Search
Close this search box.

Nieuwe bril!

Na 5 jaar mijn oude bril te hebben gehad werd het misschien wel een tijd voor een nieuwe. Alleen ik wou dat nooit, want ik had lenzen en die draag ik toch elke dag. Mijn nieuwe bril moest nog al aan een paar eisen voldoen, dus een bril uitzoeken werd niet makkelijk. Uiteindelijk bleven er 2 brillen over maar van 1 bril was de pasvorm niet goed (en die wou ik juist) en die andere was gewoon perfect. Dus die is het uiteindelijk geworden.

Eigenlijk wou ik dit artikel inplannen, maar ik wil hem stiekem gewoon nu al online zetten, ik ben er zo ontzettend blij mee en hij is zo mooi en hij staat me – al zeg ik zelf – erg goed! Daar ben ik dus erg blij mee. Ik heb niet echt een brillen hoofd dus een geschikt model vinden is niet echt een makkelijke opgave. Het is uiteindelijk een mooie classic Ray-Ban geworden. In het model RB 5150 2034. Hij zit echt fijn, alleen hij is wel zwart. In het begin moest ik daar wel aan wennen omdat hij behoorlijk hard in mijn gezicht staat, daarom had ik liever een bruine gehad. Alleen de bruine paste mij niet en deze werd pas over een maand in het bruin gemaakt en had allemaal rare kleuren aan de binnenkant. Uiteindelijk hadden we dus toch de zwarte gekozen. In de winter draag ik toch alleen maar grijs en zwart dus daar past hij mooi bij!

Hoe vinden jullie hem staan?

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

23 reacties

 1. Die bril staat je echt heel goed, ik heb BIJNA dezelfde. Die van mij wordt straks 2 jaar oud en je kan zien dat dit een vernieuwde versie ervan is ;), maar staat je goed hoor!

 2. Ik heb vorige week ook een nieuwe bril gekocht, en deze heb ik ook gepast! In het donkerpaars. Aan de binnenkant was hij lila. Heb hem niet genomen, want vond hem te groot van glas. Nu heb ik een kleinere Gucci, ook een zwarte en is idd heel erg wennen… :)

 3. wat een leuke bril, hij staat je goed!
  ik heb zelf ook een soort bril als die van jou, maar dan donker bruin met licht bruine vlekken, oke dat klinkt lelijk, maar hij is heel mooi en fijn.

 4. Staat je hartstikke goed Aranka! Ik heb zelf ook een Ray Ban, enkel een veel rechthoekigere en smallere, zou nu graag nog een model als jij hebt erbij hebben! :) Veel plezier ermee!

 5. Staat je leuk ;D
  Ik heb zelf ook een Ray Ban en ben er echt heel tevreden over.
  Hij lijkt goed op die van jou alleen iets kleiner van glas en wit aan de binnenkant.

 6. Die heb ik ook! Afgelopen zaterdag gekocht. Heb er nog 1 van een ander merk die kleiner is. Twijfelde of hij me niet te groot was, maar als ik zo bij jou kijk is ie even groot in gezicht en staat heel mooi. Wat voor maat heb jij? Ik heb 52 19 135. Ik zag later dat dat de grootste is (?) daarom dacht ik ook dat ze me misschien de verkeerde maat hadden gegeven want ik heb niet zo’n groot hoofd hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *