Nieuw binnen: Zoeva kwasten

Make-up aanbrengen doe je natuurlijk met een kwast. Natuurlijk heb ik heel wat in mijn stash, maar sommigen had ik nog niet die me wel heel erg handig leken en sommigen waren echt aan vervanging toe. Vandaar dat ik weer eens een bestelling bij Zoeva plaatste. Zoeva is een Duitse make-up webshop die vooral bekend staat om hun geweldige kwasten voor niet al te veel geld. Ik heb vier nieuwe kwasten, benieuwd naar mijn bevindingen?

De laatste keer dat ik een kast bij Zoeva bestelde is wel een tijdje geleden. Toen kreeg je ze nog in een tasje met een plastic hoesje er omheen. Nu krijg je ze in een prachtige kartonnen verpakking met daarop gedrukt het logo en de naam van de kwast die je hebt gekocht. Dat vind ik meteen al een dik pluspunt en een goed verbeterpunt van Zoeva! Ik heb de kwasten 128 blush brush, 227 soft definer, 232 shader en 234 smokey shader gekocht.

Ook de achterkant van de verpakking is erg mooi. Je kan hem makkelijk openmaken, maar toch zit hij nog goed stevig dicht.

En als je de verpakking open maakt ligt daar een prachtige kwast op je te wachten die nog eens gehuld is in een stukje plastic. Goed voor elkaar dus.

Dit zijn de kwasten van dichtbij die ik heb gekocht. Ze zitten hier nog in het plastic hoesje maar die heb ik natuurlijk weggegooid. Om de blush brush zie je een ander en steviger hoesje zitten, dat is om hem in model te houden zodat hij niet kan beschadigen.

Dit is de soft definer. Dit is een ideale kwast voor het blenden van je oogschaduw en je highlighter aan te brengen op je wenkbrauw bot. Hij lijkt trouwens ontzettend veel op de MAC 217, een erg bekende kwast van hun. Volgens de kenners is die van MAC alleen wat voller en wat harder. Maar voor de rest zit er geen groot verschil in de kwasten behalve de prijs. De kwast is trouwens gemaakt van geitenhaar.

Als ik eenmaal deze kwast heb aangeraakt kan ik hem eigenlijk niet meer loslaten. Hij werkt ontzettend fijn en precies. Wat ook niet te missen is aan deze kwast is dat hij ontzettend zacht is, dus ook heerlijk aanvoelt op je oogleden.

De smokey shader is een iets ‘wildere’ oogschaduw kwast om het zo maar te noemen (dat kan je wel zien als je het met de kwast onder deze tekst vergelijkt). Het is een heerlijk zachte kwast die erg makkelijk je oogschaduw opneemt en het weer aanbrengt op je ooglid. Ik gebruik deze kwast voor mijn hele ooglid te kleuren. Net zoals de kwast hierboven is deze ook gemaakt van geitenhaar.

De shader is een strakke oogschaduw kwast, maar je zou heb ook perfect voor concealer of iets dergelijks kunnen gebruiken. Hiermee kan je heel precies te werk gaan door zijn stevige haren. Net zoals alle andere kwasten is deze ook heerlijk zacht. De haren van deze kwast zijn van een wezel.

Nog even een shotje van bovenaf, zo kan je goed zien dat de soft definer een lekkere fluffy kwast is.

En als laatste had ik de blush brush besteld. Ik had er al eentje maar die was echt toe aan vervanging en ik vind een angle brush echt het fijnst om mijn blush mee aan te brengen. Deze kwast is echt heerlijk zacht en brengt perfect je blush aan. De haren van deze kwast zijn helaas nep (taklon), maar dat maakt hem niet vinden fijn.

Ik ben dus ontzettend tevreden met mijn kwasten en ik kan iedereen die nog goede kwasten zoekt voor wat minder geld Zoeva aanraden. Het is wel een Duitse webshop, maar het is een hele duidelijke webshop, dus mocht je geen Duits kunnen kom je er als nog prima uit. Ik had mijn bestelling binnen 2 dagen thuis en de verzendkosten waren € 5,50 en dat is niet duur voor een pakketje naar Nederland.

Blush brush: € 5,80
Soft definer: € 4,20
Smokey shader: € 4,20
Shader: € 4,50

De kwasten zijn te koop online in hun webshop!

Dit vind je misschien ook leuk

32 reacties

 • Reply
  Bianca
  24 augustus 2012 at 07:36

  Mooie kwasten! Ga ook eens op die website kijken :)

 • Reply
  Charile
  24 augustus 2012 at 07:42

  Mooie kwasten!

 • Reply
  Chantal
  24 augustus 2012 at 07:43

  Deze kwasten heb ik zelf ook en gebruik ze al een hele tijd, ze zijn ontzettend fijn!

 • Reply
  Lifesplash
  24 augustus 2012 at 07:50

  Zoeva kwasten zijn ontzettend fijn, heb deze alleen niet haha. Ik vind die foto’s die je van de bovenkant maakt trouwens erg mooi. Ook lekker duidelijk. :)

 • Reply
  Mandy
  24 augustus 2012 at 08:14

  Mooie kwasten, zoeva kwasten zijn erg fijn

 • Reply
  debby
  24 augustus 2012 at 08:39

  Die Soft definer lijkt inderdaad erg veel op de mac zeg! Ziet er goed uit. Heb zelf ook een aantal zoeva kwasten en ik ben er erg tevreden over.

 • Reply
  Dita
  24 augustus 2012 at 08:41

  Ze lijken me erg fijn!

 • Reply
  Tim
  24 augustus 2012 at 10:06

  Mooie kwasten en prachtige verpakkingen! Ik wil nog heel graag een stippling-brush van Zoeva :)

 • Reply
  Kimberly
  24 augustus 2012 at 10:25

  Ze zien er goed uit! Ik ga binnenkort denk een bestelling plaatsen!

 • Reply
  Helen
  24 augustus 2012 at 10:38

  Klinkt goed, misschien moet ik er ook maar eens bestellen want ik ben niet meer tevreden over Sigma :(

 • Reply
  Esmay
  24 augustus 2012 at 11:47

  Ja, Zoeva kwasten zijn heerlijk! Heb een set (Bamboo) en zó tevreden, heerlijk zacht en alles <3

 • Reply
  Miranda
  24 augustus 2012 at 11:56

  Yeah zoeva! Zoeva heeft inderdaad hele fijne kwasten. Ik heb zelf een set en later nog een kwast besteld ( buffer kwast)

 • Reply
  androgynes
  24 augustus 2012 at 12:36

  tip: bovenaan in de balk van zoeva kan je ook kiezen om de site in het engels weer te geven (en ook italiaans zie ik nu)

 • Reply
  Merel
  24 augustus 2012 at 12:55

  Heel erg mooie kwasten én verpakking. Ondanks ik niet echt nieuwe kwasten nodig heb ben ik toch eens even naar hun website gaan kijken en inderdaad, die is inderdaad lekker duidelijk en wat een leuke prijzen!

 • Reply
  Charlotte
  24 augustus 2012 at 12:58

  Prachtige kwasten!
  Die fluffy kwast ga ik ook bestellen^^
  x

 • Reply
  Naomi
  24 augustus 2012 at 13:27

  Mooie kwasten! Ik heb de bamboo set ook en ben daar heel tevreden over. Wil er nog een paar bijbestellen (zoals 227 & 234) maar twijfel of ik niet voor de Real Techniques brushes moet gaan. Heb daar de core set ook van en vind die ook wel erg fijn. Moeilijke keuze, hahaha. ;-)

  Mooie en duidelijke foto’s trouwens!

 • Reply
  Yak Man
  24 augustus 2012 at 13:40

  erg mooie kwasten zeg! Nooit geweten dat er paar van geitenhaar werd gemaakt, haha.

 • Reply
  larissa
  24 augustus 2012 at 14:06

  Lijkt me erg fijne kwasten in gebruik. Je hebt ook mooie foto’s gemaakt! :)

 • Reply
  Vera
  24 augustus 2012 at 14:10

  Mooie kwasten! Ik wil graag een keer een set bestellen :)

 • Reply
  stef
  24 augustus 2012 at 14:34

  ik heb de stippeling en buffer brush heb gister real techniques oogset en een foundation kwast besteld ben er zo nieuwsgierig naar

 • Reply
  roos
  24 augustus 2012 at 14:35

  Ik weet niet hoe ik erbij kom maar ik dacht dat Zoeva altijd heel duur was, maar de prijzen vallen reuze mee!

 • Reply
  Kelly
  24 augustus 2012 at 15:35

  Mooie Kwasten!

  xKelly

 • Reply
  Sabine
  24 augustus 2012 at 17:20

  Mooie kwasten voor mooie prijsjes. :)

 • Reply
  caylee
  24 augustus 2012 at 17:24

  ik heb Lush kwasten gekocht, zijn die ook zo goed?

 • Reply
  beautyraiseplace
  24 augustus 2012 at 18:21

  Zoeva kwasten zijn heel fijn!

 • Reply
  Curls and Bags
  24 augustus 2012 at 18:34

  Mooie borstels, eentje lijkt heel erg op een die ik heb van mac!

 • Reply
  Jana
  24 augustus 2012 at 20:21

  Mooie kwasten, ik heb gisteren de stippling brush gekocht :D x

 • Reply
  Eva
  24 augustus 2012 at 21:02

  Hoor zoveel goeds over de zoeva kwasten.. misschien binnenkort toch eens bestellen!

 • Reply
  Nannick
  25 augustus 2012 at 12:37

  Mooie kwasten, Zoeva lijkt me echt een heel fijn merk.

 • Reply
  Beauty Treasures
  25 augustus 2012 at 12:44

  ik ga binnenkort ook eens een bestelling plaatsen, ben zelf ook benieuwd naar de kwasten.

 • Reply
  gerrianne
  26 augustus 2012 at 23:15

  Zoeva is echt een geweldig merk. Met de tijd wil ik ook nog echt meer van hun kwasten!

 • Reply
  Ikke
  9 januari 2013 at 18:46

  Hoe bestelt men via Zoeva? Zie dat je met Paypal kan betalen (maar geen PayPal Bank) of vooruitbetalen… Wat is het handigst?

 • Laat een reactie achter