Nieuw horloge van HorlogeHolland.nl

Horloges, ik kan er niet zonder. Ik moet gewoon altijd een horloge om hebben om te weten hoe laat het is en ik ze eigenlijk ook gewoon een heel tof accessoire vindt. Eigenlijk ben ik altijd van het nette en chique, maar soms heb ik ook wel eens zin om lekker in mijn sweather de deur uit te gaan en een net horloge past daar eigenlijk niet zo bij, daar hoort een stoer en sportief horloge bij, en die heb ik gevonden! Namelijk op HorlogeHolland.nl, wat een ontzettende leuke webshop is met horloges! En hij heeft een ontzettend handig extraatje voor ons dames!

Dit is hem dan, een prachtig wit horloge (ze zijn er trouwens in elke kleur die je maar kan verzinnen). Hij heet de Led Watch en is eigenlijk een spiegel en horloge in één. Als het led lichtje met de tijd uit staat is het een ontzettend handig spiegeltje, waar wij dames natuurlijk het nut wel van inzien! Kijken of je make-up is uitgelopen of nog wel goed zit is erg handig, je hoeft alleen even op je horloge te kijken!

Als je het knopje rechtsboven indrukt krijg je de tijd aangegeven met een stijlvol rood led lichtje. Ook handig als je uitgaat of in het donker bent, dat je altijd makkelijk kan zien hoe laat het is, want het geeft gewoon licht. Helemaal handig omdat het in deze tijd van het jaar meer donker is dan licht, kun je dit wel goed gebruiken!

spiegel!

Het bandje van het horloge is dik en van erg flexibel en stevig plastic. Wat ik een erg groot pluspunt aan dit horloge vindt is dat ik er zelfs in pas met mijn dunne polsjes. Normaal moet ik er altijd gaatjes bij maken of hem over een shirt dragen dat hij overal heen glijd.

De band zit er prettig en jeukt of trekt niet. Als het warm is zal hij wel iets gaan zweten maar dat heb je volgens mij met elk horloge wel.

Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee en ik vind hem ontzettend gaaf en ook heel erg stoer en draagbaar bij een leuke en sportieve trui.

Dit horloge kan je in alle denkbare kleuren kopen op HorlogeHolland.nl voor € 19,95. Verzendkosten zijn trouwens ook niet duur, je betaalt maar € 1,95 en dan krijg je het met pakketpost de volgende dag nog thuis gestuurd. Ook verkoopt HorlogeHolland nog veel meer andere stoere horloges voor erg weinig geld, dus ik zou zeker eventjes een kijkje nemen als ik jou was!

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  Yara
  12 november 2011 at 07:46

  Ik vind hem leuuuk! Hij is zó anders dan de horloges die ik in huis heb, en LED vind ik supervet! Ik ga maandag maar ‘ns kijken als mn salaris weer binnen is ;-)

 • Reply
  Paola
  12 november 2011 at 08:03

  Ik vind hem erg mooi, alleen vind ik de kleur niet zo

 • Reply
  charile
  12 november 2011 at 08:46

  Mooi!!

 • Reply
  Kim
  12 november 2011 at 09:24

  Wat mooi en goedkoop zeg! Echt een musthave wat mij betreft!

 • Reply
  Ilona
  12 november 2011 at 09:36

  Hij is wel erg leuk! En niet te duur voor een horloge.

 • Reply
  Marjolein
  12 november 2011 at 09:55

  Nee, het is totaal niet mijn horloge ;) Wel handig dat hij licht geeft.

 • Reply
  Miranda
  12 november 2011 at 10:04

  dat is echt niet duur, hij is wel erg apart. Ik vind hem eigenlijk oko nog we wat hebben :D

 • Reply
  Joan
  12 november 2011 at 10:11

  Die vind ik heel tof! :D Weer eens wat anders dan anders.

 • Reply
  Sabine
  12 november 2011 at 11:01

  Hmm nee, totaal niet mijn type horloge maar wel erg tof dat je gewoon altijd kunt zien hoelaat het is (in het donker enzo).

 • Reply
  melis
  12 november 2011 at 11:02

  Super leuk horloge! zit er ook stopwatch op? want ik zie heel veel knopjes zitten aan de zijkant en ben benieuwd wat die allemaal kunnen. p.s. is het heel meisjesachtig?

  • Reply
   Aranka
   12 november 2011 at 11:03

   Ja er zit ook een stopwatch op, en nog meer dingen maar weet niet helemaal waar het voor is. Ik vind het een echt unisex horloge ;)

 • Reply
  my life in beauty
  12 november 2011 at 11:42

  neej ik vind het niet echt een mooi horloge ik hou meer van diamantjes :P

 • Reply
  LottedeJ
  12 november 2011 at 12:57

  Wat een gaaf horloge! Echt mooi vind ik hem niet, moet ik eerlijk zeggen, maar wel heel bijzonder en handig!

 • Reply
  roos
  12 november 2011 at 17:25

  Het is niet echt mijn stijl, ik ben meer van de leren horloges of met diamantjes.

 • Reply
  Nannick
  12 november 2011 at 21:24

  Wow gaaf! Is een keer wat anders (:

 • Reply
  Cynthiiaa
  13 november 2011 at 00:45

  Wauw, gorgeous! Ik houd van horloges die modern ogen. :)

 • Reply
  floooor
  13 november 2011 at 14:51

  haha ik heb m ook :)
  hij is erg mooi!
  alleen ik heb géén idee hoe ik de tijd goed moet krijgen,
  hoe heb jij die ingesteld?

  • Reply
   HorlogeHolland
   13 november 2011 at 23:24

   Wij hebben een video online staan, hoe uitgelegd staat hoe dit horloge in is te stellen. Bekijk hem op onderstaande link: http://bit.ly/t7tCD9

   • Reply
    floooor
    14 november 2011 at 16:34

    wow handig haha.
    dankjewel, hij is nu eindelijk goed ingesteld :)
    tof!

 • Reply
  Lauraa
  13 november 2011 at 15:38

  wow wat een mooi uurwerk en je hebt ook altijd een spiegel bij da hand :p

 • Reply
  Laura
  14 november 2011 at 12:01

  Wat een leuk horloge zeg! :D

 • Reply
  Rose
  16 november 2011 at 16:32

  Cool! Nu weet ik wat ik ga vragen met Sinterklaas.. Vind m zo stoer!!!

 • Reply
  Evelien
  17 november 2011 at 20:34

  Oh my, die is écht supergaaf!

 • Reply
  Marijke
  25 november 2011 at 18:48

  In het wit is hij echt super mooi!!

 • Reply
  HorlogeHolland
  6 juli 2012 at 13:45

  Wij geven dit horloge nu tijdelijk gratis weg. Je betaalt alleen nog voor de afhandeling en verzending.

  http://www.horlogeholland.nl/acties/gratis-horloge/

 • Reply
  jordy
  13 juni 2014 at 14:18

  Echt super horloges ik heb ze ook gezien op http://www.hippewatch.nl

 • Laat een reactie achter