Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe Bedelarmband!

Van de week ontving ik mijn prachtige armband van Bedel Sieraden. Een ontzettend leuke webshop met Pandora style armbanden. Echt ontzettend leuk en voor een ontzettend leuke prijs kun je heel gemakkelijk je eigen armband samenstellen. Een bedeltje kost namelijk maar rond de € 2,50 en dan heb je een ontzettend leuke bedel die er nog eens heel erg echt en mooi uitziet! Benieuwd hoe hij me bevalt, kijk dan eventjes verder!

Het is een prachtig mooie zilverkleurige armband (hij is niet van echt zilver) met een handige clip sluiting. Ze verkopen ze ook met een gewoon slotje, maar ik vind deze veel mooier bij een Pandora style armband omdat het er ook een beetje uit ziet als een bedel. De webshop heeft echt een ruime keuze uit bedels, dus je hoeft te denken dat er niks is voor je armband.

Op de website van Bedel Sieraad kan je alle bedels vinden en ik weet zeker dat er iets leuks tussen zit voor iedereen!

Dit zijn mijn bedeltjes:

bloemtjes

mooie bedel met zirkonia steentjes.

bedeltje met een parel hanger.

een stopper voor op de schroef

en nog een mooie met bloemetjes.

Zoals je kan zien heb ik voor mooie en vrouwelijke bedels gekozen waar ik heel erg blij mee ben. Alleen de bedels zijn dus niet van zilver maar deze bedels gaan niet verkleuren! Gaan ze dit wel doen kan je ze gewoon mailen en wordt dit voor je opgelost, want dat is niet de bedoeling van deze bedels! Is dat geen goede service?

Als je op zoek bent naar echte zilveren bedels dan hebben ze daar ook nog een website voor namelijk: Bedel Sieraad. Die zijn natuurlijk meteen een stuk duurder, maar die blijven wel veel mooier natuurlijk :)

En dan heb ik hier mijn armband om en ben er echt ontzettend blij mee, het zijn ontzettend leuke bedels en ben zeker van plan er mee bij aan te doen!

Mocht je nou niet van de Pandora bedels houden dan hebben ze ook nog gewone bedeltjes in de shop en die zijn ook ontzettend leuk!

Ik zou zeggen neem zeker een kijkje op Bedel Sieraden en laat je verassen door het assortiment en de prijzen!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Je kunt deze dingetjes ook mega cheap op eBay kopen.
    Ik had laatst 30 bedels voor 2 dollar nog wat, inclusief verzenden.
    Kun je trouwens niet beter spreken van een ‘armband in Pandora-stijl’…?
    Een ‘neppe Pandora’ armband klinkt zo… tsja…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *