Neuzen tussen de binnengekomen perspakketten

Neuzen tussen de binnengekomen perspakketten

Mijn perspakketten worden nog standaard bij mijn ouders bezorgd en meestal haal ik die een paar keer per week op. Alleen nu was ik een week niet geweest en stond er een hele stapel voor me klaar. Het leek me wel leuk alles voor de camera uit te pakken en te laten zien. Wil je van sommige items meer zien, geef dan zeker een gil! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  femketje
  21 oktober 2016 at 15:06

  woahh leuk om te zien :D wel handig om alles bij je ouders bezorgd te laten als ze het meteen uitpakken haha!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  21 oktober 2016 at 15:52

  Zo leuk om te zien allemaal, wat een verwennerij! Zo begint de kerst al lekker vroeg, hihi.

 • Reply
  Vanessa
  21 oktober 2016 at 16:56

  Superleuk om te zien welke pakketjes je hebt binnen gekregen. Het Garnier tissuemasker heb ik al getest. Het was helaas veel te groot voor mijn gezicht maar de hydraterende werking vind ik wel heel fijn.

 • Reply
  rachel
  21 oktober 2016 at 18:16

  hey vervroegde kerst :D leuk om te zien!!

 • Reply
  Manon Boerakker
  21 oktober 2016 at 18:54

  Leuke pakketjes. Ik vind die verpakking van Pupa best wel gaaf zo dat paarse.

 • Reply
  Kiki
  21 oktober 2016 at 19:48

  Het zou denk ik wel helpen qua kijkersfeedback als het ietsjes duidelijker zou zijn om wat voor dingen het gaat. “Een palet van pupa” “een soort wonderpotje” op zichzelf geeft te weinig informatie of ik er een review van zou willen zien. Wat voor kleurtjes ongeveer? Wat bedoel je met wonderpotje? Wat voor soort cremes/serums/ampullen zijn het dan, etc. :)

 • Reply
  chucky1012
  22 oktober 2016 at 07:03

  Leuke adventskalender.
  Mooie producten.

  Xoxo

 • Reply
  Shiralee
  22 oktober 2016 at 11:00

  Ben zo ontzettend benieuwd naar die eyeliner van Urban Decay! Ik ben benieuwd of je ook het Full Spectrum palette krijgt, deze lijkt me zooooo mooi!

 • Reply
  marije
  22 oktober 2016 at 12:56

  Leuke video! Ik heb voor het eerste iets besteld bij Lóccitane, oa de kerst set! Absoluut niet nodig maar soms is een impulsdoorbraak prima ;-) Mijn eerste advent kalender ooit dus ben erg benieuwd. De prijs viel mij mee (45 euro) en met wat kortingscodes wat het verzenden gratis en kreeg ik 4 producten gratis. Nog en setje erbij met producten wat normaal 45 euro kost en nu 15, ik ben helemaal blij. Dank je wel!

 • Reply
  nicolished
  22 oktober 2016 at 18:40

  Echt heel veel leuke producten zeg!

 • Reply
  Anna
  24 oktober 2016 at 13:19

  Leuk om te zien. Zou wel een review van die krultang willen zien

 • Laat een reactie achter