Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nieuw: IKEA luxe geurkaarsen-collectie OSYNLIG

Nieuw: IKEA luxe geurkaarsen-collectie OSYNLIG

Ik ben gek op geurkaarsen, nu het ’s avonds weer snel donker is steek ik het liefst zoveel mogelijk kaarsjes aan en kies ik ook nog een lekkere geurkaars uit om te branden. Ik kreeg het persbericht van IKEA binnen dat IKEA in samenwerking met Ben Gorham een luxe geurkaarsen collectie uitbracht en ik was meteen enthousiast. Ik vertel je er snel meer over.

Nieuw: IKEA luxe geurkaarsen-collectie OSYNLIG

IKEA lanceert OSYNLIG: een limited collectie van dertien geurkaarsen. Geur in huis kan heel bepalend zijn voor hoe je je voelt. De geuren van OSYNLIG roepen verschillende emoties op – emoties die soms moeilijk in woorden zijn uit te drukken: van nostalgische gevoelens tot dromen over dingen die nog komen gaan.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Geuren zijn overal, maar we kiezen zelden bewust voor een geur in huis. OSYNLIG, Zweeds voor ‘onzichtbaar’, versterkt het comfortabele gevoel van thuis en maakt high-end ‘onzichtbaar design’ toegankelijk voor een breed publiek. De collectie werd ontwikkeld in samenwerking met Ben Gorham, oprichter van het luxe parfum- en modehuis BYREDO. OSYNLIG ligt vanaf november in alle IKEA winkels.

Nieuw: IKEA luxe geurkaarsen-collectie OSYNLIG

Dertien verschillende geurkaarsen

De OSYNLIG collectie bestaat uit dertien verschillende geurkaarsen, die zijn opgedeeld in drie categorieën – fris, bloemig en houtig. De kaarsen zitten in keramieken potjes van verschillende maten. Elk potje heeft een glazuurlaag van twee kleuren die staan voor de ingrediënten van de geurkaars. Als de kaarsen zijn opgebrand, kan je de potjes gebruiken om kleine dingen in op te bergen of om je huis mee aan te kleden. Met dertien verschillende soorten kaarsen hoopt IKEA dat er voor iedereen een juiste geur tussen zit. Het driehoekvormige teken op de potjes staat voor de gelaagdheid van geur – eerst herken je één geur en pas later onderscheid je verschillen. Hieronder zie je een overzicht van alle geuren.

Fresh

 • tea leaves & verbena
 • cassis & freesia
 • pomegranate & amber
 • basil & mint
 • fig & cypress

Floral

 • peach blossom & bamboo
 • lilac & amber
 • rose & raspberries
 • cotton flower & apple blossom

Woody

 • swedish birch & juniper
 • firewood & spice
 • sandelwood & vanilla
 • tabacco & honey
Nieuw: IKEA luxe geurkaarsen-collectie OSYNLIG

De geurkaarsen zien er echt super tof uit. Ze doen me een beetje denken aan de leuke stijl van het HK Living servies. De kaarsen zijn in drie formaten verkrijgbaar. Klein € 4,99, middel € 9,99 en een grote kaars met drie lonten voor € 25,95.

Wanneer de geurkaarsen in de winkel liggen ga ik er zeker even naar kijken, ben super benieuwd naar de geuren. Welke lijkt jullie het lekkerst?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *