Nieuw horloge van HorlogeHolland.nl

Horloges, ik kan er niet zonder. Ik moet gewoon altijd een horloge om hebben om te weten hoe laat het is en ik ze eigenlijk ook gewoon een heel tof accessoire vindt. Eigenlijk ben ik altijd van het nette en chique, maar soms heb ik ook wel eens zin om lekker in mijn sweather de deur uit te gaan en een net horloge past daar eigenlijk niet zo bij, daar hoort een stoer en sportief horloge bij, en die heb ik gevonden! Namelijk op HorlogeHolland.nl, wat een ontzettende leuke webshop is met horloges! En hij heeft een ontzettend handig extraatje voor ons dames!

Dit is hem dan, een prachtig wit horloge (ze zijn er trouwens in elke kleur die je maar kan verzinnen). Hij heet de Led Watch en is eigenlijk een spiegel en horloge in één. Als het led lichtje met de tijd uit staat is het een ontzettend handig spiegeltje, waar wij dames natuurlijk het nut wel van inzien! Kijken of je make-up is uitgelopen of nog wel goed zit is erg handig, je hoeft alleen even op je horloge te kijken!

Als je het knopje rechtsboven indrukt krijg je de tijd aangegeven met een stijlvol rood led lichtje. Ook handig als je uitgaat of in het donker bent, dat je altijd makkelijk kan zien hoe laat het is, want het geeft gewoon licht. Helemaal handig omdat het in deze tijd van het jaar meer donker is dan licht, kun je dit wel goed gebruiken!

spiegel!

Het bandje van het horloge is dik en van erg flexibel en stevig plastic. Wat ik een erg groot pluspunt aan dit horloge vindt is dat ik er zelfs in pas met mijn dunne polsjes. Normaal moet ik er altijd gaatjes bij maken of hem over een shirt dragen dat hij overal heen glijd.

De band zit er prettig en jeukt of trekt niet. Als het warm is zal hij wel iets gaan zweten maar dat heb je volgens mij met elk horloge wel.

Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee en ik vind hem ontzettend gaaf en ook heel erg stoer en draagbaar bij een leuke en sportieve trui.

Dit horloge kan je in alle denkbare kleuren kopen op HorlogeHolland.nl voor € 19,95. Verzendkosten zijn trouwens ook niet duur, je betaalt maar € 1,95 en dan krijg je het met pakketpost de volgende dag nog thuis gestuurd. Ook verkoopt HorlogeHolland nog veel meer andere stoere horloges voor erg weinig geld, dus ik zou zeker eventjes een kijkje nemen als ik jou was!

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reageren
  Yara
  12 november 2011

  Ik vind hem leuuuk! Hij is zó anders dan de horloges die ik in huis heb, en LED vind ik supervet! Ik ga maandag maar ‘ns kijken als mn salaris weer binnen is ;-)

 • Reageren
  Paola
  12 november 2011

  Ik vind hem erg mooi, alleen vind ik de kleur niet zo

 • Reageren
  charile
  12 november 2011

  Mooi!!

 • Reageren
  Kim
  12 november 2011

  Wat mooi en goedkoop zeg! Echt een musthave wat mij betreft!

 • Reageren
  Ilona
  12 november 2011

  Hij is wel erg leuk! En niet te duur voor een horloge.

 • Reageren
  Marjolein
  12 november 2011

  Nee, het is totaal niet mijn horloge ;) Wel handig dat hij licht geeft.

 • Reageren
  Miranda
  12 november 2011

  dat is echt niet duur, hij is wel erg apart. Ik vind hem eigenlijk oko nog we wat hebben :D

 • Reageren
  Joan
  12 november 2011

  Die vind ik heel tof! :D Weer eens wat anders dan anders.

 • Reageren
  Sabine
  12 november 2011

  Hmm nee, totaal niet mijn type horloge maar wel erg tof dat je gewoon altijd kunt zien hoelaat het is (in het donker enzo).

 • Reageren
  melis
  12 november 2011

  Super leuk horloge! zit er ook stopwatch op? want ik zie heel veel knopjes zitten aan de zijkant en ben benieuwd wat die allemaal kunnen. p.s. is het heel meisjesachtig?

  • Reageren
   Aranka
   12 november 2011

   Ja er zit ook een stopwatch op, en nog meer dingen maar weet niet helemaal waar het voor is. Ik vind het een echt unisex horloge ;)

 • Reageren
  my life in beauty
  12 november 2011

  neej ik vind het niet echt een mooi horloge ik hou meer van diamantjes :P

 • Reageren
  LottedeJ
  12 november 2011

  Wat een gaaf horloge! Echt mooi vind ik hem niet, moet ik eerlijk zeggen, maar wel heel bijzonder en handig!

 • Reageren
  roos
  12 november 2011

  Het is niet echt mijn stijl, ik ben meer van de leren horloges of met diamantjes.

 • Reageren
  Nannick
  12 november 2011

  Wow gaaf! Is een keer wat anders (:

 • Reageren
  Cynthiiaa
  13 november 2011

  Wauw, gorgeous! Ik houd van horloges die modern ogen. :)

 • Reageren
  floooor
  13 november 2011

  haha ik heb m ook :)
  hij is erg mooi!
  alleen ik heb géén idee hoe ik de tijd goed moet krijgen,
  hoe heb jij die ingesteld?

  • Reageren
   HorlogeHolland
   13 november 2011

   Wij hebben een video online staan, hoe uitgelegd staat hoe dit horloge in is te stellen. Bekijk hem op onderstaande link: http://bit.ly/t7tCD9

   • Reageren
    floooor
    14 november 2011

    wow handig haha.
    dankjewel, hij is nu eindelijk goed ingesteld :)
    tof!

 • Reageren
  Lauraa
  13 november 2011

  wow wat een mooi uurwerk en je hebt ook altijd een spiegel bij da hand :p

 • Reageren
  Laura
  14 november 2011

  Wat een leuk horloge zeg! :D

 • Reageren
  Rose
  16 november 2011

  Cool! Nu weet ik wat ik ga vragen met Sinterklaas.. Vind m zo stoer!!!

 • Reageren
  Evelien
  17 november 2011

  Oh my, die is écht supergaaf!

 • Reageren
  Marijke
  25 november 2011

  In het wit is hij echt super mooi!!

 • Reageren
  HorlogeHolland
  6 juli 2012

  Wij geven dit horloge nu tijdelijk gratis weg. Je betaalt alleen nog voor de afhandeling en verzending.

  http://www.horlogeholland.nl/acties/gratis-horloge/

 • Reageren
  jordy
  13 juni 2014

  Echt super horloges ik heb ze ook gezien op http://www.hippewatch.nl

 • Geef een reactie