New York Shoplog – met lekker veel beauty

Amerika Beauty Shoplog

Als je naar Amerika gaat en gek bent op beauty neem je een heel waslijstje mee wat je graag zou willen kopen. Ik wist zeker dat ik naar Sephora, Victoria’s Secret, Bath & Body Works, Ulta en de Glossier wilde. Eenmaal daar verlekker je je aan alle spullen maar koop je toch niet alles (want je hebt al zoveel en weinig ruimte in de koffer). Maar ik ben niet met lege handen naar huis gegaan!

Amerika Beauty Shoplog

Drogisterij (Walgreens en Walmart)

Bij de drogisterij heb ik een aantal dingen gekocht die ik graag wilde hebben, maar natuurlijk is het ook erg leuk hier gewoon even doorheen te lopen. Ik kocht een Lady Speedstick en een Secret deodorant. Beiden schijnen fantastisch te zijn dus ben erg benieuwd. Ook wilde ik graag de Crest Whitestrips testen dus die gingen ook mee. En in Amerika kwam ik een SPF mist tegen die je over je gezicht en make-up kan heen sprayen. Dit leek me ideaal dus deze gingen ook met mij mee.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Amerika Beauty Shoplog

Bath & Body Works

Een winkel waar ik heel graag heen wilde was de Bath & Body Works. Misschien ken je het wel van de geurkaarsen en de desinfectiegel. De grote geurkaarsen waren vrij zwaar en duur dus die heb ik laten liggen, maar de kleine waren in de aanbieding en een stuk lichter dus ik kocht de geuren Suntan (ruikt naar zonnebrand) en Eucalyptus Mint & Rain die heerlijk fris ruikt. Ook was ik helemaal weg van hun nieuwe geur Gingham, hier kocht ik een kleine body splash van voor in de zomer.

Amerika Beauty Shoplog

Victoria’s Secret

Als je in Amerika bent moet je natuurlijk naar de Victoria’s Secret. Ik wilde helemaal niets kopen maar BH’s passen was hier zo een belevenis en ik vond een fijne en mooie BH dus besloot hem mee te nemen. De service in deze winkel is echt geweldig maar ik vind de BH’s wel prijzig. Voor deze betaalde ik $ 50,- niet ontzettend duur, maar voor een impuls aankoop ook niet heel goedkoop. Hopen dat ze net zo fijn zijn als mijn Passionata BH’s.

Amerika Beauty Shoplog

Yankee Candle

Zoals jullie wel weten ben ik groot fan van Yankee Candle, maar ik heb er helemaal niet bij stil gestaan dat dit merk uit Amerika komt. Ineens liep ik tegen een Yankee Candle winkel aan en ging natuurlijk even naar binnen. Ze hadden sale en de kaarsen waren echt spotgoedkoop vergeleken met Nederland. De kleine kaarsen kostten me maar $ 4,00 en de auto hanger was ook zoiets.

Amerika Beauty Shoplog

Sephora

De Sephora in Amerika is echt een walhalla met de meest mooie merken. Tegenwoordig hebben we ook veel merken in Europa en Nederland waardoor het exclusieve er een beetje vanaf is, maar ik vond zeker prachtige dingen zoals Fenty Beauty en Tarte. Ik heb nog met dingen in mijn handen gestaan maar toch niet gekocht (want niet nodig). Wel kocht ik de nieuwe eyeliner van Kat von D en twee verpakkingen Olaplex omdat dat het beste moet zijn voor je geblondeerde haar.

Amerika Beauty Shoplog

Glossier

De echte beautyliefhebbers kennen dit merk, Glossier. Het is in Amerika maar in drie steden te koop (New York, Los Angeles en Seattle) en ik kon het natuurlijk niet laten de bijzondere winkel in New York te bezoeken. En een bijzondere winkel is het zeker, het is echt een beleving hier te gaan shoppen. Make-up sprak me niet zo aan, maar de skincare zeker wel. Ik kocht een aantal van hun bestsellers zoals de Solution Exfoliation, Milky Oil make-up remover en de Milky Jelly Cleanser.

En dat waren alle dingen die ik heb gekocht in New York. Natuurlijk ook nog de klassieke magneetjes, maar die hangen al op het magneetbord. Zijn er nog items waar jullie reviews over willen zien? Laat het dan weten!

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Marloes
  6 juni 2019 at 06:13

  Wat heb je jezelf goed verwend, meid! Ga je een review schrijven over de producten van Glossier? Ik ben nieuwsgierig naar jouw ervaring met dit merk. Ik lees er namelijk wisselende verhalen over.

 • Reply
  Chantal
  6 juni 2019 at 07:28

  Oeh ik zou alles willen kopen wat jij hebt! Vooral die deo’s en bleekstrips staan op mijn lijstje. Die facemist zonnebrand ruikt die naar kokos? (die geur die hawaiian tropic hier ook heeft?) nog 8 weken dan ga ik ook richting Amerika Yes! Ga deze dingen onthouden.

 • Reply
  Simone
  6 juni 2019 at 09:00

  Wat een heerlijke items allemaal! Ik ben ook heel benieuwd naar de Crest white strips en die geurkaars met zonnebrand geur, dat is echt goals!

 • Reply
  Miranda
  6 juni 2019 at 10:13

  Beauty shoppen in Amerika is zo fijn! Bath&Bodyworks is altijd mijn favoriet geweest, juist omdat het in NL (bijna) niet verkrijgbaar is.

 • Reply
  rachel
  6 juni 2019 at 10:19

  lekker geshopt en leuke dingen :D en ik ben benieuwd naar de reviews :D

 • Reply
  Meike
  6 juni 2019 at 10:25

  Die Lady Speedsticks heb ik ook ingeslagen toen ik vorig jaar in New York was. Ik vond het super leuk om daar die grote drogisterijen af te gaan! :-)

 • Reply
  Kelly
  6 juni 2019 at 10:42

  Yay wat een heerlijke aankopen! En wat heb je je ingehouden zeg, volgens mij zou ik echt met een extra koffer gevuld met beauty naar huis gaan haha! :)

 • Reply
  Laura
  6 juni 2019 at 11:14

  https://bethanydillon.com/

  • Reply
   Laura
   6 juni 2019 at 11:16

   Sorry voor mijn rare opmerking, er is iets fout gegaan met het reactieformulier. Ik wilde zeggen dat ik niet kan wachten om uw recensie over de Glossier-producten te lezen.

 • Reply
  Ingrid
  6 juni 2019 at 12:14

  De deo’s zijn heerlijk en je doet er heel lang mee.
  Bath and Bodyworks ook zo heerlijk.
  Heb je geen bodymist, handfoam, douchecreme en bodylotion meegenomen?
  Vorig jaar waren deze merken te koop op het vliegveld in Tel Aviv Israel, daar heb ik nog wat gekocht.

 • Reply
  Cindy
  6 juni 2019 at 20:47

  Je hebt je zeker goed ingehouden. BH’s van VS zijn zo fijn! Wil niks anders meer, onlangs ook weer 3 gekocht toen ik in Florida was. Had wel een goede deal, dat scheelt (parfum gekocht van 60 dollar waarbij je 50 dollar cadeaubon kreeg). Paar jaar geleden ontdekt en wil geen andere meer.
  Bath en Body works kaarsen heb ik deze keer laten liggen, ze zijn top, maar zo zwaar.
  Heb wel (bewust, om voorraad in te slaan) een extra koffer geboekt voor alle bodylotion/douchegel van dit merk… heb voor 3 jaar. Kan ik volgende keer gewoon met 1 koffer :-)
  QUa deo’s ben ik vooral fan van de Secret deo, maar dan de clear gel deo’s.
  Geniet van je aankopen!

 • Reply
  Nicole
  10 juni 2019 at 14:47

  Ik vind dat je je echt nog heel netjes hebt gedragen! Hele leuke aankopen. Ik ben super benieuwd naar de glossier producten.

 • Laat een reactie achter