Zoek
Sluit dit zoekvak.

New In: Triwa Rosé Lansen Chrono Rose Brace van 10:35

 photo Triwa6_zps73231a27.png

Gisteren kwam er wel een heel leuk verjaardagscadeautje binnen van 10:35! Een prachtig rosé gouden Triwa horloge die zeker de show gaat stelen om mijn pols! 10:35 is een super leuke webshop met prachtige horloge’s in veel verschillende merken zoals Triwa, Timex, Daniel Wellington en VOID.

 photo Triwa_zps604310f3.png

Zoals ik vertelde heeft 10:35 verschillende merken zoals het super leuke merk Timex! Timex is een merk dat al sinds 1854 bestaat. Timex is het grootste en oudste horlogemerk van Amerika. Het legendarische merk werd in 1854 opgericht en zette na lange afwezigheid in Nederland zeer recent weer voet aan de grond. Binnen de internationale fashion scene maakt het merk al enige tijd furore vanwege de authenticiteit en samenwerkingen met o.a. J.Crew, Nordstrom en Beams. In Nederland wordt Timex verkocht bij toonaangevende winkels maar ook online op 10:35!

 photo Triwa1_zps31209f73.png

Maar over een Timex horloge gaan we niet verder, ik laat jullie dit plaatje van een horloge zien dat in Stockholm is ontworpen voor vrienden en voor mensen met een bijzonder goede smaak. Leuk dat dat op de verpakking staat!

 photo Triwa2_zps17256403.png

In het doosje zit het echte doosje waar chique het merk Triwa op gedrukt staat.

 photo Triwa3_zpse1611612.png

En als je het doosje opent zie je meteen dit prachtige horloge zitten. Ik heb normaal altijd alles van zilver maar wilde eens een keer wat anders en daarom koos ik voor deze super gave rosé gouden Triwa horloge die er heel stoer en tijdloos uit ziet. Ik vind hem klassiek en goed draagbaar.

 photo Triwa5_zps424e6edc.png

Leuk is dat de seconde wijzer de stopwatch is en de andere klokjes die normaal als stopwatch worden gebruikt een secondewijzer zijn. Ik vind hem daarom er heel erg stoer en gaaf uitzien!

 photo Triwa7_zpscab83d41.png

De band is vrij licht maar je merkt dat het van een goede en stevige kwaliteit is dat niet zomaar stuk gaat. De sluiting is ook erg stevig en staat mooi het Triwa logo op.

 photo Triwa8_zpse303c733.png

De sluiting, hij is heel stevig en handig in gebruik zodat je hem niet zomaar verliest. Je kan het horloge thuis op maat maken. Ik moet je eerlijk toegeven dat het makkelijker lijkt dan dat het is, maar het is ons na een klein uur rotzooien gelukt!

 photo Triwa9_zps8d60a14f.png

 photo Triwa10_zps56717f02.png

Ziet hij er niet prachtig uit? Ik vind mijn zilveren sierraden er niet echt mooi bij staan dus ik moet maar eens op zoek gaan naar rosé gouden accessoires!

 photo Triwa4_zpsb6643d22.png

De Triwa Rosé Lansen Chrono Rose Brace is voor € 265,- te koop op 10:35! Maar ze hebben nog veel meer mooie horloges, dus neem zeker een kijkje in hun mooie webshop!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *