Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuw: The Body Shop Vegan Choice Parfumcollectie

The Body Shop Vegan Eau de Toilette1

The Body Shop heeft iets nieuws, vijf geuren die je kunt afstemmen op je stemming. De geuren zijn verkrijgbaar in een Eau de Toilette, Body Mist, Shower Gel en een Body Cream. Ik vertel jullie graag meer over de eau de Toilette. Het leuke aan deze collectie is dat alles helemaal vegan is, je kunt deze producten dus zonder enig schuldgevoel gebruiken!

The Body Shop Vegan Eau de Toilette2

Laat elke dag zien hoe je je voelt met de nieuwe collectie van The Body Shop met versterkende en opbeurende vegan geuren. De collectie is gemaakt om mee te veranderen met je stemming. Of je je nu gelukkig, kalm, vrij, levendig of lichtelijk opstandig voelt, breng je unieke energie over via geur. In totaal zijn er dus vijf verschillende geuren:

  • Glowing Cherry Blossom
  • Wild Jasmine
  • Rebel Rosebud
  • Vibrant Bergamot
  • Blissful Strawberry

De geuren lopen uit een van fris tot wat zwaarder, bloemig en fruitig. Zo is er voor elke stemming of gelegenheid wel een geschikte geur. Naast eau de toilette bevat de collectie met elke geur de volgende producten:

  • Shower Gel
  • Body Cream
  • Body Mist
  • Eau de Toilette
The Body Shop Vegan Eau de Toilette3

The Body Shop Rebel Rosebud eau de toilette 50 ml – € 28,00

Is vandaag zo’n dag om te doen waar jij zin in hebt? Dan ga je voor de Rebel Rosebud Eau de Toilette! Deze vegan eau de toilette bestaat voor 87% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, en laat je innerlijke rebel spreken dankzij warme, koppige, fluweelachtige akkoorden van roos absolue, saffraan en amber.

Daarnaast bestaan alle flesjes uit 42% gerecycled glas; hij mag als ie leeg is in de glasbak. Haal alleen eerst het pompje eraf! Het dopje is van aluminium en kan bij het plasticafval (PMD) voor recycling.

Ik vind de Rebel Rosebud een typische rozengeur, met een warme en sensuele toon. Ik moest er bij mijzelf wel echt aan wennen omdat ik niet echt een typische rozengeur fan ben, maar zo voor de lente vond ik hem eigenlijk wel lekker. De geur blijft trouwens verrassend goed hangen, ik rook mijzelf echt de hele dag!

The Body Shop Vegan Eau de Toilette4

The Body Shop Vibrant Bergamot eau de toilette 50 ml – € 28,00

Laat je van je sprankelende, bruisende kant zien met een vleugje van de Vibrant Bergamot Eau de Toilette. Deze vegan eau de toilette bestaat ook voor 87% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, en laat je shinen dankzij heldere, fruitige, citrusachtige akkoorden van bergamot, magnolia en lelietje-van-dalen.

Dit is een echte frisse geur, ideaal voor de komende seizoenen. Ik ben gek op de geur van bergamot en magnolia. Het lelietje-van-dalen doet mij aan mijn jeugd denken, omdat deze bij mijn opa en oma in de tuin stonden en ik hier echt gek op was. Dit is echt een ideale vakantiegeur voor mij.

The Body Shop Vegan Eau de Toilette5

The Body Shop Glowing Cherry Blossom eau de toilette 50 ml – € 28,00

Dit is de nieuwe look van de The Body Shop Japanese Cherry Blossom collectie, wat vinden jullie er van? De geur is nog steeds dezelfde. Deze vegan eau de toilette bestaat voor zelfs 92% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, en laat je je helemaal happy voelen dankzij zoete, delicate, bloemige akkoorden van Japanse kersenbloesem, osmanthus en sandelhout.

Dit is echt de typische frisse bloesemgeur, ik vind hem echt heerlijk! De geur is subtiel en vervliegt wat sneller dan de andere twee geuren. Dit komt ook omdat de geur minder aanwezig is. Ik vind hem heerlijk fris, ideaal voor een doordeweekse dag wanneer je niets bijzonders gepland hebt.

The Body Shop Vegan Eau de Toilette

Ik vind het een prachtige collectie, de verpakkingen zien er mooi uit en ik vind het heel erg leuk dat alle producten vegan zijn. De collectie is vanaf nu te koop bij The Body Shop.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *