Nieuw TV programma: TLC Over

Advertorial – TLC duikt in de wondere wereld van seks en relaties. Birgit Schuurman zal vanaf donderdag 4 oktober om 22.00 uur te zien zijn als de presentatrice van het nieuwe programma ‘TLC Over’ op TLC. In de nieuwe Nederlandse serie ‘TLC Over’ staan verschillende liefde-, seks-, en relatiethema’s centraal die vaak onbesproken blijven, maar waar we stiekem eigenlijk alles over willen weten. Elke week bespreekt Birgit Schuurman een spraakmakend thema, dit word besproken op wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaringen Elk thema komt Birgit in contact met uitzonderlijke mensen die hun ervaringen of verhalen met jullie willen delen. Ik ben in ieder geval erg benieuwd!

TLC Over begint op 4 oktober op TLC om 22.oo uur en de eerste aflevering gaat over het verliezen van je maagdelijkheid.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  dita
  3 oktober 2012 at 12:20

  Jaik las het, lijkt me leuk!

 • Reply
  Joyce
  3 oktober 2012 at 12:43

  Oeh echt weer iets voor Birgit om zo’n programma te presenteren. Ik vind haar drie keer niks – sorry dat ik het zeg. Zo gericht op seks en alles wat erbij hoort. Nah. Niet mijn ding, hoe graag ik ook naar TLC kijk.

 • Reply
  Brigitta
  3 oktober 2012 at 18:41

  Nee hier zal ik niet naar gaan kijken, boeit me niets….is er dan tegenwoordig niets meer prive? jakkes het lijkt tegenwoordig wel hoe gekker hoe beter…

 • Laat een reactie achter