Nieuw: Rituals Luxe Wasmiddel en Wasverzachter

Rituals Wasmiddel en Wasverzachter

Als ik iets prettig en fijn vind is het lekker ruikend wasgoed. In de winkel ruik ik uitgebreid aan de wasmiddel en wasverzachter voordat ik een keuze maak. Niets is zo lekker onder frisse lakens kruipen of je af te drogen met een lekker ruikende handdoek. En nu zag ik iets heel tofs, Rituals komt met eigen wasmiddel en wasverzachter!

In totaal bestaat de hele wasmiddelen collectie uit twee geurlijnen, de Amsterdam Collection en The Ritual Of Sakura Collection met daarin vier producten. Een wasmiddel, wasmiddel voor fijne was, wasverzachter en geurbooster en een verfrissende spray.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Rituals Wasmiddel en Wasverzachter

Rituals Wasmiddel 1000 ml – € 15,00

Geniet van de sensationeel rijke op je kleding en bedlinnen. De heerlijk geurende combinatie geeft een lekkere frisse geur aan je kleding en bedlinnen. Je wasgoed zal je er dankbaar voor zijn. Gebruik het luxueus geparfumeerde wasmiddel voor 33 wasbeurten in de machine of 66 handwassen. Ook is er een fijne en wol wasmiddel beschikbaar die even duur is en 750 ml bevat.

Rituals Wasverzachter en geurbooster 750 ml – € 12,50

Verwen je kleding en bedlinnen met een ongekende geurbeleving. De geurbooster & wasverzachter-in-1 is een heerlijk geurende combinatie, die je kleding intens zacht maakt. Je kunt de milde wasverzachter gebruiken met alle wasmiddelen en alle stofsoorten, voor wel 30 wasbeurten. Doe 25-35 ml in de machine en start het wasprogramma. Je wasgoed wordt schoon, zacht en fris.

Rituals Verfrissende Spray 250 ml – € 10,00

Omarm je favoriete geur met de opfrisser voor al je textiel. Frist je gedragen kleding, delicate stoffen, auto of meubelstukken op met de frisse geur.

Rituals Wasmiddel en Wasverzachter

Ik moet je zeggen, ik ben hier echt wel enthousiast over, zo enthousiast zelfs dat ik meteen een wasmiddel en wasverzachter heb gekocht. Het is behoorlijk prijzig, maar als mijn beddengoed en handdoeken luxe en lang ruiken vind ik het dat wel waard. De flessen zijn onderweg en van het weekend ga ik ze uitgebreid testen, natuurlijk kom ik dan bij jullie terug met een uitgebreide review.

Wat vinden jullie van de Rituals wasmiddelen collectie? Zouden jullie het kopen of vinden jullie het veel te duur?

De Rituals wasmiddelen collectie is exclusief online te bestellen via de Rituals webshop.

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Matanja
  5 oktober 2020 at 11:48

  Het lijken mij wel lekkere producten , ik vind het wel prijzig maar daarentegen…………als het lekker ruikt (en mijn huid er niet van gaat jeuken) dan zou ik het wel gebruiken maar goed dat is een kwestie van uitproberen…

  • Reply
   Monique
   27 januari 2021 at 18:31

   Zonde…ik heb het wasmiddel.Beddegoed op 60C, wasje op 40C en 2 wollenvrsten op een wolwasje Had mij enorm op de geur verheugd maar er blinft nauwelijks iets van hangen .Nooit meer.Robijn inde aanbieding: 4 flessen voor minder geld en met veel meer geur

 • Reply
  Edith
  5 oktober 2020 at 13:35

  Oeeeh lijken me erg lekker! Ik ben gek op de geuren van de rituals. Wel prijzig, maar dan zou ik niet alles er mee wassen.

 • Reply
  Iris
  5 oktober 2020 at 13:38

  Omg wat een toeval, zat er vandaag nog naar te kijken! Ben heel benieuwd naar je ervaringen!!

 • Reply
  Cindy
  5 oktober 2020 at 18:27

  Oh ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen hiermee. Kreeg de nieuwsbrief en was ook direct enthousiast.
  Ik hoop dat ze wat sterker ruiken dan een standaard wasverzachter.
  Prijzig inderdaad, maar fijn voor bv alleen je kleding ofzo. En dan de handdoekenwas met gewone wasverzachter.

 • Reply
  Kelly
  5 oktober 2020 at 18:40

  Oh ik ben hier zó benieuwd naar. Ik kijk uit naar je review (als die er komt). :)

 • Reply
  Ilja
  5 oktober 2020 at 21:57

  Oh, heel lekker! Ik ben benieuwd wat je er van gaat vinden.

 • Reply
  Rachel
  5 oktober 2020 at 22:04

  Wat een mooie collectie, dit moet wel heerlijk zijn!

 • Reply
  Review: Rituals Wasmiddel en Wasverzachter | byAranka.nl
  25 oktober 2020 at 08:57

  […] ik zag dat er Rituals Wasmiddel en Wasverzachter bestond wilde ik daar meteen meer over weten. Ik ben altijd opzoek naar het lekkerst ruikende […]

 • Laat een reactie achter