Zoek
Sluit dit zoekvak.

New Haircut!

Ik was het zat, mijn lange en slierterige haar aan de voorkant. Ik heb op mijn voorhoofd namelijk veel haar en op de rest van mijn hoofd wat minder, als gevolg dat het heel erg hangen en er gewoon niet mooi en fris uit ziet als je het lost hebt zitten, vandaar dat ik het de laatste tijd altijd vast had zitten met een knipje of iets dergelijks. Tijd om afscheid te nemen van mijn lange lokken aan de voorkant!

Dit was hoe ik het de laatste tijd mijn haar droeg, vast met een knipje naar achteren omdat het anders gewoon futloos voor mijn gezicht hing, niet helemaal mijn ding en ook niet mooi, tijd voor de schaar er in dus!

Zo had ik het dus, hier is het nog half nat dus kan het wel, maar opgedroogd één en al drama.

En dit is het dan geworden, aan de lengte is er misschien 1 centimeter af vanwege de dode puntjes eraf te knippen maar aan de voorkant is er zeker toch wel een behoorlijk stuk af, het valt nu veel vlotter en kan er zelfs slag en volume in krijgen, precies wat ik wou! Let trouwens niet op de achtergrond, was net mijn kamer aan het schoonmaken, zuigen en dwijlen, haha.

Over 2 weken gaan er ook nog down- en highlights in mijn haar, want ik mag model zitten voor mijn kapper! Ben heel benieuwd dus!

Ik heb mijn haar geknipt bij Jade Hairstyle op de van Karnebeekstraat in Zwolle, ik raad je deze kapper van harte aan! Knippen kost daar € 24,80

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *