Zoek
Sluit dit zoekvak.

Neutral Face Care: Face Wash, Skin Tonic, Face Cream & Remover Wipes

 photo Neutral_zpsb8061255.png

Neutral is een merk dat ik vooral ken van de zepen en de wasmiddelen. Maar dan wel met de kennis dat het helemaal vrij is van irriterende stoffen zoals parfum, parabenen en andere onnodige toevoegingen. Neutral breidt haar assortiment uit met een face care lijn met verschillende reinigende en verzorgende producten en allemaal zonder toegevoegde stoffen die we liever niet hebben. Ik was echt ontzettend benieuwd naar de producten!

 photo Neutral4_zpsf39b09b7.png

Neutral Face Cream – € 11,99

De Neutral Face Cream is een milde en hydraterende gezichtscrème. De crème bevat Vitamine E en voedt de huid goed. Dankzij de toegevoegde glycerine is het product ook geschikt voor de droge huid. De verpakking is heel makkelijk en zorgt voor een gedoseerde hoeveelheid.

 photo Neutral5_zpsb245257c.png

Zoals je kan zien zit er geen parfum en parabenen in de face cream, goed gedaan. Omdat er geen parfum in het product zit, ruikt het ook echt helemaal nergens naar. Omdat het nergens naar ruikt vind ik het geen enkel probleem, gelukkig heeft het geen vervelende geur.

 photo Neutral6_zps11b76dc7.png

De crème heeft een hele handige pomp verpakking zodat je makkelijk de juiste hoeveelheid eruit kan halen.

 photo Neutral7_zps0377491b.png

Ik vind persoonlijk de crème alleen wel heel erg dik. Voor de zomer en mijn vettige huid vind ik hem to much. Maar misschien denk ik daar in de winter wel anders over. Alleen voor nu zou ik hem laten staan. Maar heb je een droge huid die wel wat voeding kan gebruiken is dit zeker een goede crème voor jou. De crème wordt wel goed door de huid opgenomen en laat geen vervelende laag achter na gebruik. De crème is voor de rest vrij basic, verwacht er dus niet al te veel van.

 photo Neutral1_zpsb2bdb271.png

Neutral Face Wash – € 9,99

Deze leuke face wash zit in een foam verpakking zodat je je gezicht lekker kan schoonmaken met een dot schuim. De foam reinigt de huid en de poriën goed maar wel op een milde wijze. Je kan er gemakkelijk make-up, crème en onzuiverheden mee reinigen. De handige verpakking pomp het foam op en daarna kun je het gemakkelijk gebruiken. De face wash bevat ook glycerine zodat het beschermd is tegen irritaties van de huid.

 photo Neutral2_zpsb2126e6e.png

En ook dit product bevat weer geen parfum, parabenen en andere schadelijke stoffen.

 photo Neutral3_zps83fa4e54.png

De mousse komt er niet echt uit als een stevige mousse maar dat maakt mij ook niet al te veel uit. Ik breng je mousse aan op mijn handpalmen en masseer het dan in op mijn natte gezicht en verwijder het met een washandje onder de douche. Of ik gebruik het in combinatie met mijn Clarisonic, ook erg prettig. De foam droogt mijn huid absoluut niet uit en maakt het goed schoon. Na het reinigen heb ik een gehele make-up vrije huid over.

 photo Neutral8_zps45ded453.png

Neutral Skin Tonic – € 8,99

Dit is echt een revolutionaire verpakking al zeg ik het zelf. Hadden alle merken maar zulke handige verpakkingen. Maar daar heb ik het zometeen nog wel over. De tonic is mild en bevat geen alcohol, dat het gezicht kan uitdrogen of irriteren. De tonic bevat allantoïne (is een ingrediënt dat de beschadigde weefsel cellen weer als nieuw maakt) en pro-vitamine B5 (is goed voor het prestatie vermogen van de huid) dat de huid voedt.

 photo Neutral9_zps02da1eeb.png

Dankzij deze super handige pomp is het product echt heel erg makkelijk te gebruiken. Je houdt je watje op het dopje drukt een paar keer en er zit genoeg product op je watje om je gezicht mee schoon te maken. Echt ideaal en je hoeft niet te smeren met andere verpakkingen of bang te zijn dat er veel te veel op je watje terecht komt. De tonic vind ik erg fijn in gebruik na het reinigen van mijn huid, het verwijderd de laatste deeltjes en laat een heerlijk fris en schoon gevoel achter. Deze tonic zorgt er ook voor dat de poriën gesloten worden zodat er geen vuil meer bij kan komen. Ja, ik ben ook enthousiast over deze tonic.

 photo Neutral10_zpsaf55202d.png

Neutral Make-up Remover Whipes – € 5,49

Dan als laatste nog deze reinigings doekjes die in een handige verpakking zit met een afsluitbare deksel. In de verpakking zitten zelf 25 doekjes die vochtig zijn en je daar makkelijk je make-up mee kan verwijderen. De doekjes zitten vol met reinigende en verzorgende bestanddelen zoals olus olie en glycerine maar geen parabenen, alcohol en parfum.

 photo Neutral11_zps6dae8ae6.png

De doekjes reinigen echt verrassend goed mijn huid, dat had ik echt niet verwacht. Mijn waterproof mascara verwijderde het zonder enige problemen en onder de douche kreeg ik het er met geen mogelijk vanaf. Ook nam het doekje nog heel veel rest vuil mee dat nog op mijn huid zat. De verpakking vind ik echt ideaal want vaak zit er alleen een plakstrip op die naar een paar keer uitgewerkt is en daarna je doekjes heel snel uitdrogen, maar dat is hier niet het geval.

Ik ben dus echt heel erg enthousiast over deze producten, ze verzorgen de huid heel goed en maken ook nog eens ontzettend goed schoon. Waar ik helemaal over te spreken is, zijn de geweldige verpakkingen, daar zouden andere merken zeker een voorbeeld aan mogen nemen. Wel vind ik de producten een beetje aan de dure kant, maar ze zijn het zeker waard!

De Neutral Face Care producten liggen vanaf nu in de winkel bij de bekende drogisterijen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

36 reacties

 1. Ik heb gelukkig geen hele gevoelige huid, maar het lijken me wel hele fijne producten als je huid snel geirriteerd is!

 2. Ik hou niet zo van een pompfacewash, maar de toner wil ik zeker en vast eens proberen! Dit is namelijk iets dat ik maandelijks opmaak :-)

 3. Ik ga er zeker eens op letten de volgende keer. Zeker de reinigingsdoekjes omdat de meesten niet goed zijn voor mijn gevoelige huid…

   1. O, oke… Las op twitter dat de facewash naar zweetvoeten rook ;-) vandaar dat ik nogal afgeschrikt was hiervoor ;-). Misschien verschilt het per persoon… Ben wel nieuwgierig nu ernaar…

 4. Wat een fijne producten lijken me dit! Ik ben altijd fan van producten waar niet teveel poespas inzit. Top dat de facewash je gezicht niet uitdroogt! Ik zou deze ook zeker eens willen uitproberen, vind het ook best betaalbaar allemaal:)

 5. Fijn dat er een merk bestaat dat geen irriterende ingredienten in hun producten doet! Hier wil ik zeker wel is wat van proberen!

 6. Jammer dat de crème niks voor mijn gemengde huidje zal zijn, maar de face was, doekjes en tonic lijken me wel wat!

 7. Dit klinkt wel goed. Neutral ken ik inderdaad vooral van wasmiddel en douchegel die mijn broertje altijd gebruikt, omdat hij een hekel heeft aan sterk geurende dingen. De face cream zou voor mijn mega droge huidje weleens kunnen werken…

 8. Klinkt goed! Ik ga de doekjes denk ik kopen. Altijd handig en niet zo ‘ruw’ als de meeste anderen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *