Zoek
Sluit dit zoekvak.

Neuzen tussen de binnengekomen perspakketten

Neuzen tussen de binnengekomen perspakketten

Mijn perspakketten worden nog standaard bij mijn ouders bezorgd en meestal haal ik die een paar keer per week op. Alleen nu was ik een week niet geweest en stond er een hele stapel voor me klaar. Het leek me wel leuk alles voor de camera uit te pakken en te laten zien. Wil je van sommige items meer zien, geef dan zeker een gil! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Superleuk om te zien welke pakketjes je hebt binnen gekregen. Het Garnier tissuemasker heb ik al getest. Het was helaas veel te groot voor mijn gezicht maar de hydraterende werking vind ik wel heel fijn.

  2. Het zou denk ik wel helpen qua kijkersfeedback als het ietsjes duidelijker zou zijn om wat voor dingen het gaat. “Een palet van pupa” “een soort wonderpotje” op zichzelf geeft te weinig informatie of ik er een review van zou willen zien. Wat voor kleurtjes ongeveer? Wat bedoel je met wonderpotje? Wat voor soort cremes/serums/ampullen zijn het dan, etc. :)

  3. Leuke video! Ik heb voor het eerste iets besteld bij Lóccitane, oa de kerst set! Absoluut niet nodig maar soms is een impulsdoorbraak prima ;-) Mijn eerste advent kalender ooit dus ben erg benieuwd. De prijs viel mij mee (45 euro) en met wat kortingscodes wat het verzenden gratis en kreeg ik 4 producten gratis. Nog en setje erbij met producten wat normaal 45 euro kost en nu 15, ik ben helemaal blij. Dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *