeker eventjes met me mee!

Absolute eye colour mono eye shadow – € 2,89

Absolute eye colour quattro eye shadow – € 4,59

Intensif’eye wet & dry shadow – € 3,89

Smokey eyes set – € 4,59

Absolute Nude eye shadow palette – € 4,99

Smokey eyes pencil – € 2,59

Calligraphy ultra slim eyeliner pen – € 2,99

Long lasting eye pencil waterproof  – € 2,39

Kohl kajal – € 1,99

Gel eyeliner – € 3,99

Prime and Fine eyeshadow base  – € 3,99

Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel – € 3,99

The Giant Extreme Volume Mascara waterproof 24H – € 4,59

Lashes to kill false lashes volume mascara – € 3,99

Allround Mascara Ultra Black – € 2,99

Waterproof top coat – € 4,59

Infinite Shine lipgloss – €  2,99

Ultimate Colour lipstick – € 3,99

BB Allround foundation multi-benefit make up – € 5,99

Camouflage cream – € 2,99

Mattifying Oil Control Paper – € 2,89

Sun Glow – Matt Bronzing Powder – € 3,99

Skin Finish Compact Powder – €  3,99

Re-touch Light Reflecting Concealer – € 3,99

Dit is hem dan, de hele waslijst vol met nieuwe producten van Catrice die vanaf begin februari in de vakken liggen. Ik ben zelf heel erg benieuwd naar het Nude palette, de BB Creams, de oogschaduw palettes met 4 kleurtjes en de nieuwe mascaras! Welke dingen staan op jullie verlanglijstje?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

  1. Ziet er goed uit! Ik ben vooral benieuwd naar het Absolute Nude palette, het Mattifying Oil Control Paper en de concealer!

  2. Ahhh, wat ziet het er allemaal geweldig uit! Al die lipglossjes en lipsticks lijken me heel mooi. Ben ook erg benieuwd naar de eyeliner stift, de oogschaduwbasis en het absolute nude eyeshadow palette. Daar komt zeker wat van in m’n stash terecht ;).

  3. hele mooie producten, ik ga er zeker een aantal van kopen! ik laat de 50% korting producten wel liggen, ik ga voor deze :D

  4. Ziet er goed uit! Wel jammer dat er geen nieuwe foundations komen aangezien Infinite Matt eruit gaat. Kan ik weer opnieuw op zoek naar een degelijke lichte kleur :)

  5. Er zitten echt superveel mooie producten tussen ik wil graag de eerste quatro eye shadow en het nude pallette hebben. Verder wil ik de eyeshadow base en de waterproof eyeliners zeker uitproberen.

  6. I like the camouflage cream! Die ga ik zeker uitproberen! De rest ziet er ook goed uit, ben erg benieuwd! Laat het maar snel lente zijn!!

  7. De producten zien er erg goed uit, ik ben benieuwd! Ik wacht denk ik even tot ik voor het schap sta en alles op mijn hand kan proberen om de pigmentatie te zien voor ik echt een verlanglijstje maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *